Ikke tilfreds😡 Jeg har handlet i Cannamor i 6 år, og har altid været tilfreds, men denne gang gik det helt galt😡 Har betalt 1.194 kr for 6 flasker THC FRI CBD DRÅBER Først modtog jeg intet, da DA... Toon meer
Redigeret 23.12.2022 efter god support fra Cannamor. Cannamor har hjemtaget deres produkter igen og ydet god kundeservice på bagrund af tidligere dårlig anmeldelse, og den gang dårlig service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
O frumoasă experiență cu cei de la Cannamor. Au fost rapizi și comanda s-a făcut ușor. Pentru mine funcționează. O recomand.
Jeg har selv været på cbd olie siden 2015 og har mærket forandringen i min krop. Jeg er Kemomakker for en gammel kaptajn, som er på livsforlængende behandling. Kuren medførte at han fik åbne sår på al... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Cannamor! Vi er stolte af at være din pålidelige kilde til førsteklasses CBD-produkter i Danmark. Hos Cannamor stræber vi efter at levere høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Vi værdsætter din tillid og tager dit velvære alvorligt. Dine anmeldelser og feedback er afgørende for os. Del dine oplevelser med vores produkter og service, så vi kan fortsætte med at forbedre os. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der møder dine behov og overgår dine forventninger. Tak for at være en del af Cannamor-fællesskabet. Vi ser frem til at høre fra dig og skabe positive oplevelser sammen!
Spanje
- cannamor.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ikke tilfreds😡 modtog ikke mine CBD DHC FRI 6 flasker
Ikke tilfreds😡
Har betalt 1.194 kr for 6 flasker THC FRI CBD DRÅBER
Først modtog jeg intet, da DAO endelig leverede 1 lille pakke, indeholdt den 1 flaske THC FRI CBD DRÅBER + 1 nota åå ovenlydende indbetaling. Det er ikke rimeligt - vil da gerne have leveret de manglende 5 flasker. Har via gmail kontaktet Cannamot, men har ikke hørt fra Jer endnu. Gyda Hansen
O frumoasă experiență cu cei de la…
Det fungerer bare problemfrit
I ordered cbd oil on the 13 april
I ordered cbd oil on the 13 april. Havn`t receivet it yet.
John Hotson
Hurtig ekspedition
Jeg er vildt glad for Cannamore
Jeg er vildt glad for Cannamore. Kommunikation med de ansatte er perfekt deres udvalg top notch
😀 mega tilfreds
😀 mega tilfreds. Har brugt jeres olie nu i 9 år. Altid hurtig levering og fin service. Nu også med jeres Bodylotion som lever op til forventningen.
Har brugt det i mange år og det virker…
Har brugt det i mange år og det virker på mig. Men prisen er for dyr. Heldigvis har i rabatten.
Fine varer hos Cannamor
Altid fine varer,de lækreste ansigtscremer m.m. som vi ikke kan undvære...og super cdb olie er bare den bedste og testet produkter.
Har handlet her i næsten 10år så kan varmt anbefales.🌿💚
Så alt er bare godt hos cannamor..
Jeg er meget tilfreds med produktet
Jeg er meget tilfreds med produktet, men har ikke modtaget ordrebekræftelser og heller ikke mail eller sms om levering. Min pakke er placeret ude i haven på en pæl, hvor den var gennemblødt. Jeg har ikke fået besked fra cannamor om min bestilling eller fra post om levering. Helt tilfældigt ser jeg pakken ude i haven. Den kunne være leveret i min postkasse eller placeret i min carport, hvor der er tørt. Derfor desværre kun 2 stjerner. Men 5 stjerner for produktet.
Det smager for meget af olie oliven…
Det smager for meget af olie oliven olie måske🫣og virkningen er ik så stor som andre produkter jeg har prøvet,desværre sku kun ha købt 1 og ik 3
Har handlet hos jer i mange år og er…
Har handlet hos jer i mange år og er fuldt ud tilfreds med service og produkterne.
Always happy to shop with you
produktet bruges af en person med…
produktet bruges af en person med polyneuropati, i svær grad og har en virkelig god effekt, nem bestilling, hurtig levering, det eneste minus er at det kan være lidt svært at finde et telefonnr. men ellers, kan kun anbefales.
Vi har været faste kunder ved cannamor…
Vi har været faste kunder ved cannamor i årevis. Men det stopper her. Pludselige ekstreme prisstigninger og lange leveringstider på én gang. Vi finder et andet sted.
Lees meer over geverifieerde reviews.