Cathy is een warme, vriendelijke persoon die je meteen op je gemak brengt. Ze neemt haar tijd om de juiste momenten vast te kunnen leggen. Vaak voelen fotoshoots heel ongemakkelijk aan omdat je dit n... Toon meer
Wij contacteerden Cathy last-minute en konden toch nog bij haar terecht voor onze trouwfoto's, wat een geluk! De shoot zelf verliep heel gemoedelijk en Cathy stelde ons op ons gemak. Een fijne sfeer,... Toon meer
Al meer dan 4 jaar een jaarlijkse traditie om gezinsfoto’s te nemen bij Cathy (hoor ik daar een 5-jarig jubileum aankomen? 😃). Elk jaar weer een succes , de mooiste herinneringen , de leukste foto’s... Toon meer
Onze fotoshoot was een enorm succes. We kijken er al naar uit de nieuwe serie te mogen maken met onze kleinzoon erbij. Super goed gedaan in die mooie studio.We voelde ons allemaal direct op ons gemak... Toon meer
Hoi! Ik ben Cathy, 'momentenvanger', echtgenote en mama van 2. Ik hou ervan om mensen gelukkig te maken! Een fotoshoot is niet enkel foto’s nemen, het is een beleving op zich. Een lach, een traan, gekke bekken, ... het kan allemaal. Ik vind het belangrijk dat je het leuk vindt en ontspannen voor de lens kan staan. Zo krijg je de meest (h)eerlijke foto’s, de mooiste herinneringen. Perfectie in de imperfectie noem ik het dan :-). Een fotoshoot kan op locatie of in mijn studio in Halle (Vlaams-Brabant). Ik garandeer een persoonlijke aanpak, een professionele service en correcte prijzen. Je kan bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie, newborn- en babyfotografie, gezins/familiefotografie, cakesmash en paintsmash fotoshoots, communie- en lentefeestshoots en huwelijksfotografie. Wens je achteraf graag een album, wanddecoratie of ander fotoproduct? Dat kan! Ik beschik over heel wat voorbeelden, kleur- en materiaalstalen in de studio. Voor ieder wat wils. Ook cadeaubons zijn verkrijgbaar. Heb jij er evenveel zin in als ik? Hopelijk tot snel! Groetjes, Cathy
Borreweg 33, 1500, Halle, België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het is al de 3e keer dat we beroep deden op Cathy omdat ze gewoon een super fotograaf is.
Eerste keer was de zwangere buik, de 2e keer onze trouw en de derde keer familiefoto’s met onze kleinste spruit van 1,5 jaar wat zowiezo een uitdaging was.
Cathy is een zeer vriendelijke, toffe, professionele en geduldige vrouw. En ik denk, niet onbelangrijk, prijs-kwaliteit onklopbaar 👍

Antwoord van Cathy Roels Photography
Cathy is een hele lieve en warme fotografe die echt haar tijd neemt om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn 'gemak' is en de beste versie van zichzelf laat zien.
We zijn al twee keer voor haar lens gaan staan: de eerste keer was voor een newborn shoot en de tweede keer voor de smash en splash shoot. Heel blij met de prachtige, tastbare herinneringen die we nu hebben.

Dag Cathy,
Al van het eerste contact was jij de warme, enthousiaste maar professionele vrouw die niet alleen mooie foto's kan maken maar het beroep met ware passie uitstraalt. Desondanks het niet gemakkelijk was met zo'n 2 kleine, snel afgeleide, snotaapjes waren de resultaten niet te ontkennen.
Prachtige beelden waar wij, en vooral dan "omka", levenslang van kunnen genieten!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wat een prachtige foto's en wat doe jij Cathy dit met hart en ziel. Hoe jij omgaat met een pasgeboren baby is enorm fijn. Er word alle tijd genomen om je kindje te troosten, te voeden, te verschonen. Er heerst een enorme rust en geduld, wat zeer fijn is voor de kleine spruit maar ook voor ons als kersverse ouders.

