Min søn har nu haft tre Carhartt Essentials tasker siden hans fødselsdag i oktober som alle tre er gået i stykker. Hvilket vil sige at de har holdt i gennemsnit under en måned stykket. En er købt onli... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
"Computer says no" Just had the worst customer service in the shop and had a chat with the store manager (a woman). I bought a dark green pants in the store 6 weeks ago and I have washed the... Toon meer
Ho acquistato online un berretto il 12 dicembre con consegna garantita entro Natale, quindi entro il 24/25 dicembre. A seguito di continui ritardi e difficoltà nel tracking del pacco, la consegna è... Toon meer
Ive had this jacket for 8 years still fits me perfect and, keeps me looking cool and warm at the same time - all year around even after years of washing. I couldnt recommend a brand more. If you Care... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Carhartt WIP Store Copenhagen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elmegade 13, 2200 København N
Contactgegevens
Elmegade 13, 2200, København N
- info@carhartt-wip.dk
- carhartt-wip.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig go service
Super hurtig levering, og mega go service at man kan købe på hjemme siden. Og bestille til butikken på elmegade, hente den i butikken og spare 60kr i fragt
Excellency of customer services.
The only negative point is the shipment costs, outside of Denmark; regarding this aspect Carhartt Dk should adopt the same policy as the Carhartt Wip Europe.
Thanks,
Ricardo
Enkelt og ukompliceret
Jeg vik det jeg havde bestilt uden problemer og hurtigt. Dejligt!
Super tilfredsstillende
Kan klart anbefale Carhartt online shop...tjek det ud.
Rigtig godt tilfreds.
Bestilte online med levering i Elmegade, modtog mail om mulig afhentning inden for 2-3 dage.
Afhentede samme dag som mail kom ind, havde ingen problemer med afhentning.
Var hurtigt ude af butikken igen, men personalet virkede meget flinke.
Serviceminded
Meget god service. Super sød medarbejder i webbutikken, der er meget hjælpsom.
glimrende service og rigtig god betjening
Har bestilt fra dem et par gange nu og der er aldrig nogen problemer! Har bestilt tøj hjem til min adresse som blev leveret rigtig hurtigt og når jeg har bestilt til afhentning i butikken bliver man altid mødt af søde og rare mennesker :)
Snydt og dårlig behandling
Jeg bestilte et par bukser på carhartt online shop,der gik 3 så fik jeg en mail om at de ikke har bukserne slut..så måtte jeg skrive tilbage og jamen hvad med pengene jeg havde betalt? Svar: de er sat en på din konto..nu er der ca. Gået en uge og ingen penge.. :-(

Antwoord van Carhartt WIP Store Copenhagen
Fint forløb!
Der gik kun få dage efter bestilling til, at jeg havde min vare - fungerede upåklaget.
Efficiency and value in a time limit
Happy with the fast shipping but a little sad because my Carhartt Arctic Coat no have fleece lined pockets
: /
Hurtig levering. Meget effektive.
Hurtig levering. God service.
god hjemmeside hvor pasform beskrives
hurtig og præcis levering
ok og hurtigt
en bestilt vare var dog ikke med i pakken, da den var udsolgt. Det kunne have været rart at være blevet orienteret om det ved afhentningen (jeg kunnne da også selv have tjekket det). Men godt at man kan afhente i Elmegade.
Velfungerende
God og nem hjemmeside. Varene leveret efter 3 arbejdsdage.
En af de bestilte vare var alligevel blevet udsolgt, så der ryger en stjerne på det.
God og tiltalende hjemmeside
På grund af travlhed under SALE, gik der flere dage en normalt før jeg fik besked om, at jeg kunne hente min bestilling i butikken.
Da jeg kom hjem med min bestilling, var der nogle få ting som jeg ville levere tilbage. Dagen efter tog jeg derfor forbi Elmegade og returerede uden problemer og pengene var retur på min konto samme dag. Det er god service..
The shit
Havde ønsket mig en trøje dernede fra men havde desværre ikke lige 600 kr til det. Så satte de den 50% ned. Klasse move
super
Har altid haft gode oplevelser hos carhartt-wip.dk. Men må så sige at deres butik i krystalgade har en ringe kundeservice. Ikke meget hjælp at hente og en lidt underlig stemning fra de ansatte. Kunne godt lære lidt fra le-fix butikken i kronprinsegade. Men super service på hjemmesiden.
Super service
Hurtig og overskuelig hjemmeside og bestilling.
Hurtig levering som lovet og altid top varer som svarer helt til forventningen.
Tak Carharrt.-:)
Dit is Trustpilot