Helaas ook ik een slechte ervaring met dit bedrijf welke inmiddels failliet is. Het begon erg hoopgevend, maar na bijna 2 jaar aan het lijntje gehouden te zien, vanwege een Android Headunit die nie... Toon meer
Onlangs de Android 8.1 2din radio van 199 euro besteld. Snelle levertijd en het product was netjes verpakt inclusief alle toebehoren. De installatie (Alfa Romeo GT) was nog een klein karwei ma... Toon meer
juist hier bestelt omdat er 1 tot 3 werkdagen bezorgtijd stond , dan zou ik hem nog voor mijn vakantie binnen hebben. nu 1,5 week later nog niks binnen en/of track and trace code, wel hebben ze hun e... Toon meer
Ik schrijf dit bericht omdat ik erg tevreden ben over de firma Carpar. Van de zomer heb ik een navigatie gekocht voor mijn auto, daar hebben zei mij bij geholpen om in te bouwen en nu had ik een de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Autoradio's, Navigatiesystemen, Gereedschappen, Kabels, Speakers en nog veel meer tegen een aantrekkelijke prijs en voor ieder auto.
Riddererf 7, 3861PT, Nijkerk, Nederland
- 085 060 1136
- helpdesk@carpar.nl
- carpar.nl
Bedrijf failliet
Helaas ook ik een slechte ervaring met dit bedrijf welke inmiddels failliet is.
Het begon erg hoopgevend, maar na bijna 2 jaar aan het lijntje gehouden te zien, vanwege een Android Headunit die niet volledig werkt, zie ik dat ze failliet zijn.
Lijkt erop dat dit bedrijf niet meer…
Lijkt erop dat dit bedrijf niet meer bestaat. De website is offline, het email adres bestaat niet en de retour zending (garantie) wordt niet aangenomen.
Kijk uit!!!! Je word hier opgelicht!!!!!!!!!!
inbouwframe van een Porsche 996 besteld en een inbouwframe van een Nissan gekregen wat totaal niet past dus.
Vervolgens totaal geen reactie meer op de mailtjes die ik stuurde.
Telefonisch ook niet te bereiken.
Geld weg dus!
Hierbij wil ik iedereen waarschuwen! Koop hier niks je word opgelicht!!!!
ONJUISTE VOORRAAD! (EN PAS OP 😉👇🏼)
HELAAS! zoveel vertrouwen in de website en in het team erachter gehad...
totdat je na een aantal dagen contact moet opnemen waar je bestelling blijft.
Bleek het uitverkocht te zijn..
ZELFS ALLE BEGRIP gehad om een maandje te wachten zoals beloofd.
NA deze tijd DAGELIJKS aan te telefoon te horen krijgen dat je moet MAILEN en een collega contact gaat opnemen.
Vervolgens bij elk belletje standaard te horen krijgen:
HEEFT U EEN KLEIN MOMENTJE?
HEEFT U AL EEN MAILTJE GESTUURD?
NA EEN MAAND GEEN ENE KK ONTVANGEN!
VANDAAG CONTACT GEHAD...Waarop het product niet meer leverbaar was waarop ze het geld NU gaan terugstorten!
DE SLECHTSTE SERVICE DIE IK OOIT BIJ EEN WEBSITE HEB ERVAREN.
(WEETJE: het product wat ik heb besteld was ook duurder geworden toen hetzelfde weer op voorraad was op de website)
Klanten worden genaaid waar ze bij staan!
TRIEST DAT JE ZELF ACHTER JE BESTELLING MOET AAN GAAN!
Zoveel Geduld als Zeer makkelijke klant...
al moest ik nog 3 maanden wachten op mn bestelling... Contact opnemen kan blijkbaar niet en je moet zelf achter je geld aangaan wat ze dan pas kunnen terugstorten.
Het feit dat ik aan te telefoon aangaf een slechte recensie te schrijven....bleek haar niets te interesseren, net zoals hoe de meeste van daar aan de telefoon met je meepraten en geen oplossing kunnen vinden.
(je krijgt pas een Uitslag over je bestelling als ze je in de wacht zetten en ze zelf collega’s gaan informeren) want zodra er word opgehangen krijg je geen MAIL OF BELLETJE 😂 1 GROTE T*FUS GRAP EN TIJDVERSPILLING!!
NOOIT MEER HIER BESTELLEN
Gelijk vandaag nog hetzelfde product besteld voor €40 goedkoper op een andere site!
PAS OP, of je word aan het lijntje gehouden⚠️ De ‘product beschikbaarheid’ blijkt Hier & ook uit meerdere recensies Niet te kloppen met de daadwerkelijke voorraad!
MIJN ORDERNUMMER WAS: 458717
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
en een dag later in een mail afvragen waarom mn geld is teruggestort 😂 Nog een betaal linkje mee sturen zodat er iets opgestuurd kan worden.. ZIEK zijn jullie!
“Alleen maar langs elkaar heen werken..” Nieteens een bedankje voor het terugstorten!!!!
EINDELIJK MN GELD TERUG na vaak Zeiken aan de telefoon.
Naar gevoel
Op de site staat op voorraad. Status staan nu al 2 dagen op processing. Op mailtjes word niet (meer) gereageerd. Krijg ik mijn koplampen ooit nog?
Ik schrijf dit bericht omdat ik erg…
Ik schrijf dit bericht omdat ik erg tevreden ben over de firma Carpar.
Van de zomer heb ik een navigatie gekocht voor mijn auto, daar hebben zei mij bij geholpen om in te bouwen en nu had ik een defecte dab+ USB stick, daar de firma Carpar over geïnformeerd en er werd meteen
actie ondernomen en kreeg een nieuwe toegestuurd, onder garantie.