Vriendelijke, correcte Dame.
Kan goed om met kinderen en maakt prachtige foto's. Meer dan aan te bevelen

Antwoord van Cathy Roels Photography
Bedankt Cathy voor de hele reeks leuke en prachtige familiefoto's! Het is namelijk niet gemakkelijk om onze 10 familieleden allemaal tegelijk mooi op de foto te krijgen ;). De fotoshoot was zeker zijn prijs waard! Een toffe, enthousiaste fotograaf met oog voor een leuk perspectief. Ook super om alle foto's nadien digitaal te mogen ontvangen. Nogmaals bedankt!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Ik heb een zwangerschapshoot gedaan bij Cathy. Super leuk en heel vriendelijk persoon en de foto’s zijn super mooi. Ik raad ze zeker aan. Ook voor kinderen mijn zoon was helemaal op zijn gemak.

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wat een leuke ervaring. Het werden prachtige foto’s. Bedankt voor de onvergetelijke fotoshoot.

Antwoord van Cathy Roels Photography
We hebben voor een zwangerschapsfotoshoot contact opgenomen met Cathy. Zij antwoordt zeer snel (we hadden haar op een zondag gecontacteerd :)).
Ook de fotoshoot verliep heel vlot. Voor ons was het de eerste keer dat we shoot deden dus we wisten niet goed aan wat te verwachten maar Cathy hielp ons hier zeer goed in en we voelden ons direct op ons gemak.
Bedankt Cathy!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Heel mooie foto’s ! Een echte aanrader !

Antwoord van Cathy Roels Photography
Wauw 🤩, zo’n prachtige foto’s weer. Cathy, je hebt weer mooi werk geleverd. Met Lionel zijn eerste verjaardag een mooie cakesmash, nu voor het doopfeestje van ons Marilou en de verjaardag van onze Lionel. Leuke herinneringen om op terug te kijken. Bedankt. 🙂

Antwoord van Cathy Roels Photography
We hebben al vier maal een fotoshoot bij Cathy geboekt. De foto's zijn altijd heel mooi. Cathy is ook super in de omgang. Ze stelt je op je gemak en zorgt zo voor mooie foto's! Een echte aanrader!

Super fotograaf!
Zowel voor onze fotoshoot van de zwangerschap als nadien met onze dochter was het 2 keer super fijn.
Zeer huiselijke sfeer, professionele foto's, zeer snelle verwerking, goede communicatie via mail. Alles was er om er een fijne moment van te maken!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Zeer mooie en professionele foto’s.
Cathy zelf gaat ook zeer professioneel met de kindjes om. Echt een aanrader

Antwoord van Cathy Roels Photography
Leuke fotoshoot gehad! Tuur voelde zich direct op zijn gemak. Zeer mooi resultaat

Antwoord van Cathy Roels Photography
Geweldige ervaring met een lieve en spontane fotografe. Ik voelde me meteen op mijn gemak en er hing een gezellige, ongedwongen sfeer. De foto's waren snel klaar en het resultaat oversteeg mijn verwachtingen.

Antwoord van Cathy Roels Photography
We werden verwelkomd door een zeer sympathieke en vriendelijke dame. We voelden ons onmiddellijk thuis :-).
De fotoshoot was gezellig, we hebben echt een leuke tijd doorgebracht.
We kregen redelijk snel de foto's en heel snel een antwoord op onze vragen. We zijn tevreden met het resultaat, er zijn een aantal mooie foto's.
Het enige minpuntje dat we zouden kunnen aanhalen is het tekort aan directieven over de juiste houding (dubbele kin, handen op verkeerde plaats, kledij rechtzetten enz...).
We vonden het een zeer aangename ervaring voor onze eerste fotoshoot :-) en we hebben nu een zeer mooie herinnering!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Cathy was heel vriendelijk en stelde ons onmiddellijk op ons gemak. Ze heeft ruim haar tijd genomen om voldoende foto's van de kindjes te nemen. Heel mooi resultaat!

Antwoord van Cathy Roels Photography
Cathy nam foto's van ons met onze 7 maanden oude baby Wout, op de locatie die we zelf mochten kiezen. En ze heeft er de mooiste stukjes uitgezocht, en verschillende settings geprobeerd. En het is haar ook gelukt om onze Wout te doen lachen, dus we zijn zeker tevreden