Oplichters!! aanbetaling kwijt terwijl men allang wist dat men de stekker eruit ging trekken bewust!!. nog grotere boeven is Goboony die wel de lusten overneemt maar niet de lasten en dan een e mail s... Toon meer
Op vrijdagavond 21 oktober 2022 heeft de Rechtbank Den Haag voorlopige surseance van betaling verleend aan Deelit Ventures B.V. en twee van haar dochtervennootschappen: Deelit Ventures IP B.V.... Toon meer
Zoals meerdere klanten aangeven wachten we al weken op onze borg. Eerst waren er “betaal problemen met Adyen als payment servicer” door een bug”. Daarna een mail we zijn gehackt en geld is verduisterd... Toon meer
At Camptoo we love the freedom of travelling with a motorhome. Our goal is to let people share the joy and fun of travelling with a motorhome or caravan at their own pace. Because we think there is no better way to explore our beautiful country. Share your vehicle and hit the road with an amazing Camptoo motorhome!
Binkhorstlaan 36 - M1.18, 2516BE, Den Haag, Nederland
- support@camptoo.com
- camptoo.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles was super goed geregeld
Alles was super goed geregeld. Bedankt hiervoor!

Antwoord van Camptoo
Prima kampeerweek met een camper van Camptoo
Wij hebben een goede ervaring gehad bij het huren van een camper via Camptoo. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe het huren van een camper in zijn werk gaat en er staan ook duidelijke foto's van de campers bij. De verhuurder leverde de camper piekfijn schoon en netjes en goed onderhouden af en gaf ook prima uitleg over alle technische zaken en details.

Makkelijke verhuur website
Makkelijke verhuur website. Hele goede ervaring met huren v caravan v 3 weken

Antwoord van Camptoo
Boeken is duidelijk en gemakkelijk
Boeken is duidelijk en gemakkelijk. Zeer goede en uitgebreide informatie en communicatie.
Ondanks direct het overdrachtsformulier te hebben ingevuld, laat het terugstorten van de borg wel op zich wachten

Huren caravan ging goed
Huren caravan ging goed, vlotte reacties van Camptoo, verhuurder ook behulpzaam, snelle reactie, tussendoor nog gevraagd of alles goed gaat, bij inleveren prima communicatie en alles goed gegaan.

Uitstekende duidelijke website
Uitstekende duidelijke website. Kalenders kunnen nog wat handiger.

Antwoord van Camptoo
Professioneel, helder, goede ervaring!
Het contact verliep soepel en professioneel, Camptoo is goed bereikbaar ook in het weekend. Alle betalingen, voortgang en berichten worden helder weergegeven op de site, geen losse eindjes. Keurige (verplichte) procedure voor ophalen en inleveren van camper, zodat er later voor niemand verassingen zijn.

Antwoord van Camptoo
Wij verhuren via Camptoo onze caravan.
Wij verhuren via Camptoo onze caravan.
De ervaringen die wij hebben met de klantenservice zijn slecht.
Wanneer een huurder de caravan terug brengt moet er in een digitale omgeving via de Camptoo site een inname formulier ingevuld worden. Wanneer er iets stuk is moet je dit onderbouwen met foto’s. De site opent dan automatisch je camera op je gsm. Waarna de foto’s automatisch toegevoegd worden aan je claim.
Helaas werkte dit niet goed. De foto’s bleken achteraf niet geüpload en Camptoo weigerde de verantwoordelijkheid te nemen voor deze gang van zaken.en draaide ik als verhuurder op voor 445€ kosten.
Men reageert met afstandelijke en steriele antwoorden zonder oplossingen, de verhuurder is uiteindelijk altijd de klos bij Camptoo.

Geannuleerd zonder duidelijke reden
Helaas heeft onze verhuurder, zonder persoonlijk contact en zonder een echte duidelijke reden, de camper 10 dagen voor aanvang van onze vakantie via Camptoo geannuleerd. Na een berichtje onzerzijds niets meer van verhuurder Luk vernomen 😡. Ook een andere volgens de site beschikbare en duurdere camper bleek uiteindelijk toch niet beschikbaar. Ondanks het feit dat we vriendelijk te woord zijn gestaan door Camptoo medewerkers zijn we niet echt geholpen. Het feit dat je wel een aanvraag kan doen volgens de kalender en de camper dan toch niet beschikbaar blijkt, vind ik erg slecht. Daar zou Camptoo strengere regels voor moeten hanteren.

Antwoord van Camptoo
Camptoo is een transparante goed…
Camptoo is een transparante goed geregelde organisatie. Duidelijke communicatie, contact verloopt goed en snel. Ook financieel alles duidelijk.

Antwoord van Camptoo
Heel fijn om op deze manier mijn…
Heel fijn om op deze manier mijn caravan te verhuren
Alles prima geregeld!!!

Prima bedrijf
Prima bedrijf, netjes, behulpzaam, alles volgens afspraak, hopelijk kunnen we nog eens huren in de toekomst.

Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik, heb zelf geen contact met camptoo nodig gehad, maar begreep van vrienden dat klantenservice erg behulpzaam en persoonlijk is. Heb tweemaal naar tevredenheid caravan/camper geregeld tegen redelijk tarief. Ik kom nog eens terug.

Antwoord van Camptoo
Hebben al twee maal via camptoo…
Hebben al twee maal via camptoo verhuurd. Tot nu toe heel positief ervaren

Uitstekende service!
We hebben voor de derde keer een caravan via Camptoo gereserveerd. Wederom is het hele proces van reserveren, betalen en afhandeling van de gestorte borgsom probleemloos verlopen. Communicatie met Camptoo was heel snel en volledig naar tevredenheid.

Ik verhuur via Camptoo
Ik verhuur via Camptoo
bevalt erg goed, alles is top geregeld en betaling loopt correct

Prima
Uw website is duidelijk. De stappen in de procedure zijn helder. De communicatie is okay.
Bij de overdracht vind ik het lastig om alles eerst te controleren en daarna in te vullen dat je het object in een bepaalde staat meekrijgt. Het komt er op neer dat je overal snel een vinkje voor akkoord invult. Voor de verhuurder geldt volgens mij hetzelfde onder het motto: "Nu geen zin in gedoe".
Wellicht is rondom foto's maken een alternatief.