Vorig jaar een armband hier gekocht als cadeautje voor mijn neefje. Snelle levering, altijd fijn! Nu bijna een jaar later is de sluiting stuk gegaan. Toch maar een mailtje gestuurd en binnen no time... Toon meer
Product ziet er prima uit, alleen te laat binnen gekregen. Besteld als kerstcadeau en kwam pas na kerst binnen. Begrijpelijk met de kerstdrukte leveringen, echter vlak voor kerst ergens anders een ver... Toon meer
Dit is GEEN scam of oplichting! Ik heb diverse kettingen en armbanden en onlangs het nieuwste horloge gekocht voor mijn zoon en alles is geleverd. Bij een probleem wat wij hadden met een eerder geko... Toon meer
2) Na reactie op puntje 1) standaard antwoord van Carder heb al meer dan 10 mails gestuurd ook via klachtendienst van Carder zelf nog steeds geen oplossing!!!!! Onbetrouwbaar, Oplichterij!!!!... Toon meer
Elegant and timeless pieces. Delivered Globally
Nederland
- car-der.com
Schending van onze richtlijnen
Na het kopen gezien dat de horloge waar…
Na het kopen gezien dat de horloge waar ik 70 eu voor heb betaald, voor 16 eu op Aliexpress te koop staat. Horloge pas na 4 weken ontvangen. Durf hem niet retour te doen door de angst het geld+horloge kwijt te zijn zoals vele reviews hebben vermeld. Kwaliteit is prima. Deels eigen fout natuurlijk, voortaan altijd eerst op Aliexpress kijken voor ik iets koop.

Antwoord van CARDER
Super mooi horloge en snelle levering
Super mooi horloge en snelle levering
Top kwaliteit horloge
Top kwaliteit horloge, heeft indruk gemaakt op mijn omgeving en voor deze prijs kan je het gewoon niet laten liggen
Top klantenservice
De horloge is precies zoals verwacht, ook de verpakking was netjes! Zou hier nog wel een keer bestellen. Klantenservice reageerde ook super snel.
Carder horloge goud/wit
Topkwaliteit voor een goede prijs! Strakke afwerking en een luxe uitstraling. Zeker een aanrader.
I’m really happy with the watch
I’m really happy with the watch. It looks even better in real life than in the photos and videos!!
De horloges zijn prijs kwaliteit
De horloges zijn prijs kwaliteit, Verpakking echt heel mooi. Zeker een leuk cadeau.
Top kwaliteit
Kwaliteit en service
Kwaliteit en service! Ga hier zeker nog een horloge kopen in de toekomst.
Horloge is van hoge kwaliteit
Horloge is van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en werkt super. Kwam ook in een mooie verpakking, blij mee!
Bestelling ontvangen en super blij met…
Bestelling ontvangen en super blij met de kwaliteit en de snelle levering, zeker een aanrader en een nieuwe vaste klant erbij!
Kwaliteit echt uitstekend en service…
Kwaliteit echt uitstekend en service tot in de puntjes verzorgd!
Cadeau
Last minute cadeau voor mijn vriend
Snelle verzending en mooi verpakt. Aanrader voor een leuk cadeau van kwaliteit
Top kwaliteit horloge
Top kwaliteit horloge, met de goede levertijd. Communicatie was vanaf het begin goed, en mega blij met de kwaliteit van het horloge
Luxe horloge, uitstekende kwaliteit!
Top kwaliteit, netjes afgewerkt. Prachtig shiny horloge en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bezorging binnen no-time en bestelling gemakkelijk geplaatst. De aankoop meer dan waard geweest waar ik mijn leven lang van kan genieten.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en mooie kwaliteit
2 jaar geleden eerste armband gekocht…
2 jaar geleden eerste armband gekocht en nu ook de horloge! Kwaliteit/prijs verhouding is beter dan dat ik bij andere merken heb gezien. Zeker aan te raden!
Prima
De kwaliteit van het product was hoog, levertijd wat aan de lange kant.
Zit goed en mooie verpakking
Mijn nieuwe horloge kwam aan in een mooie verpakking en zit goed om mijn pols. Hoefde maar 2 schakels eruit te halen wat super makkelijk was. 5/5!