Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vild, magisk og helt igennem fantastisk (personlig)rejse frem til certificeringen som yogalærer. Gennemtænkt og veludført uddannelsen med fantastiske lokationer. Nor i Kbh og Jannata Resort og Spa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Contactgegevens
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Denemarken
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk yin-yogauddannelse
Jeg har netop afsluttet Cathrines yin yogauddannelse - og den får mine varmeste anbefalinger❤️ Forløbet har hele vejen igennem været godt tilrettelagt og super lærerigt. Både Cathrine selv og de to andre undervisere er super dygtige og søde.

Antwoord van Cathrine Yoga
Rigtig dejlig ferie på Sri Lanka med…
Rigtig dejlig ferie på Sri Lanka med yoga og også introduktion til Ayurveda med lækre behandlinger og interessant læring.
Vi havde et super hold og en skøn yoga lærer i Stinna

Fantastisk undervisningsforløb
Deltog i yin yoga uddannelse og kan varmt anbefale det. Cathrine og de øvrige underviser er kompetente og super søde og det var på alle måder et dejligt forløb.

Af hjertet tak
Det har været en fantastisk oplevelse, at være på uddannelse ved Cathrine og de to andre dygtige yoga lærere, Stinna og Kirstine, der var med til at undervise os🙏🏻 varmeste anbefalinger🙏🏻

Stor ros herfra!
Nemt køb og adgang med det samme. Virkelig fin og brugervenlig app. Er meget positivt overrasket over den høje kvalitet af indholdet i app’en.

Glimrende App med Catrines dejlige yoga
Glimrende App med Catrines dejlige YOGA. Der er gode muligheder for at finde lige det man har brug for på dagen.

Fantastisk tur til Sri Lanka
Fantastisk tur til Sri Lanka. Kan kun anbefales. Du kommer hjem som et nyt menneske - i zen og med power.

Tak til jer:)
Jeg dyrker yoga med Cathrine yoga ca. 1-2 gang om ugen og har gjort det siden 2020. Det er med til at gøre svære dage en smule nemmere. Det er uundværligt i min hverdag. Tak:)

My favorite place
My favorite place. Special thanks to Catherine, she is professional. Highly recommend!

Antwoord van Cathrine Yoga
Cathrine er en fantastik yogainstruktør…
Cathrine er en fantastik yogainstruktør med en blid og behagelig stemme. Hun guider blidt gennem alle stillinger.

Antwoord van Cathrine Yoga
Det var et dejligt Jule Yoga Event i…
Det var et dejligt Jule Yoga Event i fine omgivelser i Holbæk.

Antwoord van Cathrine Yoga
Tak for en skønt jule-yoga-event 🙏
Tak for et skønt jule-yoga-event.
Gik derfra med en dejlig ro i kroppen.
Og hyggeligt at møde Cathrine i den virkelige verden 🙏
Mvh Stine

Antwoord van Cathrine Yoga
Havde en dejlig oplevelse med yin yoga…
Havde en dejlig oplevelse med yin yoga uddanelse. God energi dejlige lærer og mennesker .

Antwoord van Cathrine Yoga
Dejligt I er der hver gang jeg har brug…
Dejligt I er der hver gang jeg har brug for at gøre noget godt for mig selv
Tak for jer
Bh Anne

Antwoord van Cathrine Yoga
Vores første yogarejse gik til Bali og…
Vores første yogarejse gik til Bali og jeg må sige at, selvom jeg har været på mange fantastiske ferier i mit liv - er denne oplevelse med Cathrine Yoga, den største. Kombinationen af to daglige yogaklasser og fritid til at nyde de smukke omgivelser var en fryd for både krop og sjæl. Vores skønne og kyndige yogalærer Stinna samt hotellets faciliteter og personale var med til at gøre opholdet til en femstjernet oplevelse.
På snarlig gensyn et eller andet eksotisk sted i verden.
Namaste,
Andrej & Lene

Antwoord van Cathrine Yoga
Meget utifredsstillende svar på vores…
Meget utifredsstillende svar på vores mail.
For meget tom “kærlighed” og ingen hjælp ift. overflytning til andet hold.
Vil nu ikke risikere større investeringer i Yoga ophold.
Lidt for smart forretningsmodel.

Antwoord van Cathrine Yoga
Jeg er så glad for at dyrke yoga med…
Jeg er så glad for at dyrke yoga med Cathrine. Vi er udstationeret i Polen, så jeg kan ikke gå til mine sædvanlige yoga klasser.

Dejlig og inspirerende yogalærer
Dejlig og inspirerende yogalærer , dejligt hotel med super serviceminded personale, lækker spa, hyggelig pool, skøn morgenmad og fantastiske værelser

Antwoord van Cathrine Yoga
Rejsen er gennem tænkt til den mindste detalje.
Yogarejse til Bali med Cathrine Travel og Stinna som underviser på aller højeste niveau på alle parametre.
Hotellet både beliggenhed, udsigt personalets naturlige venlig og imødekommen - hed, maden og den fantastiske yogasal. Yoga undervisning på et niveau over det bedste, hvor vi mærker en forskel på nøjagtighed og sammensætningen samt kommunikation i undervisningen.
Der er tænkt på og kræset for selv den mindste detalje på hele opholdet. Lige fra vi ankom til lufthavnen og fik den dejligste blomsterkrans om halsen.