Cathrine Yoga Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig flotte bøger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at læse begge bøger og komme dybere i yoga universitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Excursiebedrijf
  5. Touroperator
  6. Yoga-retraite

Geschreven door het bedrijf

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

86 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rejsen er gennem tænkt til den mindste detalje.

Yogarejse til Bali med Cathrine Travel og Stinna som underviser på aller højeste niveau på alle parametre.
Hotellet både beliggenhed, udsigt personalets naturlige venlig og imødekommen - hed, maden og den fantastiske yogasal. Yoga undervisning på et niveau over det bedste, hvor vi mærker en forskel på nøjagtighed og sammensætningen samt kommunikation i undervisningen.
Der er tænkt på og kræset for selv den mindste detalje på hele opholdet. Lige fra vi ankom til lufthavnen og fik den dejligste blomsterkrans om halsen.

Kære Elsebeth 🌸

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det gør mig utrolig glad at høre, at yogarejsen til Bali har været en så gennemført oplevelse for dig. At du har nydt alt fra hotellets smukke omgivelser og den imødekommende service til Stinnas undervisning på allerhøjeste niveau, betyder virkelig meget. Vi elsker at kræse for selv de mindste detaljer – som din blomsterkrans ved ankomst 🌺

Af hjertet tak for dine ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn uge med yoga på Bali!

Skøn uge med yoga på Bali!

Kære Dorthe 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du havde en skøn uge med yoga på Bali. Det er en fornøjelse at kunne dele de magiske omgivelser med så skønne deltagere som dig.

Vi håber at se dig igen til flere fantastiske oplevelser 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine yoga travel får min varmeste…

Cathrine yoga travel får min varmeste anbefaling. der mangler intet og der er sørget for alt.
Ikke mindste Stinna som den fantastiske yoga underviser. Jeg kommer tilbage til bali :)

Kære Amaliee 🌸

Tusind tak for din hjertevarme anbefaling! Det gør mig så glad at høre, at du følte dig godt taget hånd om, og at alt var på plads. Stinna er virkelig fantastisk, og vi er heldige at have hende som underviser. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage til Bali!

En fantastisk oplevelse…

Cathrine yoga travel er et pålideligt og seriøst rejsebureau, hvorigennem jeg har købt min yoga uddannelse.
Den bestod af en uges undervisning i København og 16 dage på Bali.
Opholdet på Jannata spa and resort i Ubud var absolut topklasse med dejlig værelse, skøn mad, service venligt personale. Alle hotellets værelser lå placeret lige ud til vidunderlig jungle.
Undervisning blev varetaget af dygtige Stinna og bureauets indehaver Cathrine.
Topkarakter til dem.
Uddannelsen og selve rejsen i alle facetter blev meget professionelt håndteret og meldt ud.
Min største anbefaling herfra.

Kære Else 🌸

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os dybt, at du har haft en oplevelse i topklasse på Yin Yang Yogauddannelsen både i København og på Bali. At høre, at du nød alt fra de smukke omgivelser på Jannata Spa & Resort til undervisningen med Stinna og mig, betyder meget. Tak for din tillid og din varmeste anbefaling – det er virkelig værdsat!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rejse på alle planer

Det har været en helt fantastisk rejse på så mange planer. Det kan ikke forklares med ord, det skal opleves!
At være blandt så mange dejlige, skønne og unikke mennesker, som deler den samme kærlighed til yoga er enestående. Vi har været beriget med dygtige og inspirerende undervisere med høj faglighed og nærvær i de smukkeste og nærende omgivelser på Bali.
Jeg har kun godt at sige om min yogauddannelse på Bali med Catrine Yoga.
De bedste anbefalinger herfra og TAK

Kære Anita 🌸

Tusind tak for dine smukke ord! Det varmer mit hjerte at høre, at uddannelsesrejsen har været en enestående oplevelse på alle planer. At dele denne kærlighed til yoga med så mange skønne sjæle i de magiske omgivelser på Bali er virkelig noget særligt. Vi er taknemmelige for din anbefaling og for, at du har været en del af denne rejse.

