Jeg tog barber uddannelse hos Carlsens Barber Academy. En "lad os se hvad der sker" beslutning blev hurtigt til én af de bedste beslutninger jeg har taget. Faget tager en med storm. Man kan ud... Toon meer
selvom det er barbers under oplæring, så føler man sig i trygge hænder hele vejen igennem! det eneste minus er at der ikke er gratis øl, men til gengæld koster det kun 100 kroner (eller ingenting når... Toon meer
Rigtig fed koncept de kører og er positiv overrasket. Jeg spurgte om en burst fade, underviseren kom og viste eleven hvordan det skulle gøres og eleven gjorde det. Selve faden er fin men nakken er l... Toon meer
Min søn på 8 år blev klippet. Frisøren spurgte os begge hvordan vi ønskede klipningen. Han lyttede til vores ønsker og var smilende og tålmodig. Han snakkede med min søn undervejs og de grinede sammen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Carlsens Barber Academy er en uddannelsesinstitution med speciale i herrefaget. Barberuddannelse: 9-måneders uddannelse inden for barberfaget, hvor du lærer alt for at kunne blive en dygtig barber. Dagkurser: Vi har herrekurser som du kan benytte til yderligere at styrke dine kompetencer som uddannet frisør eller barber, inden for herrefaget. Fades, teknikker og barberinger. Derudover har vi også ungdomskurser til nybegyndere. Carlsens Barber Academy blev grundlagt med et mål om at revolutionere barberfaget ved at tilbyde et raffineret alternativ til den traditionelle frisøruddannelse. Vores moderne tilgang gør branchen mere tilgængelig og overskuelig at træde ind i, for dem som ønsker at blive barbers.
Søndergade 7, 5000, Odense C, Denemarken
- 30208327
- kontakt@carlsensbarberacademy.com
- carlsensbarberacademy.dk
Mega god oplevelse kan varmt anbefale😊
Uddannelsesforløb hos Carlsens barberacedemy
Jeg har været elev på Carlsens Barber Academy i 9 måneder og har haft et virkelig godt forløb. Undervisningen har været professionel og overskuelig, og der har været et trygt og positivt miljø hele vejen igennem. Underviserne er engagerede, gode til at lære fra sig og har altid været klar til at støtte og hjælpe. Jeg kan klart anbefale Carlsens Barber Academy til andre, der gerne vil uddanne sig som barber.
Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg tog barber uddannelse hos Carlsens Barber Academy.
Faget tager en med storm. Man kan udfolde sig kreativt, får nogle gode snakke ind og ser smilet på folks ansigter på daglig basis.
Jeg blev hurtigt fuldtidsansat efter endt forløb, gav den en skalle og viste hvad jeg ville opnå inde for faget.
I dag står jeg som butikschef for den første afdeling i København.
Hvis man kunne give mere end 5 stjerne, havde jeg gjort det. Både gutterne bag akademiet og selve oplevelsen er det hele værd!
Professionelt fra start til slut
Professionelt fra start til slut
Jeg tog min barberuddannelse hos Carlsens Barber Academy, og niveauet var højt hele vejen igennem.
I dag driver jeg Old Town Barbershop, og akademiet har haft en stor rolle i min udvikling.
Kan klart anbefales til alle, der vil tage faget seriøst.
Carlsens Akademi er uden tvivl et af de…
Carlsens Akademi er uden tvivl et af de stærkeste og mest professionelle akademier inden for barberfaget, og dette er baseret på min personlige erfaring.
Jeg har studeret på akademiet i 9 måneder, hvilket var en periode fyldt med læring, udvikling og professionel træning.
Undervisningen er meget praksisorienteret og dækker alt fra grundlæggende teknikker til avancerede fades, skægpleje samt korrekt kundehåndtering.
Underviserne er meget erfarne, tålmodige og engagerede i elevernes udvikling og sikrer, at hver elev når et højt fagligt niveau.
Stemningen på akademiet er motiverende, faciliteterne er velorganiserede og rene, og der er altid støtte og vejledning.
Uddannelsen har løftet mit niveau markant, og jeg kan varmt anbefale Carlsens Akademi til alle, der ønsker en professionel fremtid inden for barberfaget.
