Banner for CanvasCamp

CanvasCamp Reviews

1.276

4,6

Onze bestelling werd perfect en vlot geleverd. We kenden jullie bedrijf van onze heerlijke Ultimate tent, 6m. En van een shelter (3x3) die we jaren geleden bestelden om te gebruiken als 'degelijke' sc... Toon meer

De kwaliteit van de tent en accessoires stijgen boven de kwaliteit van artikelen die in websites worden aangeboden buiten de EU. De aangekochte tent is waterdicht, stormvast en gemakkelijk op te stel... Toon meer

Fijne rondleiding gekregen, eerlijk advies. Vervolgens hebben we nog even nagedacht welke tent we juiat wouden nemen. Deze dan thuis online besteld en alles werd snel thuis geleverd. Thuis al... Toon meer

Voor onze Sibley 520 Apex hebben wij de binnentent bij Canvascamp besteld. Wat een enorme aanwinst is dit. Zeer makkelijk te bevestigen aan de tent en handig met de twee slaapcompartimenten. Zeer comf... Toon meer

1. Kampeerwinkel
  2. Kamp
  3. Camping
  4. Buitensportwinkel

Over CanvasCamp

CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.

Discover our new Traveller series

Light, breathable, and ready for any season, the Sibley Traveller range balances easy setup with the comfort and durability CanvasCamp is known for.

Sibley Traveller

Promotion box for CanvasCamp

Discover our current deals

Get ready for your adventure!

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.276)

104 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed ontvangen bij Moosecamp door Sander Piron

Goed ontvangen bij Moosecamp door Sander in de winkel te Zaltbommel. We hebben ter plaatse besteld en alles netjes op tijd geleverd gekregen. Kan niets anders zeggen dan dat ik blij was met de gang van zaken.

2 juni 2025

Antwoord van CanvasCamp

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is, we wensen je veel plezier met je aankoop!

Centrale paal.

Ondanks de communicatiestoring word het nu op een fijne manier afgehandeld. Jullie blijven een favoriete winkel om te kopen.

3 maart 2026

Antwoord van CanvasCamp

Heel erg bedankt om ons de kans te geven dit zo snel en correct voor jullie op te lossen.
We zijn blij dat alles goed is afgehandeld en dat jullie tevreden zijn met onze service.
Jullie blijven altijd welkom, en bedankt voor de mooie 5‑sterrenreview.

Prima service

Prima service. Snelle levering

20 september 2025

Dag Corine,

Dank je wel voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je onze service en de snelle levering zo positief hebt ervaren. We hopen dat je veel geniet hebt van je fly.

Mocht je later nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Team CanvasCamp

Mooie tent en goede service

Buiten dat de tent van hele goede kwaliteit is heb ik prima mailcontact gehad. Kleine en grote vragen worden snel beantwoord. En de eerste keer met de tent op pad was niet zomaar Valentijn. Met het kacheltje in de sneeuw, we zijn ook helemaal verliefd op de tent!

14 februari 2026

Antwoord van CanvasCamp

Dag Mark, dankjewel voor je fijne review!
Wat geweldig om te horen dat jullie eerste trip meteen zo’n magisch Valentijnsweekend in de sneeuw was.

Heel fijn ook dat ons mailcontact je goed heeft geholpen. We blijven graag klaarstaan voor zowel de kleine als de grote vragen.

Geniet nog lang van jullie prachtige tent!
CanvasCamp Team

Hele fijne tent,

Hele fijne tent makkelijk op te zetten, genoeg ruimte voor 2 volwassenen en 2 kleintjes…je kan het makkelijk indelen, wij hebben er genoeg ruimte in inc binnentent.. zal voor ieder anders zijn maar wij ontzettend tevreden fijne tent, zodra de kans er weer is gaan we weer gauw op pad

16 februari 2026

Antwoord van CanvasCamp

Dank je wel Stephan voor je geweldige review!
Fantastisch om te horen dat jullie zo blij zijn met de tent. Het makkelijke opzetten, de ruime indeling voor twee volwassenen en twee kleintjes, én het extra comfort met de binnentent, heerlijk dat het allemaal zo goed werkt voor jullie.

Iedereen gebruikt een tent anders, maar het is superfijn om te lezen dat ze voor jullie precies biedt wat jullie nodig hebben.
We wensen jullie alvast veel mooie trips zodra jullie weer op pad kunnen.

Bedankt voor de 5 sterren!
Wij wensen jullie nog veel avontuur en plezier met je tent.