Af hjertet tak ❤️

Fantastisk yoga udd

Fantastisk yoga udd. i yin/yang univers. Hvor jeg føler mig klædt på, til at gå ud og undervise. Ikke mindst pga. det gode materiale . En oplevelse for livet, i selvskab med de skønneste, givende, og omsorgsfulde sjæle. Tak for en unik oplevelse, i de smukkeste omgivelser.🙏

Kære Susanne 🌸

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at du føler dig godt klædt på til at undervise og har haft en oplevelse for livet på Yin Yang Yogauddannelsen på Bali. Det betyder meget, at materialet og det omsorgsfulde fællesskab har gjort en forskel for dig. Tak for dine smukke ord – og for at være en del af denne unikke rejse i de skønneste omgivelser 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop afsluttet Cathrine Yogas…

Jeg har netop afsluttet Cathrine Yogas yin yang yoga uddannelse på Bali, og det har været en fantastisk oplevelse! Uddannelsen har ikke kun givet mig dybdegående viden om yogaens principper, men også en utrolig personlig udvikling. Cathrines passion og engagement skinner igennem i alt, hvad hun gør.

Et stort tak til Stinna, som har været en fantastisk støtte og inspirator under hele uddannelsen. Hendes indsigt og empati gjorde det muligt for os at udforske både de fysiske og mentale aspekter af yogaen på en tryg og indbydende måde. Stinna har virkelig formået at skabe et rum, hvor alle kunne føle sig set og hørt.

Atmosfæren på Bali, kombineret med den dygtige undervisning, har gjort dette til en uforglemmelig rejse. Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse til alle, der ønsker at dykke dybere ned i yogaens verden. Tak til Cathrine og Stinna for en enestående oplevelse! Namaste!

20 oktober 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Cathrine Yoga

Tusind tak for din smukke anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at Yin Yang Yogauddannelsen har været både en dybdegående og personlig rejse for dig. Vi er så glade for, at du har oplevet atmosfæren og undervisningen som tryg og inspirerende, og at Stinnas indsigt og empati har skabt et rum, hvor alle kunne føle sig set og hørt. Det betyder meget for os, at du har haft en uforglemmelig oplevelse på Bali.

Tak for din anbefaling og for at være en del af denne rejse 🌸

Vild, magisk og gennemført Yogauddannelse

Vild, magisk og helt igennem fantastisk (personlig)rejse frem til certificeringen som yogalærer.
Gennemtænkt og veludført uddannelsen med fantastiske lokationer. Nor i Kbh og Jannata Resort og Spa på Bali, dannede de spektakulære rammer for yogalæreruddannelsen.
Et trygt fællesskab og rum til læring får de skabt på bedste vis. Jeg har fået de bedste minder med i bagagen hjem, af hjertet tak ❤️
Varm varm anbefaling af CathrineYoga 🧘🏻‍♀️

Kære Christina 🌸

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det glæder mig dybt at høre, at Yin Yang Yogauddannelsen har været en vild og magisk rejse for dig – fra København til Bali. At skabe et trygt og lærende fællesskab er noget, vi brænder for, og det betyder meget at vide, at du har taget de bedste minder med hjem.

Af hjertet tak for din varme anbefaling ❤️

Magisk uddannelsesrejse! VARM anbefaling

En uddannelse med så meget sjæl. Catherine er så skøn og noget helt særligt! Catherine og hele hendes team faciliterer en uddannelse, hvor der er styr på det hele, så man som elev kan læne sig tilbage og virkelig nyde rejsen. Derudover er Stinna en mega dygtig, magisk og hjertevarm lærer, som vi også var så heldige at få glæden af under uddannelsen. STOR anbefaling

Kære Caroline 🌸

Tusind tak for din varme og hjertefulde anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at du har oplevet Yin Yang Yogauddannelsen på Bali som magisk og fuld af sjæl. At kunne skabe et trygt rum, hvor I kan læne jer tilbage og nyde rejsen, betyder alt for os. Og ja, Stinna er virkelig en perle – vi er heldige at have hende med 🌿

Tak for din store anbefaling!

Fantastisk yogainstruktør uddannelse

Fantastisk yogainstruktør uddannelse

Kære Hanne 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med Yin Yang Yogauddannelsen på Bali.

