Casa Botanica Reviews 112

4,7

2 keer hier besteld 1ste keer een Polly pink 2de keer een Polly lava Eerste keer ontzettend tevreden hele mooie Polly pink ontvangen 2de keer kwam helaas mijn Polly lava slecht aan ik heb mail... Toon meer

De bestelling kwam snel en was perfect en zorgvuldig ingepakt. De plantjes waren (zoals altijd bij Casa Botánica), in fantastische conditie en zagen er gewoon prachtig uit. Ik ben heel erg blij met mi... Toon meer

Heb 2 vrij zeldzame hoyas besteld en ze kwamen goed verpakt binnen. Bovendien kreeg ik er een mini philodendron Mars bij cadeau, wat erg wordt gewaardeerd :) Zal zeker terugkomen voor mn volgende pla... Toon meer

Volgens mij heb ik ondertussen 3x bij Casa Botanica besteld, en elke keer was ik super tevreden. Ik ben ook erg te spreken over het aanbod, ze hebben ook meerdere best wel moeilijk te vinden planten.... Toon meer

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tevreden en zeker dat ik in de toekomst hier nog bestel

2 keer hier besteld 1ste keer een Polly pink 2de keer een Polly lava

Eerste keer ontzettend tevreden hele mooie Polly pink ontvangen
2de keer kwam helaas mijn Polly lava slecht aan ik heb mail contact gehad met Cass Botanica over de staat van de plant en foto’s gestuurd en ze hebben dit ontzettend netjes opgelost ze hebben mij een nieuwe plant opgestuurd die echt in top staat aan kwam
Hier een zeer tevreden klant super nette klantenservice dank jullie wel

8 april 2026

Antwoord van Casa Botanica

Beste Caelesta, dank je wel voor je mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent over de vervangende plant. Geniet ervan!

Zeer tevreden

De plant kwam in top conditie aan en zag er verbluffend uit.

16 april 2026

Antwoord van Casa Botanica

Thank you very much. We are happy to hear that!

Altijd mooi, vers en heel professioneel

De bestelling kwam snel en was perfect en zorgvuldig ingepakt. De plantjes waren (zoals altijd bij Casa Botánica), in fantastische conditie en zagen er gewoon prachtig uit. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop!

31 maart 2026

Antwoord van Casa Botanica

En wij zijn heel erg blij met deze mooi review! Dank je wel, Agus.

potjes met planten niet individueel gelabelled

Ik heb 6 verschillende babyplantjes van alocasia besteld. Tijdig geleverd, zeer gezonde plantjes en prima verpakt. Enige suggestie naar klantvriendelijker werken: Alleen waren de potjes niet individueel geïdentificeerd en moest ik een e-mail schrijven om mij laten uit te leggen dat ik naar de foto's in de bestellingsbevestiging moest kijken om te weten welk plantje welke naam had. Ik verkies toch een afleesbare naam op elk individueel potjes, hoe deze ook moge aangebracht worden.

6 augustus 2025

Antwoord van Casa Botanica

Beste Lotus bv, dank je wel voor je review en je tip. We gaan het bespreken in ons team. In de bestelbevestiging vind je ook de namen mét een foto van elke plant, maar we gaan kijken of we het nog duidelijker kunnen maken voor onze klanten.

Ik was op zoek naar een bepaalde plant…

Ik was op zoek naar een bepaalde plant en vond die op deze site. Bijzondere soorten tegen een redelijke prijs. Uitleg over verzending duidelijk en planten met liefde verpakt en kwamen dus perfect aan. Dank voor het gratis plantje…leuke geste.

5 augustus 2025

Antwoord van Casa Botanica

Beste Rineke, Dank je wel voor je mooie review. Daar doen we het voor!

Zeldzame planten, goede service

Zal zeker terugkomen voor mn volgende plant. Heb jullie uiteraard ook al aangeraden aan mede plantliefhebbers.

8 augustus 2025

Antwoord van Casa Botanica

Beste Hati, wat ontzettend fijn om te horen. Dank je wel! En wat fijn om te horen dat je blij bent met het cadeautje. Schattig is die, hè?

Bij Casa Botanica kan je met een gerust hart mooie planten en producten aankopen !!

Ik ben iemand die genoodzaakt is zo goed als alles online te kopen. Na jaren ervaring weet ik waar je heel goed en correct behandeld wordt. Bij Casa Botanica wordt je meer dan correct behandeld als er al eens iets fout loopt. Het wordt altijd snel en professioneel opgelost. Je stuurt een mail en je krijgt steevast antwoord... De foto's op de site van hun planten zijn heel mooi, de planten die geleverd worden zowaar nog mooier!! Als je met een gerust hart mooie planten wil kopen, moet je bij Casa Botanica zijn. Ik ben steeds mega blij met de geleverde planten/producten.

30 januari 2025

Antwoord van Casa Botanica

Lieve Carine, wat fijn om te horen, heel erg bedankt voor deze mooie review namens ons hele team. Daar doen we het voor!

Erg tevreden

Mooie, bijzondere plantensoorten. Goed en zorgvuldig ingepakt. Reageren snel per mail op vragen.

20 september 2024

Antwoord van Casa Botanica

Beste Luca, goed om te horen, dank je wel!

De liefde voor planten is in alles…

De liefde voor planten is in alles zichtbaar. Planten worden met alle zorg en liefde opgekweekt en zodra ze sterk genoeg zijn met veel zorg naar klanten over de hele wereld verstuurd. Ook de meest zeldzame. De service is goed en de klantenservice reageert lekker snel. Kortom, echt een aanrader!

