Ikke tilfreds😡 Jeg har handlet i Cannamor i 6 år, og har altid været tilfreds, men denne gang gik det helt galt😡 Har betalt 1.194 kr for 6 flasker THC FRI CBD DRÅBER Først modtog jeg intet, da DA... Toon meer
Redigeret 23.12.2022 efter god support fra Cannamor. Cannamor har hjemtaget deres produkter igen og ydet god kundeservice på bagrund af tidligere dårlig anmeldelse, og den gang dårlig service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
O frumoasă experiență cu cei de la Cannamor. Au fost rapizi și comanda s-a făcut ușor. Pentru mine funcționează. O recomand.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Cannamor! Vi er stolte af at være din pålidelige kilde til førsteklasses CBD-produkter i Danmark. Hos Cannamor stræber vi efter at levere høj kvalitet og enestående service til vores kunder. Vi værdsætter din tillid og tager dit velvære alvorligt. Dine anmeldelser og feedback er afgørende for os. Del dine oplevelser med vores produkter og service, så vi kan fortsætte med at forbedre os. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der møder dine behov og overgår dine forventninger. Tak for at være en del af Cannamor-fællesskabet. Vi ser frem til at høre fra dig og skabe positive oplevelser sammen!
Spanje
- cannamor.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisk 😊
Købte 2 flasker 1, 5% og 1 10% hos cannamor.dk
Og fik min vare som jeg skulle men oven i det så var den på 10% i restordre men jeg skulle ikke snydes så de havde pakket en på 20% i stedet for 😊
Det kalder jeg for en GOD service
Kan varmt anbefale siden og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber der 😊
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Havde fået tilsendt forkert vare, det kan jo ske, men allerede dagen efter modtog jeg den korrekte vare, super service! 🌟🌟🌟🌟🌟
Snyd og bedrag
Snyd og bedrag!
- Nye ejere
- Falske produkter
- Elendig kundeservice
Jeg har bestilt CBD olie med stor tilfredsstillelse hos Cannamor de seneste 2-3 år, men det er slut nu!
Jeg bestilte 3x 5% CBD olie i sidste uge, da jeg modtog varen, var der kun 2 produkter. Jeg tænkte, at dette kunne være en uskyldig forglemmelse eller fejl, men da jeg efterfølgende kontakter Cannamors kundeservice får jeg at vide, at grunden til at jeg kun har fået 2 produkter er, at de ikke har flere på lager og at jeg bare kunne få en mere når de kom på lager igen eller få en ekstra med næste gang. Elendig måde at drive sin virksomhed på. Når de godt selv ved, at de ikke har hele ordren og alligevel sender det de nu engang har, så er det mindste man kan gøre vel lige at informere kunden om dette.
Jeg har tager CBD olie i ca. 5år og jeg ved udemærket godt hvordan olien skal smage og lugte. Jeg er overbevist om, at jeg har fået tilsendt rapsolie eller liggende i de flasker jeg har modtaget denne gang.
Cannamor er tilsyneladende blevet opkøbt af et Hollands firma, som er godt i gang med at smadre den forretning, som Cannamor var førhen.
God service, men ingen effekt
God service og hurtigt svar. Har desværre ikke kunne registrere nogen effekt af produktet. Savner, at det er nemt at finde informationer om, hvorvidt det har betydning, hvis man bliver stoppet i bil og der bliver foretaget en narkotest.
Købte 10% premium CBD olie.
Det er de lækreste produkter😍 Ens hud…
Det er de lækreste produkter😍 Ens hud føles helt blød og lækker når man har brugt deres cremer, specielt til ansigt og hænder😍😁
Kæmpe anbefaling
Super god kundeservice og gode produkter til acceptable priser! Jeg er altid tryg ved at handle ved cannamor, grundet den enormt gode kundeservice, de har, der giver stor tryghed! :)
Not good don’t buy it
Not good don’t buy it
Not working the cbd oil
God service.
God service - hurtig levering. Dejligt der er Dansk tekst og pris på alt.
Hurtig levering. Ved endnu ikke om cbd har effekt på mig
hurtigt levering og kvalitets produkter…
hurtigt levering og kvalitets produkter som jeg har stor effekt af :) jeg har nu handlet der mange gange og aldrig haft en dårlig oplevelse samt skide go kundeservice når man har brug for hjælp.
Super service👍👍
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Hurtig og sikker levering!
Altid fin service og hurtig levering
Hurtig levering og godt produkt.
Got what ordered and with good service…
Got what ordered and with good service too
Jeg har selv været på cbd olie siden…
Jeg har selv været på cbd olie siden 2015 og har mærket forandringen i min krop. Jeg er Kemomakker for en gammel kaptajn, som er på livsforlængende behandling. Kuren medførte at han fik åbne sår på alle led, fingre og tæer. Den creme han fik fra sygehuset hjalp ikke, men den creme jeg købte til ham hos cannamor var kun en uge om at få healing processen igang og her 14 dage efter er det næsten væk..
Har altid brugt cannamor
Har altid brugt cannamor
Ca 5-6 år
God kvalitet. Prisen er rigtig
Kan kun anbefale andre at købe cannamore produkter
Gode produkter
Gode produkter, god kommunikation og hurtig levering
Go service👍🏼
Cannamor’s Healing Balm
Jeg kan virkelig anbefale Cannamor’s healing Balm. Den hjælper på ALLE slags hudirritationer.
Mvh Karen de Roepstorff
Lees meer over geverifieerde reviews.