Inmiddels twee keer besteld en beide keren erg tevreden! Er is veel keuze, de prijzen zijn leuk en alle planten worden goed en zorgvuldig verpakt. Vooral de variegated plantjes zijn erg mooi. J... Toon meer
2 keer hier besteld 1ste keer een Polly pink 2de keer een Polly lava Eerste keer ontzettend tevreden hele mooie Polly pink ontvangen 2de keer kwam helaas mijn Polly lava slecht aan ik heb mail... Toon meer
Heb 2 vrij zeldzame hoyas besteld en ze kwamen goed verpakt binnen. Bovendien kreeg ik er een mini philodendron Mars bij cadeau, wat erg wordt gewaardeerd :) Zal zeker terugkomen voor mn volgende pla... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Op de site van Casa Botanicus zag ik een Hoya staan voor rond de 11 euro. Er stond bij GRATIS VERZENDING. Nadat ik de Hoya in mijn winkelkarretje had geplaatst om te betalen kwamen er in één keer verzendkosten bij van rond de 7 euro.
Dit klopt natuurlijk van geen kanten.
Planten zoals op foto, goed verpakt, soms wat laks in beantwoorden mails, maar anderzijds soms ook direct antwoord en goeie info indien je een plantenvraag hebt. Reeds 2x planten besteld, en ga zeker nog wel bestellen bij hen.
4 plantjes besteld op vrijdag en woensdag reeds ontvangen. Zeer goede prijs voor prachtige planten. Ze waren zorgvuldig verpakt. Hopelijk heb ik er veel geluk mee.
Paar maanden geleden een Maranta leuconeura massangeana / Maranta "black" gekocht. Deze binnen een week geleverd gekregen. Het plantje die ik binnen heb gekregen was wel zoals op de foto, maar is duidelijk niet de daadwerkelijke plant die bij de naam hoort. Het was volgens andere planten experts en plantenkenners een Maranta NoID. Paar maanden later wordt dezelfde plant (dezelfde foto) verkocht als Maranta leuconeura dark voor 40% goedkoper. Mailtje hierover gestuurd met als antwoord: Optie om terug te sturen met een heatpack (die ik ook nog eerst moet aanschaffen).
Verkoop planten met de juiste naam. Al weet je het niet (er zijn zoveel (sub)soorten), vermeld het dan ook erbij.
Je kunt wel bestellen en meteen betalen maar een bevestigingsmail dat schijnt niet te kunnen... nu 4 dagen onderweg en nog niets gehoord. Je kunt me niet wijsmaken dat je geen tijd hebt om emails te beantwoorden door drukte. Dan doe je iets niet goed. Ik wacht mijn bestelling af maar ga er zeker niets meer bestellen. Geen goede webshop helaas.
Voor de verjaardag van casa botanica bestelde ik een cebu blue en cream splash stekje. Door vertraging in de verzending kreeg ik er een gratis hoya wayetii variegata bij. Zeer attent! Mijn cream splash doet het uitstekend maar het cebu blue stekje was beschadigd aan de stam en kwijnde weg. Ik contacteerde de klantendienst met foto's. De dag erna kreeg ik al reactie en zij stuurden me een nieuw plantje op! Zeer tevreden.
Een week geleden voor de eerste keer een plant besteld, maar ze hebben me de verkeerde geleverd. Via facebook en Instagram een berichtje gestuurd. Ze hebben mijn bericht gewoon bekeken en geen antwoord. In de tussentijd al 2 mails verzonden, maar hier ook geen antwoord op. Een zeer slechte service!
Ik ben heel erg tevreden met deze site. Alles was heel goed en voorzichtig verpakt. Kunt zien dat dit planten liefhebbers zijn.
Planten zien er gezond uit en hebben zelfs al nieuwe blaadjes/stekjes.
Volgens mij heb ik ondertussen 3x bij Casa Botanica besteld, en elke keer was ik super tevreden. Ik ben ook erg te spreken over het aanbod, ze hebben ook meerdere best wel moeilijk te vinden planten.. maar het beste is dat ze die plant dan ook in verschillende sizes verkopen, waardoor een hele dure plant opeens ook een optie is voor mij vanwege de 'size s' die ze dan ook verkopen voor een stuk minder geld.
