Casaconcept Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod med et færdigbygget orangeri, hvor de murer vi troede skulle lave gulvet færdigt var taget på sommerferie. Vi fik kontakt til Ole, som gik i gang dagen efter vi havde talt sammen. Hans folk va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi elsker vores nye badeværelse! Fantastisk samarbejde med Casaconcept. Det har været en fornøjelse fra start til slut. Resultatet er blevet helt særligt, med mange smukke detaljer, der bliver skabt u... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Renoveringen af mit badeværelse på 3,2m2 var planlagt til at starte den 20/1-26 og til at tage ca. 4 uger. Kommunikationen har været uacceptabel, herunder, at der er blevet råbt af mig, da jeg påpeged... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bouw en productie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Murer København - Murerfirma København - Murermester i København - CasaConcept Murerfirma udfører alle opgaver inden for murerfaget - stort som småt i København. Mange års erfaring. Vi er med fra ide til levering.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig løsning af mindre mureropgaver

I forbindelse med salg af min kærestes lejlighed i København havde vi behov for hurtigt at få udbedret nogle mindre fejl og mangler i forbindelse med påsætning af fliser i en brusekabine og murerarbejde på en væg bag en nedtaget radiator.
Jeg fik hurtigt kontakt med Ole som er nem og behagelig at kommunikere med.
På trods af at firmaet tydeligvis havde en del andre opgaver sendte Ole murere ud med relativ kort varsel og fik udbedret opgaven til vores tilfredshed.
casakoncept havde desuden en væsentlig lavere timepris sammenlignet med en anden murer jeg først havde kontakt med, uden at dette på nogen måde afspejlede sig i kvalliteten på det udførte arbejde

23 juni 2020

Yderst professionel leverance

Ole stillede hurtigt op da jeg fandt ud af at mit badeværelse ikke var vådrumssikret. Projektet blev udført yderst professionelt og med stort fokus på at afhjælpe min pressede situation, han styrer også sine underleverandører med hård hånd (vvs, malere, elektrikere).

Rigtigt fint udført! Tak for hjælpen!

22 april 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og yderst…

Super god service og yderst professionelt. Fik lavet badeværelse og alt var bare iorden og yderst god pris. Jeg kan anbefale Casa Concept. Ole som er mester, er super flink og er meget villig til at imødekomme ønsker og nem at komme i kontakt. Alt i alt kan jeg kun give 5 stjerner.

14 maart 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, kan kun anbefales

Super service på produkter og priser. Jeg har handlet med Casa Concept flere gange og man får altid en super betjening og rådgivning til nogle rigtig gode priser! Det er altid første klasses arbejde, jeg handler med Ole hvilken jeg kun kan anbefale.

5 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefales til dit næste projekt

Vi havde i sommeren den tvivlsomme fornøjelse at entrere med casa concept på en total renovering opgave i vores badeværelse i vores lejlighed. Firmaet blev valgt primært grundet prissætningen på opgave samt tidsrammen for udførelsen.

Oplevelsen herefter ændrede sig en her del idet den oprindelige prissætning ændrede sig ved diverse ekstra regninger for mer arbejde trods en allerede aftalt arbejdsliste. Der skulle bruges uanede mængder af tid på snakke frem og tilbage om disse.

Ligeledes blev tidsplanen på ingen måde holdt og projektet endte med at blive flere måneder forsinket da det ikke blev prioriteret af firmaet at færdiggøre opgaven.

Kreativt murer arbejde kan oversættes til kreative påfund af mer omkostninger så man skal påregne en langt større regning samt en meget stort personligt tids forbrug ved at benytte Casa Concept til sin næste murer opgave.

7 september 2018