Helaas ook ik een slechte ervaring met dit bedrijf welke inmiddels failliet is. Het begon erg hoopgevend, maar na bijna 2 jaar aan het lijntje gehouden te zien, vanwege een Android Headunit die nie... Toon meer

Onlangs de Android 8.1 2din radio van 199 euro besteld. Snelle levertijd en het product was netjes verpakt inclusief alle toebehoren. De installatie (Alfa Romeo GT) was nog een klein karwei ma... Toon meer

juist hier bestelt omdat er 1 tot 3 werkdagen bezorgtijd stond , dan zou ik hem nog voor mijn vakantie binnen hebben. nu 1,5 week later nog niks binnen en/of track and trace code, wel hebben ze hun e... Toon meer

Ik schrijf dit bericht omdat ik erg tevreden ben over de firma Carpar. Van de zomer heb ik een navigatie gekocht voor mijn auto, daar hebben zei mij bij geholpen om in te bouwen en nu had ik een de... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Autoradio's, Navigatiesystemen, Gereedschappen, Kabels, Speakers en nog veel meer tegen een aantrekkelijke prijs en voor ieder auto.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Gister gebeld met een paar vragen over…

Gister gebeld met een paar vragen over een navigatie. Kreeg eerst een medewerker aan de telefoon die niet genoeg kennis van zaken had. Durfde dit ook gewoon toe te geven en riep er een medewerker bij die dit wel zou moeten weten. Werd vervolgens heel netjes en beleefd geholpen. Dus de service tot nu toe ben ik tevreden over. Vandaag een offerte gevraagd. Ben nieuwsgierig hoe snel ze zullen zijn met beantwoorden van een mail

17 april 2019

Het duurde heel lang voordat ik de…

Het duurde heel lang voordat ik de bestelde autoradio kreeg.
Hij was verkeerd geleverd en na twee weken na het terugsturen nog steeds geen geld terug gehad.

10 april 2019

Fantastische service

Fantastische service, had een navigatie besteld maar deze kregen we niet goed geinstalleerd. Ze vroegen ons langs te rijden in Nijkerk, na vriendelijk ontvangen te zijn hebben ze geconstateerd dat de stekker niet klopte. Ze vonden het fijn dat wij langs kwamen met het probleem en loste het voor ons op door voor dezelfde prijs een duurdere in te bouwen. Er werd voor het inbouwen ook geen kosten berekend. Ga zo door mannen!

8 april 2019

Beste Michel,

Bedankt voor je leuke beoordeling :-)
Succes en veel plezier met je aankoop.

Radio

Radio werkt voor geen meter

6 april 2019

Beste Marianne,

Heeft u hierover al contact met ons opgenomen? Als een radio voor geen meter werkt dan kan dat liggen aan de montage waar het meestal fout gaat, en wij kunnen u daarbij helpen als u contact met ons opneemt.

Veel achteraan moeten bellen

Veel achteraan moeten bellen voor mijn bestelling. Zou iedere keer terug gebeld worden maar moest zelf terug bellen.

6 april 2019

Beste Bas,

Dat is niet de bedoeling, ik zal dit bespreken met mijn collega's.
Excuses en een fijne dag nog!

Team Carpar

Levering zou gistere(dinsdag)zijn binne…

Levering zou gistere(dinsdag)zijn binne gekomen. Maandag een mail ontvangen dat het later zou komen door:"Wij hebben onverwachts veel bestellingen binnen gekregen omdat wij sinds kort ook een Duitse en een Spaanse website hebben gelanceerd." oke dat kan, zou netjes een track en trace krijgen die maandag of de dinsdag. Dinsdag avond, geen track en trace. Mail gestuurd komen ze woensdag ochtend met dat de leverancier in engeland zit dus door de "brexit" nog niet kan leveren en het vrijdag word verzonden. Nu zijn we dus al 7 dagen aan het wachte en hebben we nog niks. Leuk als je hoopt in je 3 weken vakantie even een auto radio in te bouwen.