13 november 2024

Dank je wel!

Niks ontvangen!

Levering nooit mogen ontvangen… ook geen reactie op het vragenformulier. Slechte zaak

3 september 2024

Antwoord van Casa Botanica

Beste Niels, wat ontzettend jammer om te horen. Zou je je bestelgegevens willen mailen naar support@casa-botanica.com? Dan ga ik kijken of ik alsnog voor je kan achterhalen wat er is gebeurd. Alvast bedankt!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle levering en goede service. De plant was zoals op de foto in goede conditie.
Ik zou er nog eens planten bestellen!

20 juli 2024

Heel erg bedankt, Sarah!

Ik schrijf niet vaak reviews maar omdat…

Ik schrijf niet vaak reviews maar omdat de meningen hier zo verdeeld waren en ik het er toch op het gewaagd deel ik even mijn ervaring.
De verzending was snel en proper.
Ik heb een gezonde, goed gewortelde plant aangekregen zonder beestjes!
Zeker een aanrader voor mij

7 mei 2024

Antwoord van Casa Botanica

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, Titi!

Sta een beetje stom van al de slechte…

Sta een beetje stom van al de slechte reviews hier?! Heb hier al enkele keren besteld en heb steeds mooie en gezonde planten ontvangen! Één keertje waren niet alle plantjes erbij maar dat was toen best een grote bestelling van allemaal kleine plantjes dus ja dan is een vergissing snel gebeurd natuurlijk. Ondanks de reviews dat ik hier gelezen heb antwoorden ze bij mij thans wel goed op mail dus hopelijk wordt het nog rechtgezet maar het zijn allemaal zeer aantrekkelijke prijzen en zeker bij de geweldige promotie van de Hoya babies! Ik heb nog geen wortels gecontroleerd want wil hun zoiezo lang genoeg laten wennen maar ze blijven het allemaal (op één moeilijk plantje na) zeer goed doen dus vind ik het zeker beloftevol en dat maakt van mij een tevreden mens! Is altijd netjes verpakt en bij sommige hangplanten krijg je ook de ophangklepjes erbij dus dat is echt geweldig natuurlijk!! Ben altijd zeer tevreden na het openen van een doos hier en heb echt waar nog geen enkele keer een ziek, rot of besmet plantje gehad!! Enige dat ik kan aangeven is het niet benoemen van de plant dus als je hem niet meteen herkent of kan uiteen houden dan moet je inloggen om naar de prentjes van uw bestelling gaan te kijken (dat is wel makkelijk!) en kan je er dan nog niet aan uit dan helpen ze je met plezier verder via mail dus ik ben op alle facetten tevreden en vind dat deze zaak toch wel een pluim verdien Ipv slechte reacties 🍀💚

4 maart 2024

Beter dan verwacht, aan te bevelen

Ik was een beetje bang na het lezen van de negatieve reviews om te bestellen, dus niet al te dure planten gekocht. Nadat ik een heel slechte levering gehad hebt van stekjeenzo durfde ik het pakket nauwelijks te openen. Heat pack was koud, pakket stond voor mijn buitendeur omdat ik weg was voor boodschap. Gelukkig stond het er nog want woon in Den Haag en niet een of ander gezellig dorpje. Maar goed.. bezorger dus slecht, maar Casa Botanica was helemaal niet slecht. Zelfs goed. Planten zien eruit als op de foto. Heel goed ingepakt in bubbelfolie wel 3x en dat was heel goed gedaan. Geen gekneusde bladeren zoals bij stekjesenzo en geen schimmel of trips. Helemaal prima. Natuurlijk wel net binnen en niet de wortels gecheckt, maar heb er vertrouwen in want planten zien er gezond uit. Dus,wat mij betreft een aanrader. Al koop ik liever in een tuincentrum of plantenzaak want dan zie je wat je koopt irl.

5 januari 2024

Totaal geen respons op een klacht

22 september een dure stek gekocht, moest lang wachten want bezig met een verhuizing..uiteindelijk verzonden maar kwam ontzettend nat aan, webs1te zegt dat je de eerste 30 dagen niet mag verpotten omdat anders de garantie vervalt. dus stek zo gelaten, na een week was die dood
Vanaf 11 oktober bezig geweest met contact te leggen met casa botanica..via instagram, via mail, .heb geen reactie gehad..en uiteindelijk via paypal de bestelling laten escaleren zelfs daar reageren ze niet op!

ben geschrokken van de reviews! ze zijn om te janken, ik snap niet wat er is gebeurd met deze webwinkel.
Ik bestelde al ruim 3 jaar planten hier altijd goed, mooie planten. regelmatig contact via instagram.

Ik ben normaliter niet van slechte reviews achterlaten maar omdat ze het niet op de nette wijze hebben opgelost maar omdat paypall mij in mijn recht heeft gesteld wil ik iedereen waarschuwen want een gewaarschuwd mens telt voor twee..koop hier alsjeblieft niets…als ik via IDEAL had betaald had ik naar mijn geld kunnen fluiten!

11 oktober 2023

SCAM!

Ze reageren niet op vragen, lijkt op een scam. Ook zijn de prijzen niet in orde, totaal geen contactmogelijkheid. Dat zulke bedrijven nog bestaan in Nederland. Belachelijk!

23 oktober 2023

Bestel hier niet!

Reageren niet op de meerdere berichten die ik hun via de website heb gestuurd en ze hebben geen telefoonnummer. Contact met dit bedrijf is dus geheel onmogelijk.
Mijn bestelling die ook nooit is aangekomen!

27 oktober 2023