Hele slechte service! Order geplaatst (lippenbalsem) geen bevestiging gehad. Ik mail ze 2x over levering geen gehoor! Geld is wel afgeschreven van mijn bank. Ik zou hier geen bestelling doen
Creatief, hulpvaardig, liefdevol,.. dit zijn maar enkele eigenschappen die u typeren als persoon! Daarnaast zet jij keer op keer gewoon de allermooiste bedankjes neer! Telkens op een prachtige, maar b... Toon meer
Eentje uit de duizend!! Supervlotte samenwerking gehad van het begin tot einde. Heeft er alles aan gedaan om aan onze wensen te voldoen. Echt een toppertje. Alles is superprachtig samengesteld geweest... Toon meer
Wat een vriendelijke service!! İk heb ervan genoten om ter plaatste uit zo veel assortiment keuze te mogen maken met een super vriendelijke dame! Ze heeft zelfs extra aandacht gespendeerd om design no... Toon meer
Feestartikelen - Decoratie - Geschenken
9100, Sint-niklaas, België
- 0489178059
- info@celebrationsbykazi.be
- celebrationsbykazi.be
Topservice
Topservice! Ons pakje is supersnel geleverd en alles was zorgvuldig ingepakt zodat ze zeker niet beschadigd zouden zijn. Wij zijn heel content :)
Zeer tevreden over mijn suikerbonen.
Zeer tevreden over mijn suikerbonen, schat van een persoon.. zeer proficioneel en puntjes op de i.
Helpt u zo snel mogelijk en zeer groot assortiment..
Kzou zeggen dames die haar nog ni hebben gehad AANRADER toppie 😍👌👌👌
Het resultaat is zelf beter dan verwacht
De bedankjes zijn beter dan wat we voor ogen hadden. Heel tevreden met het resultaat! Communicatie verliep ook vlot en de uitvoering was snel. Zeker aan te raden!
Heel tevreden over mijn doopsuikers
Heel tevreden over mijn doopsuikers. Prachtig werk geleverd👌
Het is nu al een paar keer dat ik bij…
Het is nu al een paar keer dat ik bij cbk besteld en steeds de beste producten en service
Top top top doe zo voort
top kwaliteit
Ze zorgde voor supermooie geboorte…
Ze zorgde voor supermooie geboorte bedankjes & decoratie voor ons zoontje 💖 Geeft je ook veel ideeën & tips . Wij zijn super tevreden. Nog is bedankt 💖
Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit! Mijn bestelling werd in 1 dag al verwerkt en opgestuurd, sneller kan gewoon niet. Wij zijn erg tevreden, mij zie je zeker nog terug! ✳️✳️✳️✳️✳️
Heel mooi creaties ✨
Heel mooi creaties, ik heb mijn huwelijkbedankjes bij deze dame laten maken, geloof mij op en top! Super service☺️
Mijn favoriete bedankjesmaakster💕
Top service en prachtige bedankjes!!
Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst en heb deze zeer snel ontvangen. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Er zat 1 product tussen wat tegenviel, maar werd ontzettend goed geholpen en meegedacht in oplossingen. Ik ben super tevreden over de service en geboortebedankjes. Ik heb nergens zulke mooie gezien en je kunt terug zien dat er echt perfectie geleverd wordt. Ik kende niemand die al eerder bij CBK had besteld maar nam de gok en ga zeer zeker bedankjes weer bij haar bestellen bij de eerst volgende mogelijkheid. In het kort, prachtige bedankjes, klantvriendelijk, meedenkend en een super happy klant die zeker in de toekomst terug komt!
Een aanrader!
Topdame! Levert echt mooi en professioneel werk. Altijd al veel goeds gehoord over haar & de geboortebedankjes die ik bij haar besteld heb, hebben dit gewoon bevestigd.
Laat ook telkens iets weten als er iets nieuws is binnengekomen.
Kortweg, ze is een echte AANRADER!
Verloving geschenkjes
Ik heb een bestelling geplaatst voor mijn verloving bij CBK. Kreeg al supersnel een antwoord. De dame was super vriendelijk en hielp je met het personaliseren van de geschenkjes. Het was al redelijk snel klaar om opgehaald te worden. Ben zeer tevreden. Er komt zeker nog meer bestellingen van mijn kant. Ik raad CBK zeker aan.
Ik raad CBK enorm aan!
Ik raad CBK enorm aan!
Ze hebben een top service!
Zijn super eerlijk!
En de dame zit vol leuke ideeën
Aanrader
Ik heb via de webshop een afspraak geboekt, en kreeg onmiddellijk een mail binnen. En vervolgens kreeg ik een oproep. Dus reactiviteit is top! Afspraak was top je krijgt u tijd dus je bent geen nummer. Mijn verwachtingen werden voldaan. Echt een aanrader!!!
Bestelling webshop
Ik heb onlangs een bestelling geplaats.
De website is duidelijk en heb alles gemakkelijk kunnen vinden. Er is een breed assortiment en een duidelijke omschrijving bij het product. Ook wel handig de chat functie, zo hebben ze me meer informatie kunnen geven. Bedankt voor de vlotte levering. Mij zie je zeker terug.
Via via kwamen we terecht bij CBK voor…
Via via kwamen we terecht bij CBK voor onze geboortebedankjes en wat zijn we hier blij om. Er is een enorm persoonlijke aanpak zodat elk bedankje uniek en persoonlijk is. Ze nam haar tijd om ons alles te laten zien en verzorgde alles tot in de puntjes zodat we ons nergens zorgen over hoefde te maken. Dankjewel CBK! ❤️
Topper⭐⭐⭐⭐⭐
Bij elke familiegelegenheid, geboortes, verlovingen, vrijgezellen, etc... schakel ik deze TOP vrouwtje in. Hetgene wat ik mij voorstel en verwacht, doet zij dan nog 10 keer beter. Ze geeft haar hard en ziel hierin in. En dit zie ik elke keer in haar werk. Ze is super lief, betrouwbaar, eerlijk, stipt, heel ordelijk en super proper. En haar perfectionistisch kan vind ik helemaal TOP. Ze zorgt niet elke alleen voor het materiaal, maar ook voor de klant. Jij verdient meer dan 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Super tevreden over deze dame neem haar…
Super tevreden over deze dame neem haar al twee keer in vertrouwen eerst met de sweettable van mijn trouw en achteraf met de geboortebedankjes van mijn dochter, Hiervoor gewoon geen woorden. Ze doet haar werk met liefde en passie. Heeft veel geduld en is super vriendelijk en respectvol tegenover haar klanten. Let ook heel goed op details. Houdt ook rekening met de noden en behoeftes van de ouders. Kort samengevat haar werk is TOP!! Ze is zeker een aanrader zonder twijfel!