08-04-2019:

Nog altijd niks binne. de verzending staat als aangemeld sinds 5-04-2019 en is nog altijd niet verzonden. dit komt over als zeer onbetrouwbaar en ik vraag me af ik me radio ooit nog ga krijgen.

3 april 2019

Beste Stan,

Excuses voor het ongemak, ik geef je helemaal gelijk. De producten zijn onderweg uit Engeland en worden Vrijdag bij ons afgeleverd.

Dit maken wij voor het eerst mee, ik heb begrepen dat er in Engeland veel onduidelijkheden zijn omtrent Brexit. Volgens onze contact persoon bij de leverancier, gaan zij binnenkort ergens anders een Warehouse openen daardoor hebben zij ook een vertraging opgelopen bij het leveren van de bestellingen.

Ik hoop je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd,

fijne winkel

levering was niet zoals het hoort verder tevreden

31 maart 2019

Beste Steven,

Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop :-)

levertijd

Alleen staat er op de site leveren binnen 3 werkdagen. Ik had hem na 5 werkdagen. Maar ben wel tevreden. Alleen nog inbouwen.

29 maart 2019

Beste Robin,

Bedankt voor je feedback. Wij leveren normaal gesproken binnen 3 werkdagen maar sinds een paar weken is het zo druk bij ons dat wij de capaciteit hebben om zoveel orders binnen 1 dag te verwerken. Daarom hebben wij nu 2 extra medewerkers aangenomen en hopen dat wij in de toekomst nog sneller kunnen leveren.

Prima top service

Prima top service, onze navi was defect en na telefonisch contact te hebben gehad kon er een omruiling plaatsvinden.
Bij deze webshop ben ik super vriendelijk te woord gestaan.
Dit is 100% een super goede webshop met vele keuzes en een goede overzichtelijke website.
Kan niets anders zeggen ga zo door mijn complimenten.

29 maart 2019

Beste Raimond,

Bedankt voor je toffe review en veel plezier met je aankoop :-)

Goede aftersales

Levering was iets te laat, echter super netjes opgelost door Carpar. Aftersales is hier dik in orde !

28 maart 2019

Beste Bas,

Heel erg bedankt voor je beoordeling. Wij doen ons best om in de toekomst alles op tijd te leveren, dat doen wij door nu meer voorraad in te kopen ipv via onze leverancier te versturen :-)

Zeer fijn bedrijf!

Een tijd geleden hier een achteruitrijcamera besteld voor mijn polo 6R. De order was destijds snel ontvangen en na de installatie zeer tevreden over het product. Door onduidelijke redenen is de camera na een tijdje kapot gegaan en heb ik contact gezocht met de klantenservice wat we hieraan konden doen. Het probleem hebben we even duidelijk omschreven en hebben ze me kosteloos een nieuwe toegestuurd.
Het is een zeer fijn bedrijf wat voor haar klanten klaar staat.
Hieronder wat punten op een rij.
Zeer snelle levering
Contact met de klantenservice staat duidelijk aangegeven.
Snelle reactie via mail.
Ik ga hier in de toekomst zeker meer bestellen!

27 maart 2019

Beste Dwayne,

Heel erg bedankt voor je beoordeling. Veel succes met de nieuwe camera :-)

Xenon lichten

Op de website xenon lichten besteld werd snel geleverd. Bleek niet het product te zijn wat ik zou moeten ontvangen, opgebeld krijg ik te horen hier weet ik niks van de heren bellen u zo snel mogelijk terug. Na 2 weken niemand gebeld.
Teruggebeld uiteraard zelfde probleem.
Nu kreeg ik wel te horen dat ze er na konden kijken.
Er heen gereden vanuit limburg (150 km).
Kom ik daar krijg ik te horen we kunnen niks voor je doen en ze wouden er nog niet naar kijken.
Hier bestel ik dus nooit meer iets

(bewerking na reactie van carpar)
Nu krijg ik van jullie te horen dat jullie zoiets niet mee hebben gemaakt en dat jullie dit niet waren.
Dit heeft zich voor gedaan bij het bedrijf carpar op riddererf 7 te nijkerk en hiervan weet ik toch zeker dat jullie dit zijn.
Maar het dan ook nog ontkennen overtreft mijn verwachtingen

13 maart 2019

Beste Rene,

Ik denk dat je de verkeerde bedrijf hebt beoordeeld. Je schrijft dat je te horen kreeg dat er iemand naar kon kijken en dat je langs bent geweest maar niemand je kon helpen, zo iets is de afgelopen maanden bij ons niet voorgekomen, en zo zouden wij onze klanten nooit behandelen.

