Bytte in min bil via Carla och allt gick verkligen smidigt. Fick ett bra pris både för min gamla bil och den nya, vilket såklart gjorde affären ännu bättre. Gustav som kom och inspekterade bilen s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
They stated in sep 2025 that the cars , Audi etron 2020, info- and telematics has 4G. But Audi now in apr 2026 says it has only 2g /3g and therefore will loose connectivity when 2G is shut down next y... Toon meer
Fantastisk upplevelse från början till slut! Vi fick vår nya bil levererad i morse och är mer än nöjda. Hela processen, från själva köpet till leverans, har gått otroligt smidigt. Ett extra stort tac... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag köpte min bil via Carla och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, tydlig och professionell från början till slut. Bilen var i mycket bra skick och stämde överens med beskrivn... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Ynglingagatan 14, 113 47, Stockholm, Zweden
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Carla.se
I was initially impressed by this dealership's professional appearance, but that changed the moment the car was delivered. Despite their claims of a 'detailed inspection' and the car being 'fully ready,' I found several non-functional features. Most shockingly, the tires sold with the car were older than the car itself—a massive safety oversight.
I immediately canceled the purchase, and they assured me they would handle the cancellation of my pre-approved loan. However, it has been over a week, and the loan is still active. They have stopped replying to my messages, and when I call, they simply say 'don't worry, it's being handled' before hanging up.
It is clear they only care about you until you decide not to buy. If you value transparency and professional follow-up, look elsewhere. Absolute lack of accountability.
Update: I’d like to give a special thanks to Lovisa Edelstam for sorting out my issue so quickly. After seeing my review, she reached out personally and cancelled both the bank loan and the purchase in their system. Honestly, if I hadn’t posted here, this probably wouldn't have been resolved. Everything is fixed now and there are no more problems. Highly appreciate the help!

Antwoord van Carla.se
Jag sa till Carla att jag kommer skriva en recension när allt är klart så jag kan lämna en så ärlig recension som möjligt oavsett om den är dålig eller bra.
Är 39år och handlat bil många gånger av lokala handlare på orten för man känt att det är säkrast och tryggast att man fysiskt kan gå in ifall det skulle uppstå nått fel vilket sen visat sig vara helt fel. Blivit behandlad riktigt illa och blivit lurad av lokala handlare och nu kände jag att jag skulle ge Carla en chans, en chansning jag idag är oerhört glad att jag tog.
Carla är den där bilhandlaren som man önskar köpa en bil av som faktiskt bryr sig och faktiskt på riktigt agerar som en bilhandlare ska göra även efter köp, min erfarenhet av bilhandlare har varit att när man köpt bilen betyder man noll och ingenting men med Carla känner man sig hörd och trygg i sitt köp och otroligt sammarbetsvilliga och följer det som sagts och står i kontraktet.
Otroligt trevliga från start till mål, inget ifrågasättande eller försöka smita undan ansvar, lösningsorienterade. Otroligt trevlig kundtjänst och killen som kom med bilen också som kört från Stockholm till nästan högst upp i landet där jag bor, många timmar. Vart lite problem med bilen till en början men löstes utan några som helst problem, men nog första och enda gången jag faktiskt på riktigt tyckte synd om en bilhandlare när dom behandlat mig så bra att jag fick dåligt samvete att dom får ta den smällen men exakt som man vill en bilhandlare ska vara men ofta inte är. Carla är hands down den bästa bilhandlaren jag någonsin haft att göra med och det säger jag genuint, creds ska creds ha.
Jag ska vara ärlig och säga att jag skrivit en del dåliga recensioner i mina dagar och ofta är det just dom som syns och hörs mest men anser även man ska framhäva dom som gör rätt för sig och gör ett otroligt bra jobb som Carla, för det finns inte många bilhandlare som Carla där ute idag och om det är nån som har gjort sig förtjänt av ett bra omdöme av mig så är det Carla. Jag har aldrig varit så nöjd över ett bilköp som detta och det säger jag från hjärtat. Även om bilen var från 2022 så hade den en nybilskänsla när den anlände till mig med inplastad ratt och säte och finare i verkligheten än jag hade kunnat förvänta mig.
Tack Carla, på återseende 💪

Antwoord van Carla.se
Klar och tydlig kommunikation. Speciellt kontaktpersonen på Carlas inköpsavdelning (Didi) och fick ett rimligt bud på min bil.
Inspektionen var lite petig men smågrejerna påverkade inte budet. Kontraktet skickades direkt efter inspektion och ca 5min. Efter signering var pengarna på kontot. Supernöjd och kommer absolut överväga Carla vid nästa bilköp också.

