Cathy is een warme, vriendelijke persoon die je meteen op je gemak brengt. Ze neemt haar tijd om de juiste momenten vast te kunnen leggen. Vaak voelen fotoshoots heel ongemakkelijk aan omdat je dit n... Toon meer
Wij contacteerden Cathy last-minute en konden toch nog bij haar terecht voor onze trouwfoto's, wat een geluk! De shoot zelf verliep heel gemoedelijk en Cathy stelde ons op ons gemak. Een fijne sfeer,... Toon meer
Al meer dan 4 jaar een jaarlijkse traditie om gezinsfoto’s te nemen bij Cathy (hoor ik daar een 5-jarig jubileum aankomen? 😃). Elk jaar weer een succes , de mooiste herinneringen , de leukste foto’s... Toon meer
Onze fotoshoot was een enorm succes. We kijken er al naar uit de nieuwe serie te mogen maken met onze kleinzoon erbij. Super goed gedaan in die mooie studio.We voelde ons allemaal direct op ons gemak... Toon meer
Hoi! Ik ben Cathy, 'momentenvanger', echtgenote en mama van 2. Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken! Een fotoshoot is niet enkel foto’s nemen, het is een beleving op zich. Een lach, een traan, gekke bekken, ... het kan allemaal. Ik vind het belangrijk dat je het leuk vindt en ontspannen voor de lens kan staan. Zo krijg je de meest (h)eerlijke foto’s, de mooiste herinneringen. Perfectie in de imperfectie noem ik het dan :-). Een fotoshoot kan op locatie of in mijn studio in Halle (Vlaams-Brabant). Ik garandeer een persoonlijke aanpak, een professionele service en correcte prijzen. Je kan bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie, newborn- en babyfotografie, gezins/familiefotografie, cakesmash en paintsmash fotoshoots, communie- en lentefeestshoots en huwelijksfotografie. Wens je achteraf graag een album, wanddecoratie of ander fotoproduct? Dat kan! Ik beschik over heel wat voorbeelden, kleur- en materiaalstalen in de studio. Voor ieder wat wils. Ook cadeaubons zijn verkrijgbaar. Heb jij er evenveel zin in als ik? Hopelijk tot snel! Groetjes, Cathy
Borreweg 33, 1500, Halle, België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Na een jaar na de newbornshoot gingen we terug met ons zoontje voor zijn cakesmash shoot! Cathy was opnieuw super vriendelijk, begripvol en geduldig. Het was een zeer fijne shoot! Bedankt Cathy!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Onlangs een newbornshoot gedaan bij Cathy. Bij aankomst in de studio bleek het er aangenaam warm te zijn voor ons klein poppetje. Cathy gaf kort uitleg hoe ze werkte en bij suggesties ging ze hier onmiddellijk in mee! Ze maakt veel gevarieerde foto's en werkt op het tempo van je kindje. Wij hadden het geluk dat ze quasi de hele reeks geslapen heeft, maar de moment dat ze wakker werd, was Cathy zeer geduldig en nam ze haar tijd om haar terug wat te laten indutten. Bij het boeken van de afspraak mag je voorkeurskleuren opgeven en die worden ook effectief gebruikt om al zaken klaar te leggen zodat er eigenlijk geen tijd verloren gaat bij het nemen van de foto's. Alles gaat vlot, zonder eigenlijk te haasten. Cathy neemt haar tijd om je kindje comfortabel en zacht te laten poseren. Ongeveer een weekje later hadden wij onze foto's al! Bij een volgende gelegenheid om foto's te laten nemen, gaan we zeker terug naar Cathy, dat zegt eigenlijk genoeg!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Cathy is er in geslaagd om prachtige foto's te maken van ons gezinnetje (en dat is met een peuter van 2 jaar en een baby van 3 maand wel een uitdaging :-)).
Het was een super ervaring!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wij zijn zeer warm onthaald geweest bij Cathy. Ze bracht ons meteen tot rust door ons de tijd te geven alles uit te laden en ons te installeren. De studio was warm waardoor ons baby'tje nooit koud heeft gehad wanneer hij in zijn pampertje lag.
Er werd zeer rustig omgegaan met huilbuien van de baby of bij het verwisselen van de outfit.
Dit was onze eerste ervaring en we hebben er alle 3 enorm van genoten.