Snelle service en degelijk materiaal

Snelle service en degelijk materiaal

16 september 2025

Antwoord van CanvasCamp

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! 🌟

We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit van het materiaal. Het doet ons deugd dat je aankoop, een accessoire uit ons assortiment, aan je verwachtingen voldoet. We producereb onze producten met zorg, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar in gebruik.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, of gewoon nieuwsgierig zijn naar nieuwe accessoires of uitbreidingen — dan staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!

Komen de wettelijke voorschriften en voorwaarden niet na

Als het lastig wordt, gaat CANVASCAMP met de hakken in het zand. Ik heb volgens hen artikelen geretourneerd. Dat is echter volledig terecht en volgens de voorwaarden. Nu is er een zending zoek, de vervoerder geeft geen uitsluitsel. Ik vraag om mijn geld terug maar word beschuldigd van fraude. De vervoerder heeft zich niet aan de regels gehouden: de zending is NIET bij mij afgeleverd, dat kan ook niet want ik ben in het buitenland. Er is getekend voor ontvangst door 'yty', een voor mij onbekende 'persoon'. Canvascamp brabbelt over 'coulance', maar in dat stadium zijn we helemaal niet!! We zijn namelijk nog steeds in het stadium VOOR coulance en meer van die onzin. Canvascamp toont hiermee geen ruggengraat te hebben als het lastig voor ze wordt. Triest.

21 augustus 2025

Antwoord van CanvasCamp

Het spijt ons dat u onze service op deze manier ervaart. Voor toekomstige klanten willen we de situatie graag verduidelijken.

In dit dossier zijn meerdere omstandigheden samengekomen die de afhandeling hebben bemoeilijkt:
- We ontvingen berichten via verschillende e-mailadressen en onder meerdere namen, wat de communicatie lastig maakte. (waarom opereert u onder zoveel verschillende namen? Nederlandstalige, Duitstalige, Engelse, ... namen)
- Het door u opgegeven telefoonnummer werkt niet. U bent niet bereikbaar voor ons en voor de transport firma, en ons verzoek tot terugbellen is steeds onbeantwoord gebleven.
- Er zijn 3 bestellingen geplaatst die we aan u linken, telkens zijn deze geretourneerd voor redenen onbekend, en telkens hebben we u terug betaald.

In het specifieke geval van de vermiste zending, uw 4de bestelling, hebben wij van UPS een officieel leveringsbewijs ontvangen, waarop aflevering en ondertekening geregistreerd staan. We hebben dit meermaals laten onderzoeken door UPS, maar zij bevestigen steeds dat het pakket correct is geleverd en ontvangen.
Ondanks deze omstandigheden hebben we geprobeerd mee te denken en tegemoet te komen.
- Ondanks levering volgens UPS hebben we aangeboden het product nogmaals te versturen.
- We zijn ook voortdurend in gesprek gebleven, ook na eerdere negatieve beoordelingen.

We begrijpen dat dit voor u niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Tegelijk zijn wij van mening dat we binnen onze mogelijkheden alles hebben gedaan wat redelijkerwijs van ons verwacht mag worden, en nog veel meer. Wij twijfelen hard aan uw oprechtheid.
Met vriendelijke groeten, CanvasCamp

Kwaliteit en klantvriendelijk!

We hebben onze tent nu 5 jaar en hebben al fijne kampeervakanties gehad! De tent is van hoge kwaliteit. De klantendienst van CanvasCamp is heel vlot bereikbaar en helpt je heel correct en vriendelijk bij eventuele vragen. We zouden onze tent absoluut niet meer kunnen missen!

25 juli 2025

Antwoord van CanvasCamp

Wat een prachtige review, heel hartelijk dank voor jullie enthousiasme en vertrouwen! We worden er écht blij van te horen dat jullie Sibley 500 Ultimate al vijf jaar lang trouwe dienst doet en voor fijne kampeerherinneringen zorgt.

Topkwaliteit én klantvriendelijkheid, dat is precies waar we voor willen staan, en het doet deugd te weten dat onze service ook na aankoop gewaardeerd wordt.