Antwoord van Carla.se
Dijar på inköp och Toni på sälj. Vilka hjältar! 10/10. Kände mig hörd och bekväm hela vägen. Dom mötte mig där jag ville och lyssnade på mig även när affären var klar. Var inge problem i någon aspekt. Kommer absolut komma tillbaka
//mw

Antwoord van Carla.se
Gick snabbt och smidigt utan att de var påstridiga. Allt sköttes väldigt enkelt från första kontakten till sista.

Antwoord van Carla.se
Jag har sällan varit med om att vara så nöjd efter en bilaffär. Först ringde de och frågade om jag kunde vänta några extra dagar på min begagnade bil jag köpte från dem, ty de hade hittat ett litet ytterligare stenskott, plus att det fattades nån grej för att montera dragkroken som skulle ingå. Sen dog värmen i bilen efter bara en månad - mitt i smällkalla vintern. Reparationen skulle bli dyr, men den tog de utan några som helst problem. Sen fattades det en liten lucka till närmsta dragkrok, vilket Tesla fixade med sin mobila service. Inte heller där ifrågasatte de nåt, utan de tog såklart även den kostnaden. Självklarheter kan man tycka, men jag har då aldrig varit med om någon annan firma som utan den minsta fråga fixat det minsta problem. Även leveransen av bilen var klockren, med fin skyddsplast på såväl säten som golv och ratt - trots att bilen var en 2019. Kan inte NOG rekommendera Carla, och när det en dag blir dags att sälja denna kommer jag utan tvekan använda mig av dem.

Antwoord van Carla.se
Fantastisk kundservice, särskilt från Lovisa E! Rekommenderas varmt.

Antwoord van Carla.se
Bra kontakt, leverans i tid, allt enligt överenskommet

Antwoord van Carla.se
Köpt två bilar via Carla senste två åren. Trevliga att ha att göra med och de håller det de lovar. Haft några garantiärenden men de har hållit sina överenskommelser. Kan rekommendera Carla! Andreas

Antwoord van Carla.se
Enkel och rak kommunikation, slipper bilsäljaren. :-) En navkapsel trillade av efter någon dag, då fick jag ersättning för en ny, utan tjafs. Bra känsla för kund, helt enkelt!

Antwoord van Carla.se
Bra info via hemsidan. Snabba svar på frågor och vänligt bemötande även om det var jag som hade fel uppgift efter leverans.

Antwoord van Carla.se
Bra och snabb värdering. Upphämtningen var smidig och trevlig.
Ska man sälja sin elbil/plug in hybrid smidigt och snabbt så rekommenderar jag starkt att vända sig till Carla.

Antwoord van Carla.se
Dem ville köpa min bil dem gav skam bud och när jag väl sa det e för lite då lägger dem bara på.
Helt otrevliga.

Antwoord van Carla.se
Sålt 4 bilar till Carla under 2års tid, alltid problemfritt och marknadsmässiga priser

Antwoord van Carla.se
Jag får nog ge full pott, jag vet inte vad som inte skulle motivera att inte ge full pott.
Jag köpte en bil via nätet i slutet på januari och efter lite förseningar pga byte av laddlucka samt omlackering av fronten så dök den till slut upp. Dom dök ej upp på avtalad tid eller hade 50% laddning men lämnade kompensation för besväret vilket tyder på bra ansvarstagande. Min inbytesbil hade brister jag inte deklarerat vilket sänkte priset med en skälig summa i mina ögon. Så summa summarum är jag nöjd med affären. Bilen går problemfritt än så länge och skulle det vara något får man kanske omvärdera.

Antwoord van Carla.se
De erbjuder det lägsta priset i hela landet för en bil som är 230000 i marknaden erbjuder de 160000 😂😂😂.

Smidig och trygg bilaffär
Carla gjorde hela köpupplevelsen enkel och smidig. Tydliga priser, bra kommunikation och professionell service. Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd!

Antwoord van Carla.se
Gillar konceptet att man kan klicka hem hem en bil och få den hemkörd. Testerna och kontroll av bilen känns trovärdigt. Blev positivt överraskad över vilket fint skick bilen var i trots beskrivna skönhetsfel.
Fick väldigt bra bemötande och hjälp när jag påpekade några avvik med bilen.

Antwoord van Carla.se
Lees meer over geverifieerde reviews.