Bedankt voor de service Fam de Graaf.
Onbetrouwbaar en slechte service
Vriendin heeft hier een autoradio besteld voor veel geld. Levertijd 1 week.. Oke.
Nu 3 weken verder nog geen radio ontvangen!
Niet bereikbaar via telefoon en late reactie op mails.
Ik zou 2x nadenken voordat je hier iets besteld. Hopelijk word het nog opgelost..
Niet de volledige bestelling ontvangen
Ik heb een autoradio besteld, het duurde ongelooflijk lang voor deze te ontvangen. Kreeg wel een mail dat ik een gratis demontage set zou krijgen voor de vertraging. Helaas heb ik deze nooit ontvangen enkel de set die ik had gekocht. Daarna merk ik op dat ik een antenne versterker ook had gekocht en deze niet meegeleverd was.
Tot op heden nog steeds geen reactie van hun gekregen + telefonisch niet bereikbaar.
Ze moeten me terug betalen of de antenne opsturen maar op dit moment heb ik de hoop niet zo hoog meer zitten dat ik deze of mijn geld ooit nog terug zal zien.
Bijna twee weken verder en nog geen…
Bijna twee weken verder en nog geen radio.
Dinsdag om 15:45 track en tracé aangemaakt. Maar daarna bleef het stil.
Opgevraagd bij Dpd maar nog niet bij hen ingeleverd.
Zo kun je mensen ook voor de gek houden.
Hoop de radio wel op korte termijn te ontvangen.
Helaas blinkt deze firma niet uit in goede communicatie.
Telefonisch niet bereikbaar.
Hoop volgende week op de radio en dat hij erg goed is.
Want anders wordt alles een deceptie.
Vorige week radio ontvangen dit weekend 06-12-2019 ingebouwd.
Makkelijk en simpel te doen gelukkig wel een radio zoals we verwachten.
Echter blijft de communicatie van Carpar uit miniem geen telefoon geen mail.
Ik hoop voor toekomstige klanten dat Carpar hier leering uit trekt.
Want al met al een prima radio.
Radio na 1 werkdag geleverd
Radio na 1 werkdag geleverd. Netjes verpakt en voelde heel deugdelijk aan.Met de bijgeleverde installatiehandleiding, was de klus zo geklaard. Mooi geluid voor dat geld en perfect werkende apps.
Verloopkabeltje voor mijn Mercedes is…
Verloopkabeltje voor mijn Mercedes is zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Top!
Goed service
Goed service! Ben zeer te vreden met mijn navi update van m'n Volvo & H8-xenon. Carpar voldoet aan mijn eisen kom zeker terug voor andere optie's, bedankt!
Ik heb hier een android radio besteld
Ik heb hier een android radio besteld, Deze is binnen 2 dagen geleverd met een Nederlandse handleiding.
Product was goed verpakt en werd binne…
Product was goed verpakt en werd binne 1 dag geleverd.
Goede organisatie
Goede organisatie. Doet erg zijn best om het kopen en installeren van de autoradio zo makkelijk mogelijk te maken!
Prima service
Ik had een probleem met de navigate van onze radio , probleem uitgelegd en door de snelle service van Carpar verholpen dmv een nieuwe sd kaart ,heel blij dat de navigatie weer werkt, super bedankt.
laten levering
wel hebben ze hun excusses aan geboden en (als ik het ooit geleverd krijg) zou ik een gratis achteruitrijcamera er bij krijgen..
Snelle levering België 1dag !
DAB+ AUTOradio besteld op website Carpar.nl. Pakket volgende dag al aan de deur geleverd door DPD. ZEER SNEL DUS ! NEDERLAND-> BELGIE (Woon in Oost-vlaanderen).
Na installatie Avison RNS510 pasvorm in mijn Golf 6 werkt alles naar behoren.
Handige handleiding zit in de doos met allerlei tips voor de installatie. Plug&play
KleefAntenne DAB+ bevestigd aan de voorruit en werkt ook perfect ! MNM-hits, Q-summer, ect alle radiostations en deze ook zonder reclame.
Wifi werkt perfect ! Door achteraan meegeleverde antenne in te draaien. Makkelijk apps downloaden via playstore !
Zeer tevreden tot nu toe ! Hopelijk gaat deze radio langer dan 2 zomers mee.... Andere radio van ander merk en andere website heeft de geest gegeven na 2jaar dienst... door de aanhoudende hitte vermoed ik ....
Groeten,
Van een tevreden klant !
Autoradio android 8.1 Opel Glossy Black.
Ik heb een Autoradio besteld op 03-06. En heb tot heden nog niks ontvangen.
Voordat ik er zelf om vroeg ben ik echter wel netjes geïnformeerd over het feit dat het langer kan duren vanwege problemen in de fabriek bij China en dat ik het hopelijk op 18-6 kan ontvangen. Als een goedmaker mocht ik een klein cadeautje kiezen, wat ik wel op prijs stelde. Een probleem in China kan natuurlijk gebeuren. Maar als ik de site kijk staat er nog vrolijk dat mijn radio op voorraad is....... dus.
Wanneer mijn Radio eindelijk binnen is, kan ik hierover oordelen.
Uitstekend aankoop van navigatiesysteem…goed bedrijf
Uitstekend aankoop van navigatiesysteem voor heel redelijke prijs, prima geadviseerd en ingebouwd door Dhr Enes Unver maar achteruitrijcamera werkte niet direkt.
Binnen een week is er een passende oplossing gevonden en ingebouwd, geheel voor kosten en met de complimenten van Carpar, bovendien hebben ze heerlijke koffie!