We hopen dat jullie nog vele avonturen mogen beleven onder canvas, en staan altijd klaar om jullie verder te helpen!
Het CanvasCamp team

30 jaar ervaring in kamperen, alle merken uitgeprobeerd, maar de Sibley 450 is nog steeds de beste tenten

al meer als 30 jaar kampeerervaring, alle dure merken getest en uit geprobeerd, maar de tenten van Canvascamp slagen er in uit te blinken op alle gebied, geen condens ,en stormvast, ook de meest gezellig tenten, heb de 450 protech en de 520 Apex hopelijk komt er nog een 450 Apex uit ,dan is mij verzameling compleet

12 mei 2025

Antwoord van CanvasCamp

Wat een prachtige review, heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring!

30 jaar kampeerervaring, en dan CanvasCamp als favoriet… dat maakt ons oprecht trots! Geen condens, stormvast én sfeervol, daar doen we het natuurlijk voor!

En goed nieuws: de 450 Apex is eindelijk beschikbaar! Als u ons even een mailtje stuurt, bezorgen we u graag alle info, óf hou de site nog heel even in de gaten, hij verschijnt binnenkort ook online 😄

Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw tentenverzameling!

Vriendelijke groeten van het CanvasCamp Team

Canvascamp Big Horn

Denk je erover om deze tent aan te schaffen, doe het dan niet.
Wij vinden hem ruim, makkelijk op te zetten, vaste luifel en daarmee wat wij zochten.
Maar zowel tent als Canvascamp zijn er niet klaar voor om het op de markt te brengen.
Tentstokken met roest, beschadigingen en incompleet. En dat tot 2 maal toe. Geld terug kunnen krijgen maar alleen als op eigen kosten de tent word geretourneerd. (Denk aan paar honderd euro). Geen opzet instructie.
En het meest onveilige is nog wel het omvallen van de tent in de nacht. Dat had veel erger kunnen aflopen.
Al deze problemen zijn bekend bij Canvascamp. Zij hebben ook al oplossingen, maar zij reageren alleen na meldingen/klachten van onze kant. Communicatie vind alleen per mail plaats en herhaaldelijk wordt een deel van onze vragen/opmerkingen genegeerd.
De communicatie is dus slecht!

11 juni 2025

Dag Evenilien en Matthijs,

Bedankt voor het delen van jullie uitgebreide ervaring, hoe moeilijk ook, we waarderen jullie eerlijke feedback.

Het spijt ons oprecht te horen dat het aankoopproces zo teleurstellend is verlopen. Dat is uiteraard niet wat we voor ogen hebben.

We hebben geprobeerd meerdere oplossingen aan te bieden en in overleg een richting te vinden die voor jullie werkte. Zoals telefonisch besproken, waren we bereid de tent terug te nemen en terug te betalen. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening zoals vermeld in onze voorwaarden al begrijpen we dat dit bijzonder frustrerend is gezien jullie situatie.

De opmerkingen nemen we serieus, de nieuwe palenset van de nieuwe productie zal ook gratis verzonden worden zodra beschikbaar. Deze melding is intern besproken met ons productieteam voor verdere opvolging.

We vinden het jammer dat onze communicatie als onvolledig werd ervaren. We streven steeds naar duidelijkheid, maar we nemen jullie ervaring hierin mee als belangrijk leermoment.

Mocht er ondanks alles nog iets zijn dat we voor jullie kunnen doen, staan we daar uiteraard voor open.

Canvascamp team

Komt afspraak niet na met levering

Komt afspraak niet na met levering
Gevolg dat we de tenten zelf op moesten halen
Kokos matten vonden wij geen fijne kwaliteit moesten we op onze koste retour zenden
Gevolg zelf weer terug brengen

12 mei 2025

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het erg jammer dat uw bestelling niet is verlopen zoals u had gehoopt. We hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te ondersteunen, ook toen het ging om een redelijk last-minute levering en hebben in overleg verschillende opties aangeboden om het toch mogelijk te maken. Het spijt ons dan ook te lezen dat dit uiteindelijk niet naar wens is verlopen.

Wat betreft de kokosmatten begrijpen we dat smaken en verwachtingen kunnen verschillen. Omdat het hierbij om een retour op basis van persoonlijke voorkeur ging en niet om een fout of defect, vallen de retourkosten inderdaad ten laste van de klant, zoals vermeld in onze voorwaarden.

We hopen alsnog dat u uw aankoop verder met plezier kan gebruiken en waarderen uw feedback die helpt ons om onze communicatie en service verder te blijven verbeteren.

Canvascamp team

Snelle vlotte service!

8 april 2025

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service als snel en vlot heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven! 😊

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons!

Met vriendelijke groet, Het CanvasCamp Team

De zeer goede kwaliteit en de vlotte correcte levering .