Glæder mig til at følge din rejse som yogalærer 🌿

Personlig og faglig rejse. ❤️

Tak ❤️til en fuldstændig personlig og faglig rejse, som startede i kbh og sluttede med en utrolig yoga rejse til Bali. Tak til Chathrine yoga for et meget fagligt og personligt spændende univers. Som vil forsætte i jeres ånd. I gav mig en meget stor gave som jeg vil forsætte med at pakke ud og tænke på jer. ❤️🙏🏻 vi ses igen. Betina ❤️🧘

Kære Betina 🌸

Tusind tak for dine rørende ord!

Det betyder så meget, at du har haft en personlig og fagligt berigende rejse med os – fra København til Bali. Det glæder os at vide, at oplevelsen har givet dig noget, som vil fortsætte med at udfolde sig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og være en del af din yogarejse ❤️

Forrygende uddannelsesrejse

Forrygende, autentisk og ikke mindst professionel uddannelsesrejse for mig som kommende underviser i yin/yang yoga og mindfulness meditation.

Kære Tine 🌸

Tusind tak for din vidunderlige feedback! Det glæder mig virkelig, at du oplevede uddannelsesrejsen som både autentisk og professionel. Vi er så glade for at have dig med på din rejse som kommende underviser i yin/yang yoga og mindfulness meditation.

Glæder mig til at følge din udvikling 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine yoga kan klart anbefales

Cathrine yoga kan klart anbefales. Kompetente, professionelle og en fantastisk kunde service.

29 september 2024

Kære Amaliee 🌸

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever Cathrine Yoga som kompetent, professionel og med god kundeservice.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyder dette fantastiske univers af…

Nyder dette fantastiske univers af guidede yoga og meditation. ❤️🙏🏻❤️

21 september 2024
Review zonder uitnodiging

Kære Rikke 🌸

Tusind tak for din hjertevarme feedback! Det gør mig virkelig glad at høre, at du nyder dette univers af yoga og meditation.

Ser frem til mange flere skønne stunder sammen ❤️🙏🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At alt var perfekt og samtidig helt ned…

At alt var perfekt og samtidig helt ned på jorden.

Kære Betina 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder så meget, at du oplevede alt som perfekt og samtidig jordnært.

Glæder mig til at se dig igen til flere dejlige stunder 🌿

Alt fungere

Alt fungere , godt yoga 🧘

Kære Pia 🌸

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at alt fungerer godt, og at du nyder yogaen.

Vi ser frem til at se dig igen på måtten! 🧘‍♀️

Yin yoga-kursus i Århus

Jeg har for nylig været til et 2-dages yin yoga kursus hos Cathrine i Århus og det var en sand fornøjelse. Dygtig formidler, masser af ny inspiration, læring og to dage helt nede i gear. Maden var også kanon og Cathrine gjorde meget ud af at svare på de spørgsmål, der måtte komme. Stort tak for et skønt kursus - kan klart anbefales.

Kære Kathrine 🌸

Tusind tak for din hjertevarme feedback! Det er en fornøjelse at høre, at du havde to afslappende dage fyldt med ny inspiration og læring. Skønt at maden også faldt i smag, og at du følte dig godt taget hånd om med alle spørgsmålene.

Tak fordi du var med – og for din anbefaling! 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine er en skøn og jordnær…

Cathrine er en skøn og jordnær formidler 🙏

Kære Rikke 🌸

Tusind tak for dine smukke ord! Det glæder mig virkelig, at du oplever undervisningen som jordnær og nærværende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine er en fantastisk inspirerede…

Cathrine er en fantastisk inspirerede yogalærer. Hun er superseriøs og imødekommende. Både live og online🙏

Kære Nanna 🌸

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget, at du oplever undervisningen som både inspirerende, seriøs og imødekommende – både live og online.

Glæder mig til mange flere yoga-stunder sammen med dig 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cathrine er en vildt god underviser

Cathrine er en vildt god underviser. Vidende.
Hun er tydelig. Inspirerende. Nærværende.

Kære Anne 🙏

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det betyder så meget at høre, at du oplever undervisningen som inspirerende, nærværende og klar. Din feedback er virkelig værdsat.

Vi glæder os til at se dig på måtten igen 🌿