Obegripliga frågor i ett brev misstänker det är bedrägeri från något annat men för säkerhets skull har jag klippt kortet I bitar och kommer inte använda sådant kort igen
Bedrijf heeft geantwoord
Oerhört trevlig kundtjänst. Volvofinans (Ziklo bank) visar respekt till sina kunder och har en hög servicenivå. Denna bank fungerar fortfarande som en bank och inte som en kontrollerande myndigh... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
CarPay är betaltjänsten som ger dig bättre bilekonomi. Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att äga bil. CarPay är en del av Ziklo Bank.
Bohusgatan 15, 411 39, Göteborg, Zweden
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van CarPay - en del av Ziklo Bank
Sämsta bank.Får påminnelse avgift även att de va fel i deras system. De ha dragit pengar också .. Ha på autogiro. Ha CarPay på Volvo , ha prata med en av verkstad chefen . Han sa att jag ska betala som jag ha på service avtalet. Men då lägger banken på runt 300 kr extra . Fy f*n. Ta inte denna bank . Dom struntar i sina kunder.

Antwoord van CarPay - en del av Ziklo Bank
Jag har en återbetalning från Booking.cim som fastnat. Jag har upprepade ggr bett kundtjänst för Ziklo bank Volvo att spåra ARN numret. De vet inte vad detta är. Känner ej till begreppet ARN. Jag har bara tillgång till mail. De svarar 1 gång per dygn ! Oerhört dålig service.

Antwoord van CarPay - en del av Ziklo Bank
Bytte till ny Volvo leasingbil mitt i månaden.
Ziklo vägrar återbetala leasingavgiften för resterande månad
Hänvisar till att avstämning alltid sker vid månadens slut enligt avtalet.
Så otroligt stelbent o kundovänligt.
Stöld är ordet.
Used Carpay (ziklo), for last 5 years. Use it as a savings bank and credit card. Bonus checks work. Nothing has disappeared and never had problems with invoices. Satisfied customer here! Don’t know what else I could ask for.
Trots bilarna som de anmälda stulna skickade de varje månad fakturor i nästan 7 månader tills idag som vi lämnade bilar. De är bedragare.
Mycket missnöjd kund gällande ert beslut att ta bort möjligheten att välja sin egen PIN-kod för CarPay-betalkortet.
Jag har haft samma kod i nästan 40 år och har därför ett starkt behov av att kunna välja min egen kod, något som tidigare varit en självklarhet. Det är helt orimligt att ni nu tvingar kunder att använda en förutbestämd kod – och att detta motiveras med att man skall kunna se koden i CarPay-appen. Det är alltså viktigare för er att man kan se koden än att man kan välja den. För mig är detta ett tydligt steg bakåt i kundvänlighet och användarvänlighet.
Att neka kunder möjligheten att välja en kod de kan minnas lätt, och istället införa ett centralstyrt system, känns mer som något från en diktatur än från en modern bank. Jag uppfattar detta beslut som direkt kundfientligt och mycket frustrerande.
Om ni inte återinför möjligheten att välja personlig kod inom kort, kommer jag att avsluta mitt kort, flytta mina bankärenden och mitt sparande till annan aktör – en aktör som respekterar kundens rätt att själv ha kontroll över sina betalningsmedel.
Jag förväntar mig att ni tar denna kritik på allvar och går tillbaka att man kan välja sin egen kod igen.
Jag fick en bonuscheck som jag aktiverade och efter det har jag tankat, tvättat, haft bilen på verkstad 2 ggr,besiktat bilen och köpt ett 30 dagars kort sl och betalat allt med carpaykortet men bonusen är inte utbetald, jag har skickat mejl dit och frågat varför och fick till svar att det gäller på det och det och så vidare de skickar dessutom en massa erbjudanden flera gånger i veckan
Dåmigt
Sämsta hjälp och helt värdelös kundtjänst. Vägrar att hjälpa en handikappad människa att aktivera betalkortet stor varning för dessa klåpare Ha aldrig med dessa att göra detta är bara en skitbank måste vara en av dom allra sämsta nästan bara negativa omdömen och fler lär det bli
Mkt bättre när de var Volvo finans. Skickar ut felaktiga och dubbla mail. Svårt att läsa med så mörk bakgrund, speciellt när man är äldre. Klagade över detta för 5 år sedan men ingenting har hänt. Kommer avsluta denna bank.. Inte heller skickar de notiser till Kivra
VARNING!!!! Ziklo bank försökte lura mig på 25 000 SEK. Jag sålde min företagsleasingbil till en bil firma och bad Ziklo skicka en slutfaktura. Fakturan de skickade var 25 000 SEK högre än vad den skulle vara. Jag försökte ringa tillbaka till personalen men han ignorerade mina samtal i cirka en timme. Efter en timme pratade jag med en av hans kollegor med en annan ton och sedan skickade de fakturan med korrekt belopp.