Het kan zijn dat je ergens anders een product van het merk Carpar hebt gekocht en daar geen service hebt gekregen maar wij waren het in iedere geval niet.

Succes!

Carpar Android 8.1 199 euro

De installatie (Alfa Romeo GT) was nog een klein karwei maar het resultaat mag er zijn!

Ik had na de installatie nog een aantal technische vragen welke snel (soms binnen een aantal minuten) en vakkundig werden beantwoord.

Ik zie hier een aantal zeer slechte reviews staan echter heb ik een totaal andere ervaring. Ik zou hier in de toekomt in ieder geval opnieuw een bestelling doen.

26 februari 2019

Snel geleverd maar zat er geen kabel…

Snel geleverd maar zat er geen kabel bij .Ik hun gebeld en zou later terug gebeld worden .Maar ze mailde mij terug echt heel snel zelf in de nacht echt top service .en kreeg me kabel zaterdag binnen en alles werkt perfect ben er echt blij mee zal der vaker weer wsr kopen

25 februari 2019

Top service!

Heel goed geholpen, nadat de leverancier in Engeland een verkeerd type navigatie/radio had gestuurd, goed contact gehad en zelfs de nieuwste Android versie en camera gestuurd gekregen.Top!

21 februari 2019

Prima geholpen

Prima geholpen. Een bedrijf wat zeer betrouwbaar is. Men denkt mee en is niet alleen om te verkopen. Klantvriendelijk en technisch zeer waardig

19 februari 2019

Slechte ( lees GEEN ) communicatie

Helaas geen eerlijke firma, Carpar adverteert bij BOL.COM met diverse artikelen. Ik heb hier iets besteld, vervolgens hoor ik 4 dagen niets.Zonder enig bericht wordt de bestelling geannuleerd met de mededeling dat ik beter bij hun zelf in de webshop kan bestellen.
Erg vreemde gang van zaken, ik zal dan ook niet snel weer zaken doen met deze club.

22 januari 2019

Beste Ricardo,

Onze excuses als het niet is verlopen zoals het hoort. Wij hebben dit een aantal keren meegemaakt, en zijn er achter gekomen dat Bol.com de bestellingen automatisch annuleert als deze niet meteen worden opgestuurd. De product die je had bestel was niet meer leverbaar maar wij hadden deze wel meteen voor ja nabesteld. In de tussentijd was je bestelling bij Bol.com geannuleerd, wij kwamen hier ook later pas achter omdat wij hier geen melding van kregen. Daarom hebben mijn collega's gevraagd of je de bestelling via onze site kon plaatsen.

Om dit soort situaties te voorkomen hebben wij de producten met langere levertijd verwijderd van Bol.com

Esteban van Carpar.nl

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar. Geen antwoord op je vragen

9 januari 2019

Beste Eric,

Wij beantwoorden alle mails uiterlijk binnen 48 uur. Ik ga er vanuit dat je vraag als is beantwoord, zo niet dan kan je direct naar mij mailen. Mijn mail adres is helpdesk@carpar.nl

Dennis van Carpar.nl

De meest slechte webwinkel ooit.

Mijn ervaring bij carpar is uitermate slecht.
Contact is niet te vinden. De telefoon die legt automatisch neer.
Mail contact is 1 richtingsverkeer lijkt het wel.
Daar zit je dan met een product van een paar honderden euro's, iets wat niet voldoet aan de beschrijving op hun site. Zeker niet aan te raden.
ZEER slecht bedrijf, super bagger.
Jammer...

18 januari 2018
Toon reviews in alle talen. (45 reviews)