Hele slechte service! Order geplaatst (lippenbalsem) geen bevestiging gehad. Ik mail ze 2x over levering geen gehoor! Geld is wel afgeschreven van mijn bank. Ik zou hier geen bestelling doen
Creatief, hulpvaardig, liefdevol,.. dit zijn maar enkele eigenschappen die u typeren als persoon! Daarnaast zet jij keer op keer gewoon de allermooiste bedankjes neer! Telkens op een prachtige, maar b... Toon meer
Eentje uit de duizend!! Supervlotte samenwerking gehad van het begin tot einde. Heeft er alles aan gedaan om aan onze wensen te voldoen. Echt een toppertje. Alles is superprachtig samengesteld geweest... Toon meer
Wat een vriendelijke service!! İk heb ervan genoten om ter plaatste uit zo veel assortiment keuze te mogen maken met een super vriendelijke dame! Ze heeft zelfs extra aandacht gespendeerd om design no... Toon meer
Feestartikelen - Decoratie - Geschenken
9100, Sint-niklaas, België
- 0489178059
- info@celebrationsbykazi.be
- celebrationsbykazi.be
Heel tevreden!
zeer vlotte service
zeer vlotte service, ruim aanbod, gepersonaliseerde cadeau was zeer tof ingepakt. alom toppie. echte aanrader
Super tevreden!
Altijd heel tevreden geweest van CBK. Top service, heel flexibel (ik als een last-minute persoon kan altijd wanneer dan ook bij CBK terecht)
Je bent een topper!! Er is altijd iets nieuws en alles wordt altijd naar wens gedaan van de klant!
Lots of love🤍
Sahar
Een topper!
EEN TOPPER!
Van gepersonaliseerde cadeau’s tot mijn bedankjes, altijd bij CBK besteld en telkens verrast ze mij opnieuw met haar prachtig werk!
Oog voor detail heeft ze zeker en vast.
Altijd op en top!
DIKKE DIKKE AANRADER! 😍
Super leuke spullen en alles komt aan…
Super leuke spullen en alles komt aan hoe ik het wil
Top ervaring met deze jonge…
Top ervaring met deze jonge onderneemster!! Super vlot gehandeld en Last minut gekregen wat ik wou! Zeer professioneel en duidelijk dat ze dit met veel passie en liefde doet! Handjes van goud! Veel succes met de zaak!
Grtz.
Top!top!top!
Super tevreden met mn bedankjes!je ziet dat het met veel liefde word gedaan, met hart en ziel! Super lieve vrouw, je kan vragen wat je wil, doet altijd haar best, je hoeft zelfs niks te zeggen, ze weet wat ze doet, je kan haar volledig toevertrouwen! Alles komt steeds tot zijn recht! Nogmaals, kan het niet genoeg zeggen, SUPER SUPER TEVREDEN!
Prachtigste bedankjes! Imen kazi je bent een topper!
Een super lieve gastvrouw. Zeker een aanrader voor geboortebedankjes. Heel mooi afgewerkte bedankjes.
De mooiste bedankjes!!!
De mooiste bedankjes!!!
Ze heeft er alles aan gedaan om ze op tijd te hebben. Ik ben ook vroeger bevallen dus dat was wel top! Heb super veel complimenten gekregen over de bedankjes
Super mega blij met mijn bestelling
Super mega blij met mijn bestelling! Ze heeft alles perfect voldaan naar mijn wensen!
Ze heeft er alles aan gedaan om mijn bestelling op tijd af te hebben en ik ben ultra tevreden!
Zeker een aanrader, ook prijs/kwaliteit heel erg goed!
Super vriendelijke gastvrouw.
Super vriendelijke gastvrouw.
leuke ontvangst. ze denkt ook mee met de wensen van de klant. ik was onder den indruk van al het materiaal dat ze had. echt top. zeker een aanrader.
Prachtige bedankjes, de moeite waard!
Denkt mee met je wensen, soms lastig te bereiken door drukte maar verder leuke dame die weet wat ze doet. Mooie producten in goede orde ontvangen. Zeer goed verpakt en snel aangekomen. Al met al een aanrader!
Top aanbod
Heel ruim aanbod op de site!
Vlot contacteerbaar voor vragen en geven heel goed advies!
Zeer snelle verzending!
Echt een topsite om artikels te bestellen!
Heel tevreden!
Super toffe spulletjes. heel vriendelijk bediend en levering is altijd op tijd. Ben heel tevreden!
Geboortegeschenken aanrader
CBK haar profiel ontdekt via een collega die bij haar al haar geboortegeschenken had laten doen.
Mijn man en ik waren meteen verkocht en boekten snel een afspraak. Heel snelle reactie en heel tevreden over de afspraak zelf. We hadden nog niet echt een idee wat we precies wilden, maar het geboortekaartje hadden we wel al. We hebben het kaartje eens laten zien en ze had meteen ideeën wat ze hiermee kon doen.
Alles is tot in de puntjes afgewerkt en super originele geboortegeschenken. Zeker niet de laatste keer dat we bij haar gaan langsgaan.
Perfectie
Wij hebben voor ons 3de kindje gekozen voor cbk en geloof mij als ik het eerder had geweten had ik dit voor mijn 2 andere kindjes ook gedaan. Dit is echt perfectie van perfectie. Ik ben superblij met het doopsuiker. We zijn ook goed begeleid geweest voor onze keuze en zijn zo hartelijk ontvangen. Kan niks anders zeggen dan cbk is THE BEST 😍.
Alles maar ook echt alles was super!!
Alles maar ook echt alles was super!! Het ontvangst was zeer vriendelijk en sympathiek! De keuze is oneindig en er wordt met je meegedacht om iets te creëren wat UNIEK is!!! Zeer professioneel en vooral vriendelijk! Er wordt niet aangedrongen en je krijgt alle tijd van de wereld om samen het beste en het mooiste te verwezenlijken!
De communicatie is altijd zeer goed geweest! Als je iets wil aanpassen dan is dit allemaal mogelijk.
Het eindproduct is zeer goed ingepakt en zeer mooi afgeleverd!!! Deze ervaring is zeker voor herhaling vatbaar!! Trotse ouders!!!
Wat zijn we blij met onze bedankjes en…
Wat zijn we blij met onze bedankjes en doopsuikers voor onze kleine meid!
We hebben zoveel mooie complimentjes gekregen van familie en vrienden. 💜🤍
Ben last minute naar celebrations by…
Ben last minute naar celebrations by Kazi gegaan en ze heeft me enorm goed en snel geholpen. De suikerbonen zijn zo mooi gedaan!