Ik ben fan en zal zeker blijven bestellen bij ze!
De foto zag er zo belovend uit, helaas was de Senecio Rowleyanus variegata veel te nat en ontving ik een half bakje snot.
Helaas ook geen vol plantje zoals op de foto, maar aantal strengetjes. Een aantal daarvan waren afgebroken of nooit geworteld, dat kan ik niet achterhalen omdat het los in de doos zat.
Ik heb een week lang meerdere keren gebeld, naar 2 e-mail adressen gemaild, contact gezocht via Facebook, maar er komt geen reactie. Formulier op de website werkt niet. De plant is na 2 dagen dood.
Na 1,5 week heb ik een reactie op mijn mail gehad. Er werd begripvol gereageerd en ik mocht kiezen of ik een ander plantje wilde of mijn geld terug. Ik heb voor het laatste gekozen. Ze denken dat de heat-pack de boosdoener is geweest. Aanvankelijk werd er ontkennend gereageerd op de verschillende contactgegevens, maar na een foto van het kaartje kreeg ik een excuses. Deze had niet in de doos moeten zitten.
Het duurde even, maar het is opgelost.
Verschillende keren gekocht bij Casa Botanica en tot nu toe alles naar alle tevredenheid mogen ontvangen.
Alle bestellingen netjes binnen een acceptabele periode zeer goed ingepakt (een feestje om uit te pakken)
Ik heb slechte referenties gelezen maar kan me daar in mijn geval echt niet in vinden.
Ga zo door, ik zal hier zeker vaker bestellingen plaatsen
Hier kocht ik altijd mijn planten! Altijd happy mee geweest.
Ik heb laatst een plant besteld bij Casa Botanica, naast de aangename prijs en de mooie plant was ook de service zeer aangenaam!
Na het contact-formulier ingevuld te hebben kreeg ik een bericht dat ik 5-6 werkdagen moest wachten op een reactie, dit was echter niet waar en ik kreeg na 2 dagen al antwoord. Na een paar keer heen en weer mailen, was ik er zeker van dat mijn bestelling goed kwam en aan mijn wensen werd voldaan! Heel fijn! Ik ga zeker voor een volgende plant weer terug naar case-botanica.
Ik had hier een mooie plant gekocht voor de verjaardag van mijn moeder. Zij is dol op hoya’s en vind die van Casa Botanica prachtig ☺️
Bij Casa Botanica heb ik meerdere keren besteld, en zij hebben mij nooit teleur gesteld. Als je op zoek bent naar een speciale/bijzondere plant van goede kwaliteit raad ik Casa Botanica ten zeerste aan!
Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Kwalitatief mooie en goede planten. Iedere keer ben ik weer blij verrast van de kwaliteit en de goede manier van verzenden. Ook het contact is erg prettig en ze zijn erg behulpzaam, vragen en bestellingen worden snel en vakkundig afgehandeld.
Aanrader om plantjes te bestellen. Prijs is zeker in orde , Plantjes waren mooi ingepakt! Door omstandigheden kon ik er niet zijn wanneer de plantjes oorspronlelijk aan zouden komen, maar ik ben snel geholpen geweest en heb de plantjes vroeger kunnen ontvangen!
Al meerdere hoya's hier besteld en ben elke keer weer blij verrast met de kwaliteit! Ook de klantenservice is super vriendelijk en behulpzaam. Klasse!
Steeds heel mooie planten. Zeer goed verpakt. Prijs/ kwaliteit top en als men vragen heeft dan is de klantenservice snel en heel vriendelijk. Mijn favoriete online plantenshop.
Een aantal keer planten besteld bij Casa Botanica en altijd tevreden geweest! De planten zijn netjes verpakt, in gezonde staat en komen overeen met wat op de site wordt gepresenteerd. Bij vragen is er snel antwoord via vriendelijk mailcontact. Ik zou er zeker opnieuw bestellen!