LeasePlan Used Cars BE Reviews 223

3,7

Onze eerste aankoop bij Ayvens Luik is aangenaam verlopen. We zijn heel tevreden met onze Volvo V60! Het contact met sales advisor Lutfi Amidi verliep vlot en gaf veel vertrouwen.

Onvriendelijk aan de telefoon , geen verdere informatie over wanneer de auto inde showroom zou staan. Ondertussen was de auto op autoscout tekoop. Maar als je beld weten ze van niets.

We kregen alle tijd van de sales advisor om de wagen waar we interesse in hadden op ons gemak te komen bezichtigen, zelfs meer dan 1 keer. De bijkomende vragen die we hadden, werden steeds vriendelijk... Toon meer

Schitterende service! De wagen uitgebreid mogen testen, gedetailleerde historiek, allemaal goed onderhouden wagens en zeer vlotte levering op een adres naar keuze. Ik schrijf zelden review maar g... Toon meer

1. Autodealer
  2. Verkoper van tweedehands auto's

CarNext.com biedt alleen tweedehands auto's van premium kwaliteit die ons uitgebreide selectieproces hebben doorstaan. Elke auto wordt geleverd met een complete onderhoudsgeschiedenis, 12 maanden garantie en 14 dagen geld-terug-garantie. Koop dus met vertrouwen je volgende auto online. CarNext.com ne propose que des voitures d’occasion de grande qualité qui ont réussi notre processus de sélection poussé. Toutes les voitures sont livrées avec un historique complet des entretiens, une garantie de 12 mois et une garantie satisfait ou remboursé de 14 jours. Achetez donc votre prochaine voiture en ligne en toute confiance.

3,7

Gemiddeld

Vriendelijke

Vriendelijke, vlotte en eerlijke service, waarbij men duidelijk uitleg geeft over de waardebepaling van de wagen.

20 augustus 2021

Beste Oscar,

Hartelijk dank voor de 5-sterren waardering en de mooie woorden.

We wensen je veel rijplezier toe met je nieuwe wagen, bedankt voor het vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Team CarNext.com

Ik heb een wagen gekocht bij Samuel van…

Ik heb een wagen gekocht bij Samuel van carnext. Hij is een echte topper! Hij heeft me zeer goed geholpen bij het uitkiezen van een wagen. Zeer vriendelijk en correct! Na de verkoop was de opvolging ook zeer subliem!

23 juli 2021

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst - duidelijke en open informatie - ruime toonzaal waar men rustig kwaliteitsvoertuigen kan bekijken - eerlijke prijszetting - niet opdringerig - vlotte documentenafhandeling - prettig afhaalmoment. - zeker aan te bevelen.

20 juli 2021

Beste Roger,

Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je nieuwe auto!

Team CarNext.com

Goede service! altijd tevreden!

28 juni 2021

Beste Robert

Bedankt voor uw positieve reactie, een mooi compliment voor onze medewerkers!

Vlekkeloos verloop

Blij met de keuze van CarNext voor de aankoop vanonder wagen. Van bij het begin goede communicatie en professionele aanpak. Steeds vriendelijk en geduldig op onze vragen antwoord gekregen. Vlotte verkoop zonder hindernissen. Nu hopen op lang en veel rijgenot.

5 juni 2021

Beste Chantal,

Bedankt voor de 5-sterren review en de mooie woorden. Fijn om te lezen dat de 'CarNext-ervaring' je is bevallen.

Veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto.

Top service!

14 mei 2021

Beste Cheroek,

Bedankt voor de 5-sterrenwaardering. We hopen dat je veel plezier beleefd met je nieuwe auto!

Team CarNext.com

Ik ben zeker blij met jullie service…

Ik ben zeker blij met jullie service die jullie gedaan hebben voor ons. Jullie hebben zeker een toffe collega die me zeer goed geholpen Samuel een zeer toffe gast. Alvast heel erg bedankt voor jullie moeite en tijd.

Mvg
Aslan

10 mei 2021

De communicatie was duidelijk open en…

De communicatie was duidelijk open en eerlijk. Ik ben nog steeds tevreden van mijn aankoop. De afspraken zijn goed nagekomen. Enkel de telefonische bereikbaarheid, waren minder, maar was blijkbaar een gevolg van een tijdelijk probleem (ziekte) en versterkt door de corona maatregelen.

6 mei 2021

Beste Bart,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Top om te zien dat je tevreden bent en bedankt voor het begrip.

Veel veilige kilometers gewenst!

