De Celiqe 5-in-1 Airstyler is gewoon fantastisch! Het is echt handig omdat je er verschillende dingen mee kunt doen, zoals föhnen, krullen en steil maken. Het zorgt voor professionele resultaten, dus... Toon meer

Ik ben absoluut dol op dit apparaat! Het heeft verschillende opzetstukken waarmee ik mijn haar op verschillende manieren kan stylen - van glad en stijl tot volumineuze krullen. Het bespaart me echt t... Toon meer

Er wordt gevraagd een review te schrijven, maar ik heb helaas, een week na mijn bestelling nog geen product ontvangen :( Update : na contact met Celique heb ik een nieuwe toestel ontvangen. Bedank... Toon meer

1. Elektrische apparatuur winkel

Bij CELIQE™ zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige haarstylingproducten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Met een focus op innovatie en kwaliteit streven we ernaar om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Onze producten zijn ontworpen om het haar te verzorgen en te stylen, waardoor iedereen zich zelfverzekerd en mooi kan voelen. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, en we zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze tevreden klanten.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Helaas op geen enkele manier contact te…

Helaas op geen enkele manier contact te krijgen.. heb op Instagram een bericht gestuurd en verschillende mailtjes gestuurd maar zonder succes.. Ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan maar daarna niks meer gehoord. Ik hoor graag hoe het met mijn bestelling staat. Prima dat het wat langer duurt maar iets van communicatie zal fijn zijn

17 oktober 2025

Stuur me een apparaat met een ander…

Stuur me een apparaat met een ander merk dan het merk dat ik heb besteld en ze hebben me geen retourcode gestuurd

1 december 2024

Beste Saf,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Door de enorme drukte tijdens de feestdagen kan het helaas voorkomen dat er een fout is gemaakt bij het verwerken van de pakketten.

We willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor je oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op info@celiqe.com met je bestelnummer en een foto van het ontvangen product? Op die manier kunnen we het direct nakijken en zorgen dat je het juiste artikel ontvangt.

We stellen je geduld en begrip zeer op prijs en hopen je snel verder te kunnen helpen!

Goede föhn

Goede föhn! Ziet er netjes en mooi uit, vooral met de verschillende mogelijkheden. Snelle levering en goede service. Erg tevreden. Prijs kwaliteit ook prima!

17 oktober 2024

Kwa verzending alles netjes alleen de krulzet is troep

De website is goed en duidelijk de 5 in 1 krul set was dan ook snel verzonden en binnen maar mijn god wat een troep de krul blijft niet zitten voor je klaar bent is de andere helft al uit gezakt erg jammer want heb er toch aardig wat voor betaald terwijl ze op bol.com staan nu voor 40 euro maar ook dat is deze zet hellaas niet waard erg zonder jammer

7 oktober 2024

Beste Liza,

Bedankt voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de 5-in-1 krulset. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als de krullen niet blijven zitten zoals verwacht.

Om het meeste uit de krulset te halen, raden we je aan om contact met ons op te nemen. We kunnen je voorzien van een duidelijke instructievideo die je kan helpen bij het gebruik van het product en het behalen van de gewenste resultaten.

Je kunt ons bereiken via info@celiqe.com. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste technieken gebruikt om het beste uit je krulset te halen.

We kijken uit naar je reactie!

Beschadigde opbergcase ontvangen

Ik had een beschadigde opbergcase ontvangen. Ik heb hierover een mail gestuurd naar celiqe en hier werd al snel op gereageerd. Het is netjes opgelost en ik krijg een nieuwe opbergcase toegestuurd

10 oktober 2024

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We vinden het vervelend dat je een beschadigde opbergcase hebt ontvangen, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Celiqe.

aanrader!!

Ik heb onlangs een airstyler gekocht en ik ben super tevreden! Het is echt een geweldige tool voor mijn haar. De resultaten zijn prachtig en het maakt mijn styling zo veel gemakkelijker. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een goede airstyler. Echt een aanrader!

