2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Verwoest gezicht door lipofilling met facelift

Ik heb face en neklift laten doen in April 2024. Ervoor werden er vlug wat fotos getoond van andere klanten en ik dacht dat het allemaal wel ging mee vallen. Er werd lipofilling gedaan alhoewel ik hiervoor niet getekend had . De herstellingsperiode was verschrikkelijk, 5weken zonder te slapen! Deze arts werkt aan de lopende band, altijd op zijn computer, holt van az sint jan naar seruys en cosmopolis en zijn airbnb! Een andere dame haar revieuw en het mijne werden onder zeer zware druk verwijderd! Deze arts deinst voor niets terug, het enige die telt is zijn airbnb, zijn fotos die zijn bijgewerkt! In mijn geval is het een volledig verwoest gezicht! En hij verwijdert alle slechte reviews!ook kreeg ik nog een gezwel na de lipofilling en mijnheer wou nog geld om dit te verwijderen! Hij beticht je dat je liegt@ deze arts is verliefd op zichzelf en geld.ook werden mijn fotos genomen na een 14 uur lange vlucht en een 9 uur lange jetlag zonder dat ik mijn haren had laten kleuren. En hij bewerkt zowiezo zijn fotos! Een gladde auto verkoper! Zonder scrupules!

16 oktober 2024

Afschuwelijke verminking

Bob Casaer in Brugge in AZ Sint Jan! Facelift in 2024 met lipofilling in gezicht gedaan van een vrouw en dat is gruwelijk lelijk gedaan. De vrouw is gewoon verminkt en dat is zo zielig!
Dit is vastgesteld door dokter Joshua in Antwerpen 3 maand geleden!(oktober) Een volledig verwoest gezicht!

Ik hoop dat mevrouw een arts kan vinden die het weer recht kan trekken

31 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?