Team CarNext.com

Fantastisch onthaald door verkoper…

Fantastisch onthaald door verkoper Peeters S.
Uitgebreide informatie over de werking van carnext als ook over de wagen die we hebben aangekocht.
Ook zijn collega's waren openhartig en vriendelijk..

19 maart 2021

Beste Amber & Matthias

Bedankt voor deze leuke en positieve review over onze collega's. We willen jullie veel rijplezier verder toewensen met de auto.

aankoop bmw

Heel goed ontvangen geweest door Stef Peeters. Uitstekende communicatie en veel informatie verkregen. Veel keuze in de showroom & online maar mijn beslissing was snel gemaakt. Geen gepush van de verkoper, gewoon een snelle en correcte afhandeling. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

19 maart 2021

Beste Melissa,

Leuk dat je hierbij een review achterlaat. Fijn dat alles goed en naar wens is verlopen. We willen je hierbij veel rijplezier toewensen met de auto.

Team CarNext.com

Alles ging naar wens ik raad iedereen…

Alles ging naar wens ik raad iedereen aan om langst te gaan vriendelijk en behulpzaam 👍👍

17 maart 2021

Beste Richard

Hartelijk dank voor de positieve review en leuk dat je ons aanbeveelt.

Heel veel rijplezier met de auto.

Alles was in orde.

17 maart 2021

Beste Eddy,

Bedankt voor de review, fijn dat alles goed is verlopen.

Heel veel rijplezier met auto.

Team CarNext.com

Zeer tevreden van mijn nieuwe aankoop

Zeer tevreden van mijn nieuwe aankoop! Ook de afhandeling van de aankoop verliep heel vlot en vriendelijk. Niets op aan te merken. Top service van Samuel Quijano en het Carnext-team! Een aanrader en kom sowieso terug voor een volgende wagen...

Fam. Theys

3 maart 2021

Alles verliep fatastisch

Alles verliep fatastisch, ik kom zeker terug voor mijn volgende auto

3 maart 2021

Beste Gillian,

Hartelijk dank voor je positieve bericht, fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. We wensen je veel rijplezier toe met de auto.

Vriendelijke groet,

Uitstekende service - Vriendelijk en Professioneel

De website van Carnext.com vond ik heel duidelijk en overzichtelijk. Vanaf het eerste moment met Carnext Aartselaar had ik een heel goede indruk. Heel vriendelijke en behulpzame verkopers die professioneel te werk gaan. Een dikke pluim speciaal voor Olivier Carpentier én zijn team ! De wagen is TOP, rijdt geweldig, is als nieuw en dat voor een mooie prijs.
Bedankt Carnext! Een echte aanrader !
5 sterren is hier zéker op zijn plaats.
Kris D V

24 februari 2021

Beste Kris,

Bedankt voor de 5-sterren waardering! Fijn om te lezen dat je vriendelijk en professioneel werd geholpen. Ook bedankt voor het uitspreken van de complimenten aan Olivier en collega's. We geven het graag aan hen door!

Veel rijplezier gewenst!

zeer goede behandeling

zeer goede behandeling
hoed af voor de verkoper zeer fijne en aangename jongen die zeer goede uitleg deed zeker een aanrader

11 februari 2021

Beste heer Van de Reyd,

Bedankt voor de 5-sterren waardering! Leuk dat u uw complimenten aan onze collega uitspreekt. We geven het graag aan hem door!

Veel rijplezier gewenst en hopelijk tot de volgende aankoop!

Team CarNext.com

Prettig contact met meneer S Quijano…

Prettig contact met meneer S Quijano gehad. Op zijn initiatief heeft hij een filmpje gemaakt van de auto. Dit was een eerlijk filmpje waarbij ook schades op de auto goed te zien waren. Helaas is het niet tot een koop gekomen. Maar toch bedankt voor de tijd en moeite.

3 februari 2021

Een tevreden klant.

Vriendelijke verkoper. Bekwaam. Kon op de meeste vragen een degelijk antwoord geven. Communicatief. Zeer snel antwoord als je een mail stuurt. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Een zeer vlotte aankoop.

22 januari 2021

Beste Mevrouw Neves,

Hartelijk dank voor de 4-sterren beoordeling!
Wat kunnen we in de toekomst doen om 5-sterren te hebben? :)

Team CarNext.com

Zeer vriendelijke en goeie service en…

Zeer vriendelijke en goeie service en zeer behulpzaam!
Absoluut een aanrader!
De verkoper Samuel Quijano is top!

12 januari 2021

Beste Thomas,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! :)