5 september 2024

Beste Lina,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de airstyler! We zijn blij dat de tool je helpt om je haar eenvoudig en prachtig te stylen. Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer stylingtips willen, dan staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je positieve review!

Prima service

Per ongeluk dubbele bestelling geplaatst en kon het kosteloos retourneren. Goede klantenservice

19 augustus 2024

Beste Nora,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met de retour van je dubbele bestelling. We streven er altijd naar om onze klantenservice soepel en zonder extra kosten te laten verlopen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Wat een goede service!

Eind juni 2024 heb ik de airstyler besteld en ontvangen. Ik was er blij mee. Voor mijn korte/middellange krullende haar voldeed hij erg goed om met name de krullen in bedwang te houden. Ik baalde dan ook flink toen na iets meer dan 2 maanden een van de opzetstukken niet meer van de basisfohn afging. Een mailtje naar de klantenservice met de vraag hoe we het gingen oplossen resulteerde in een hele snelle reactie met het voorstel om een nieuwe op te sturen. Ik moest even het ordernummer doorgeven. Helaas kon ik mijn mails van de bestelling niet meer vinden maar wel mijn betalingsbewijs via Klarna. Zelfs dat was geen probleem voor de klantenservice en binnen enkele dagen had in een nieuwe airstyler én een leuk presentje van Celiqe in huis! Wat een goede service!! Bedankt!!

3 september 2024

Beste Carolien,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de airstyler zo goed werkte voor je haar, en we begrijpen hoe vervelend het was toen een van de opzetstukken niet meer losging. We zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen en dat het betalingsbewijs voldoende was om je verder te helpen.

Het doet ons goed dat je tevreden bent met de service én het extra presentje! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons.

Aanrader !

Ik zie slechte reviews die nergens op slaat, het bedrijf reageert de zelfde dag nadat je een vraag hebt gesteld, de airstyler werkt echt ontzettend goed, ik heb de dyson gehad en de krullen van dyson zakken juist snel en die van celiqe niet, ik raad het iedereen aan, ook als je kijkt naar de prijs!

29 augustus 2024

Voldoet niet aan de verwachtingen.

Het apparaat geeft niet het gewenste resultaat voor mijn haar. Of ik het nu gebruik, of gewoon föhn ik zie geen verschil. Heel jammer.

1 augustus 2024

Beste Wendy,

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat het apparaat niet het gewenste resultaat voor je haar geeft. We willen graag met je meekijken om te zien hoe we je kunnen helpen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@celiqe.com? We staan klaar om het probleem samen op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop!

Fijne, oplossingsgerichte klantenservice

Na meerdere keren contact met de klantenservice goed geholpen! De klantenservice denkt mee in oplossingen en dat heb ik als erg fijn ervaren!

16 augustus 2024

Beste Claudia,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de klantenservice als behulpzaam hebt ervaren en dat we samen oplossingen hebben gevonden.

Als je nog verdere vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Team Celiqe

Best duur voor wat je krijgt

Best duur voor wat je krijgt. Het toestel is erg klein en er zit geen koude stand op. Hoe klein je de plukjes ook pakt hij draait je haar niet om de fhön heen. Wel snelle klantenservice. Maar de standaard mailtjes zijn gemaakt door chat GPT ze zijn namelijk in de mail [bedrijfsnaam] vergeten te veranderen naar hun echte bedrijfsnaam. Eerst kreeg ik ook de verkeerde kleur. Dat was wel snel opgelost. Al met al. Ik zou niet nog een keer hier bestellen.

4 augustus 2024

Beste Didi,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We vinden het jammer om te horen dat de airstyler niet helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je teleurgesteld bent over het formaat en de functionaliteit. We begrijpen dat dit voor jou niet de juiste ervaring was.

Wat betreft de vergissing met de mail en de kleur van het product, onze oprechte excuses hiervoor. Fijn dat we dit snel hebben kunnen oplossen, maar we nemen je opmerkingen zeker ter harte om onze communicatie en processen verder te verbeteren.

We waarderen je compliment over onze snelle klantenservice en hopen dat we in de toekomst toch weer je vertrouwen kunnen winnen.