Een leuk gesprek op de caravana in Leeuwarden . Op de beurs een kacheltje besteld en later van huis uit een canvas tentzeil . Het is snel gelijktijdig geleverd .

4 februari 2025

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor uw vriendelijke recensie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de vlotte, correcte levering van onze producten. Het was een genoegen om u te ontmoeten op de Caravana in Leeuwarden en u te helpen met uw aankopen. We zijn blij dat zowel het kacheltje als het canvas tentzeil snel en gelijktijdig zijn geleverd. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op!

Mooie kampeerspullen

Bestelling netjes, compleet op tijd geleverd

31 januari 2025

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor uw positieve recensie! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze mooie kampeerspullen en de nette, complete levering op tijd. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we waarderen uw feedback enorm!

Palenset perikelen met de Sibley 500 ProTech…

Het is een prachtige tent de Sibley 500 ProTech van Canvas Camp.

Deze keer hadden we een nieuwe palenset nodig omdat de oude set in een woningbrand verloren was gegaan.

De palen zijn goed, maar het bijgeleverde kunststof regenkapje was helaas al kapot bij aflevering.

Ook hebben we van de zomer een paar maanden geprobeerd om de palenset tijdig voor onze zomervakantie aan te schaffen.
Ondanks meerdere toezeggingen van Canvas Camp dat ze de palenset voor de Sibley 500 ProTech op tijd weer op voorraad zouden hebben is dat toen helaas niet gelukt.

Gelukkig hebben we vrienden met exact dezelfde tent die ons afgelopen zomervakantie hun palenset geleend hebben.

3 januari 2025

Antwoord van CanvasCamp

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en het delen van uw ervaring met de Sibley 500 ProTech. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de tent zelf.

Het spijt ons te horen dat het kunststof regenkapje bij levering al kapot was en dat er problemen waren met de beschikbaarheid van de palenset. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral wanneer het tijdig verkrijgen van onderdelen voor een zomervakantie cruciaal is.

Het is fijn om te horen dat u uiteindelijk geholpen bent door vrienden met dezelfde tent, maar we betreuren het dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We zullen uw feedback doorgeven aan ons team om ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Canvas team

Beste tentaankoop ooit

Goede en eerlijke uitleg bij het kiezen van de tent. Beste aankoop ooit. Hij stond 5 maanden opgesteld in onze tuin en ziet er als nieuw uit. Makkelijk schoon te houden. Niet moeilijk om op te zetten voor leken zoals wij. Nooit water ingekomen en geen condens. Gewoon zalig en rustgevend.

4 december 2024

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor de fijne review! Zeker als het gaat om de beste aankoop ooit! Dat is een hele eer :)
Jullie verdienen 5 sterren voor deze comment!

Veel plezier ermee!

Kwaliteitsmateriaal en klantvriendelijk

Kwaliteitsmateriaal en een klantvriendelijke ondersteuning bij de aankoop.

28 oktober 2024

Antwoord van CanvasCamp

Top om te horen! Dat is waar we voor gaan! Bedankt voor de topreview!

Cheers,
Team CanvasCamp

Direct al een scheur aan het grondzeil

Direct al een scheur aan het grondzeil, niet al te beste kwaliteit.

24 oktober 2024

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen over de scheur in het grondzeil en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldoet. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Neem gerust contact op met onze klantenservice indien je dit nog niet gedaan hebt, we helpen je graag om het probleem op te lossen.

info@canvascamp.com

Sorry voor de late reactie, sommige reviews zijn door de mazen geglipt.

Cheers,

Top bedrijf!

Alles top! Super vriendelijke en hulpvaardig, snelle afhandeling van aankopen en zeer flexibel. Top bedrijf!

17 oktober 2024

Hi Debbie,

Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Bedankt voor de steun, en hopelijk tot gauw!

De Mouflon, mijn droom!

Op de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht kennis gemaakt met CanvasCamp. Na een prettig gesprek mijn droomtent gekocht. Zonder probleem opgestuurd vanuit België. Woensdag afgesproken, donderdag betaald en maandag geleverd! Mooi bedrijf jongens.
Karin uit Boskoop

4 oktober 2024

Antwoord van CanvasCamp

Bedankt, Karin, voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat je jouw droomtent bij ons hebt gevonden na een leuk gesprek op de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht. We zijn blij dat de levering vanuit België zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. Heel veel kampeerplezier gewenst, en bedankt voor het vertrouwen in CanvasCamp!