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wat een fijn ontvangst. Je gaf ons een warm en leuk gevoel waardoor we snel op ons gemak waren. Je bent geduldig en zo zacht met kindjes, dit is een grote troef! Je neemt echt je tijd voor alles en dat is fijn.
Wij zijn enorm blij met de hele mooie foto’s!
Wij willen geen andere fotograaf meer en komen gegarandeerd terug!
Je bent een toppertje!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Derde en (voorlopig) laatste fotoshoot bij Cathy in de reeks zwangerschap/geboorte. Opnieuw een hele fijne shoot gehad waarbij er veel gelachen werd! Cathy ging echt wel 'the extra mile' voor ons, met enkele extra verzoekjes die geen probleem waren. Niets is te veel voor Cathy! Wij vonden het fijn samenwerken met jou en hebben jou al aan verschillende mensen aangeraden!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Hele fijne ervaring gehad met de Smash & Splash photo shoot bij Cathy Roels. Ondanks dat onze kleine het erg spannend vond heeft Cathy hele mooie foto’s kunnen maken. Cathy was geduldig en gaf onze kleine alle ruimte om zich thuis te voelen op de set. De foto’s zijn prachtig uitgekomen!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Zeer fijne ervaring bij de Tiny Baby fotoshoot. Cathy neemt haar tijd en stelde zowel ons als ons kleintje op ons gemak. Dit leverde dan ook prachtige resultaten op. Zeker een aanrader!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Zeer professionele fotografe met engelengeduld om ons engeltje op beeld te brengen. Het resultaat is prachtig!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Een hele lieve, sympathiek en vriendelijke vrouw.
Wij voelen ons heel comfortable bij de fotoshoot.
Alles was voorzien door haar voor de fotoshoot.
Het was echt wel de moeite waard.

Antwoord van Cathy Roels Photography
Het was onze eerste fotoshoot met ons eerste kindje. We hadden het niet beter kunnen treffen dan bij Cathy. Ze is een zeer geduldig fotograaf met een warm hart voor kinderen. Een echte aanrader!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Een fotoshoot voor de 70ste verjaardag van mijn schoonmama samen met ons gezin. En wat een fijne ervaring. Prachtig weer, prachtige omgeving, toffe fotoshoot. Kortom zeker voor herhaling vatbaar. De ervaring was compleet bij het ontvangen van de prachtige foto's. Dank je Cathy voor het mooie geschenk dat we hebben kunnen bezorgen aan mijn schoonmoeder!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Met open armen werden we ontvangen. Met veel geduld ging Cathy te werk en liet ze ons klein mannetje zijn tijd nemen.

Antwoord van Cathy Roels Photography
Het was fantastisch om met je samen te werken!
Je hebt ons op ons gemak gesteld en we hebben ervan genoten op een zéér aangename manier.
Je was attent en begripvol naar hetgeen we u vroegen. Bedankt hiervoor! Het eindresultaat is prachtig en we kunnen er geen genoeg van krijgen om door de foto's heen te gaan! We gaan zelfs een album laten maken bij haar. Cathy is echt een aanrader ! Bedankt ! Myriam

Antwoord van Cathy Roels Photography
We hebben een tweede fotoshoot geboekt met Cathy voor onze zoon. De eerste was voor zijn 1e Communie, nu was het in aanloop naar zijn Vormsel.
Opnieuw heel aangename contacten gehad met haar. We hadden een mooie buitenlocatie gekozen, maar het weer zat niet echt mee. Zij was dan zo vriendelijk en flexibel om 2x te verplaatsen. Onze zoon heeft ook autisme, maar zij kan hem heel erg op zijn gemak stellen. Ze is lief, goedlachs, gaat flexibel met hem om, wat natuurlijk ten goede komt om mooie foto's te kunnen maken. We hebben de foto's snel ontvangen en zijn alweer prachtig!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wij hebben Cathy gevonden via Google en met haar contact opgenomen voor communie foto's te maken bij ons thuis op de boerderij. Niet alleen onze zoon maar ook wij als ouders hebben genoten van deze fotosessie. Cathy is speels en grappig waardoor het voor onze zoon gemakkelijk was om zichzelf te zijn en ook te ontspannen bij haar. Hierdoor mag het eindresultaat zeker gezien worden !
nogmaals super dikke merci voor deze foto's Cathy

Antwoord van Cathy Roels Photography
Cathy is gewoon top! Is nu onze 3de fotoshoot en steeds prachtige foto's en ook bij slecht weer gaat ze op zoek naar een gepaste oplossing. Een aanrader!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Super ervaring heel mooie foto's en heel goed ontvangen door Cathy en heel vriendelijk echt een aanrader

Antwoord van Cathy Roels Photography
Super ervaring. Prachtige foto's.
Cathy is heel vriendelijk en professioneel. Ik kijk al uit voor de babyshoot :)

Antwoord van Cathy Roels Photography
Onze tweede fotoshoot bij Cathy en weer zo blij met de prachtige foto’s! Op naar nog meer fotoshoots!