Helaas op geen enkele manier contact te krijgen.. heb op Instagram een bericht gestuurd en verschillende mailtjes gestuurd maar zonder succes.. Ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan maar daarna... Toon meer
De Celiqe 5-in-1 Airstyler is gewoon fantastisch! Het is echt handig omdat je er verschillende dingen mee kunt doen, zoals föhnen, krullen en steil maken. Het zorgt voor professionele resultaten, dus... Toon meer
Er wordt gevraagd een review te schrijven, maar ik heb helaas, een week na mijn bestelling nog geen product ontvangen :( Update : na contact met Celique heb ik een nieuwe toestel ontvangen. Bedank... Toon meer
Bij CELIQE™ zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige haarstylingproducten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Met een focus op innovatie en kwaliteit streven we ernaar om elke klant een geweldige ervaring te bieden. Onze producten zijn ontworpen om het haar te verzorgen en te stylen, waardoor iedereen zich zelfverzekerd en mooi kan voelen. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, en we zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze tevreden klanten.
Kronenburgsingel 217, 6831GG, Arnhem, Nederland
- +31 85 130 4025
- info@celiqe.com
- celiqe.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Binnen 10 min klaar met je haren !
ZO blij dat ik iets gevonden heb waardoor ik binnen 10 minuten klaar ben met mijn haren. Dit bespaart mij echt zo veel tijd. En het resultaat blijft ook de hele dag zitten. Echt ideaal! Aanrader ✨✨✨✨
Mijn ervaring bij seliqe
Wou deze airstyler voor mijn vriendin bestellen als proefje voor de dyson airstyler nadat ik hem had besteld was hij gelijk de volgende dag binnen vervolgens had ze hem even getest en vond ze het top ze vind hem nog veel beter als de dyson airstyler van haar vriendin voor mij zeker een geslaagde aankoop heel wat geld bespaard en een hele blije vriendin hartstikke bedankt SELIQE groetje hicham
De fohn van celiqe werkt goed
De fohn van celiqe werkt goed, doet zijn ding niks mis mee, zeker een aanrader!
Top product
Ik en me moeder wouden allang een goede fohn die niet zo duur is als de dyson en kwamen op de airstyler van celiqe uit, de fohn werkt echt zooo goed, een vriendin van mij heeft de dyson en we zagen letterlijk geen verschil in het krullen of stylen alleen wel in de prijs natuurlijk!!!
Ik ben absoluut dol op dit apparaat
Ik ben absoluut dol op dit apparaat! Het heeft verschillende opzetstukken waarmee ik mijn haar op verschillende manieren kan stylen - van glad en stijl tot volumineuze krullen. Het bespaart me echt tijd en ik hoef geen aparte stylingtools meer te gebruiken. Bovendien droogt de föhn mijn haar snel en zorgt het voor een mooie glans. Ik kan het zeker aanbevelen!
AANRADER!
Ik heb de airstyler onlangs gekocht en dit ding is echt top, ik heb zelf ook de dyson maar de dyson is 10x duurder, de krullen die ik hiermee maak zijn echt top want de krulkop is langer dan die van dyson, dus je haar gaat er makkelijker om heen!!
AANRADER!!!

Antwoord van Celiqe
ik heb de Celiqe airstyler 1-2 weken…
ik heb de Celiqe airstyler 1-2 weken getest en dit ding is echt top, de krullen blijven lang zitten je hebt veel volume, gewoon een top ding!

Antwoord van Celiqe