Så mycket smidigare & bättre när det var Volvofinans.
Extremt rörigt med betalningar, kort och allt annat som man tvingas ha och till det en kass support.
Jag vill bara ha smidig betalning på min bil & serviceavtal. Inte massa Carpay kort, kredit dragningar och annat.
Jag vill ha ren simpel autogiro direkt från mitt konto. Men det går tydligen inte nu,
Bra utveckling, att gå mot det sämre, och förstöra något som var så mycket bättre än detta trams.
Nu klippte jag itu mitt CarPay kort känns otroligt skönt
Låser godtyckligt betalningar som inte går igenom. Skyller på mottagaren som vid kontakt inte fått summa men nu helt plötsligt är det mottagarens bank som ät skyldig. Efter åtta dagar har detta inte kunnat rättas till och inget besked hur länge det dröjer. Uselt.
När min mamma var sjuk missade jag att hon fick fakturor för bilen i sin Internetbank. Alla andra fakturor var i Kivra och via brev. Ingen påminnelse någon annanstans än i Internetbanken. När vi fick påminnelse via brev var kontot redan avslutat. Mamma har varit kund hos Volvo sedan 80-talet, men nu byter hon både kort och försäkring. Vill inte vara kvar hos en så kundovänlig bank.
Får ett Mail i min CarPay app om att en betalning av en restaurangnota har blivit nekad på grund av fel pinkod. Tar kontakt med Ziklo Banks kundtjänst med mitt personnummer och BankID. Frågar om handläggaren kan genomföra betalningen ända när jag indentifierad vid uppringningen. Får till svar att det går inte och blir informerad om att beloppet inte kommer att dras på min faktur. Ringer berörd restaurang och kommer överens om att swisha beloppet. När månadens faktura kommer så döm om min förvåning för då har Ziklo bank tagit med den posten trots att den inte är godkänd med korrekt pinkod och den informationen som jag fått från handläggare. Ringer återställ Ziklo bank och vill att dom makulerar min faktura samt tar bort den posten som de enligt ovan inte skulle betala ut. De har ingen möjlighet att hjälpa till med det trots att det är deras fel relaterat till den information som jag fått och deras råd till mig är att jag vänder mig till restaurangen för att slippa att betala notan två gånger. Mitt förtroende för Ziklo bank är allvarligt skadat och jag kommer att avsluta mitt sparkonto hos dom då det inte verkar som de har kontroll på sina säkerhetsrutiner samt att de inte vill rätta till sina egna fel som de har orsakat pga bristande kunskap
Att ni får kalla er för bank är skandal. Ni har inte kopplingar till alla banker i det svenska banksystemet och skall dessutom ha flera dagar på er att föra över pengar till annat konto. Dessutom så skall ni bestämma att det är bara mitt konto som jag kan skicka pengarna och utöverdetta kontrollera med den bank som kontot finns hos att kontot tillhör mig!
Lägg ner denna så kallade bank!
Detta gäller också carpay.se och Ziklo!
Oerhört trevlig kundtjänst.
Denna bank fungerar fortfarande som en bank och inte som en kontrollerande myndighet.
Man känner sig välkommen att kontakta dem och få hjälp när man vill.
Synd att jag inte kan ge dem en åtta.
Skickar felaktig information och fakturor. Trots felaktig debitering rättar man inte till detta retroaktivt.
Lees meer over geverifieerde reviews.