En stor tak til hele akademiet og underviserne for deres indsats, støtte og professionalisme. Mhv. aghiad
Jeg kan varmt anbefale Carlsens Barber…
Jeg kan varmt anbefale Carlsens Barber Academy. Det har været en utrolig god oplevelse hele vejen igennem. Underviserne er enormt dygtige, dedikerede og mestrer virkelig deres håndværk – og så er de fantastiske til at lære fra sig, så man føler sig tryg i processen.
Noget af det bedste har været den store mængde praktisk erfaring. Man får lov til at klippe rigtige kunder under uddannelsen, hvilket har givet mig en selvsikkerhed, jeg ikke ville være foruden. Det hele kulminerede i en fastansættelse efterfølgende, og jeg kan ærligt sige, at det er en af de fedeste arbejdspladser, jeg nogensinde har haft. 5 stjerner herfra!
En uddannelse der har ændret mit liv både fagligt og personligt En uddannelse der har ændret mit liv…
Jeg tog min barberuddannelse gennem Carlsens Barbershop / Carlsens Academy, og jeg kan ærligt sige, at det har været en af de bedste beslutninger i mit liv.
Uddannelsen er ekstremt velopbygget og gennemtænkt. Man lærer alt det, man rent faktisk skal bruge i den virkelige branche ikke bare teknikker, men også forståelsen for faget, kunden, detaljerne og professionalismen. Jeg har lært alt fra klassiske og moderne klippeteknikker, fades, skæg, knivteknik, kundehåndtering, hygiejne og struktur til mindset, arbejdsmoral og hvordan man udvikler sig som barber og menneske.
Noget af det stærkeste ved uddannelsen er, at man bliver set og mødt som den person, man er. Jeg har ADHD, og har tidligere haft svært ved uddannelser og forløb, der kræver struktur, fokus og vedholdenhed. Her var der plads til forskellighed, tydelige rammer og en undervisningsform, som gjorde det muligt for mig at gennemføre og endda trives. Der var forståelse, tålmodighed og støtte, uden at kravene blev sænket. Det gjorde en kæmpe forskel.
Underviserne er ekstremt dygtige, passionerede og engagerede. Man mærker tydeligt, at de brænder for faget og for at se deres elever lykkes. Der bliver stillet krav, men på en motiverende og opbyggende måde, som får én til at vokse og tro mere på sig selv.
For mig har uddannelsen ikke kun givet et fag den har givet mig selvtillid, retning, stolthed og en følelse af at høre til. Jeg står i dag et sted, jeg ikke havde troet var muligt for mig, og det skylder jeg i høj grad Carlsens Academy.
Hvis du overvejer at blive barber og vil have en uddannelse, der både er professionel, menneskelig og realistisk i forhold til branchen så kan jeg ikke anbefale Carlsens Academy nok.
Hyggelig atmosfære og smilende personale
Min søn har været der flere gange.
Altid smilende personale og god service.
Tager sig god tid til deres kunder.
Hyggelig atmosfære og så er det tilmed billigt.
Ahmed fade og skæg
Jeg har lige fået en fade og skæg behandling af Ahmed. Og hold fast en service og personlighed. Det er en der går op i sit håndværk. Ville give ham 6 stjerner hvis jeg kunne.
Som sædvanligt en god oplevelse
Som sædvanligt en god oplevelse. Marc klippede mig igen, og gjorde det endnu bedre end sidst, hvilket var den bedste klipning fra Carlsens Barber Academy til dato. Godt gået.
Sofie var super dygtig og samtidig…
Sofie var super dygtig og samtidig hurtig 👌
God oplevelse og helt fin klip og…
God oplevelse og helt fin klip og barbering
Super service og god klip og barbering
Super service og god klip og barbering
I loved the service and the vibe with…
I loved the service and the vibe with the sudents and the teacher.
Special greetings to Miki, keep going man, you're doing great.
Flot klipning lige som jeg ville ønske
Flot klipning lige som jeg ville ønske
Tak sofia
Værdi for pengene
Der er en god stemning med service der giver masser af værdi for pengene.
A had a new trainee this time and he…
A had a new trainee this time and he gave me one of the nicest haircut. Hard to expect from a new person. He paid attention to all details and kept up with the feedback throughout the process. Recommended.
Too good for the money.
Lees meer over geverifieerde reviews.