Hoge kwalitatief prachtige kleding. Verzorgde verpakking en snelle levering. Meerdere website voor deze kleding bezocht maar deze kwam er bovenuit. Nette prijzen en wat een super draagcomfort. Wat ook... Toon meer

Snelle handelingen om er voor te zorgen dat het snel bij je is , dat is in mijn boekje altijd 5 sterren waard

Goede spullen voor goede prijzen. Zeer zorgvuldig verpakt aangekomen. Had nog een wat vragen voor de klantenservice en die werden tijdig beantwoord. Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic... Toon meer

yo, had iets nodig voor een outfit. Moest snel aankomen, goed uitzien en kwalitatief uitermate tevreden mee zijn. Dat was het en ik heb een fantastisch weekend gehad dankzij hun. Heb dit al vaker geda... Toon meer

1. Verzamelaarswinkel
  2. Kledingleverancier
  3. Hobbywinkel
  4. Messenwinkel

Celtic WebMerchant is a worldwide webshop in LARP, reenactment, swords, knives, Cosplay, costumes, Viking and medieval lifestyle & Outdoor gear. We have everything for Viking, fantasy & medieval festivals and Renaissance fairs! We have low shipping rates for every country, fast customer service, lowest price guarantee and an assortment of 15000+ items. Shop here for the best brands in swords, knives, LARP & costumes. Such as Cold Steel, Hanwei, Windlass Steelcrafts, Deepeeka, Ulfberth, Red Dragon, Burgschneider, Leonardo Carbone, Marshal Historical, Epic Armoury, Blackfield, Mytholon, Condor, Citadel, John Lee and more.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Larp stop nummer 1

Deze winkel is mijn nummer 1 stop als het neer komt op spullen voor Larp. Het is een geweldige winkel en heeft heel veel verschillende spullen!

13 mei 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat leuk om te horen dat je graag bij ons winkelt voor je larp spullen.

Altijd goed

De kwaliteit producten zijn altijd goed en het assortiment is ook lekker breed.

Altijd goede en ook snelle verzending en nog nooit iets beschadigd binnen gekregen.

Zeker een aanraader!

1 februari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en dat je aankopen altijd snel aankomen.

Goede spullen voor goede prijzen

Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic Webmerchant is toch wel de beste voor NL.

Zal zeker terugkomen!

8 april 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat je aankopen bevallen en dat je goed bent geholpen door onze klantenservice.

Gevonden wat ik zocht

Gevonden wat ik zocht, op tijd en netjes verzonden

25 maart 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat je goed bij ons terecht kon en dat je bestelling snel is verzonden.

Super geholpen

28 maart 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen.

Hele vriendelijke en goede service!

Hele vriendelijke en goede service!
Ik had vragen over de maat van een one size fits all jurk.
Superfijne hulp gehad via de mail.
Kwaliteit van de jurk is geweldig!
Levering was snel.
Top winkel! Ze zien mij terug.

3 april 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je blij bent met de jurk.

Topservice

Fijne snelle levering, online vlot en behulpzaam toen iets niet helemaal naar wens was, waarna het omruilen van een artikel heel eenvoudig was.

2 april 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor je goede review! We zijn blij om te horen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice en dat je makkelijk het product kon ruilen.

Tevreden met het kwaliteit van de…

Tevreden met het kwaliteit van de producten en van de verzending tijd maandag besteld en woensdag aangekomen

5 maart 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat je bestelling snel is aangekomen.

Topkwaliteit!

Ik kreeg de bestelling binnen enkele dagen binnen. De kwaliteit van het product (jurk) is erg goed, pasvorm is prima en het ziet er precies zo uit als op de foto van de website.

28 februari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat je aankoop is zoals verwacht.

Betrouwbare site

Betrouwbare site. Was pakketje kwijt maar uiteindelijk hebben ze (super vriendelijk) geholpen met mee zoeken en heb het uiteindelijk gekregen. Was ook redelijk snel bezorgd

20 februari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review. Wat vervelend dat je pakketje in eerste instantie kwijt was, maar het is fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je je bestelling toch nog hebt ontvangen.

Ik heb zon mooie jurk ik wou dat…

Ik heb zon mooie jurk ik wou dat iedereen mijn mooie jurk kon zien

11 februari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat fijn dat je zo blij bent met je jurk.

Mooi product

Mooi product, snelle en correcte levering. Wat wil je nog meer ?

31 januari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens was met je bestelling.

Super product

Super product, jammer van een default maar er kwam onmiddellijk een oplossing door de klantendienst en is allemaal heel vlot afhandeld

30 januari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de fijne review! Vervelend om te horen dat er een foutje was in je bestelling, maar we zijn blij om te horen dat dit goed werd opgepakt door de klantenservice!

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen. Veel keuze en supersnelle service

5 februari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de fijne review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service :-)

Echt een top winkel

Over de jaren heen meerdere keren hier besteld, Mooie prijzen en elke keer snelle levering en goed/stevig ingepakt.

Zeker een aanrader!

9 januari 2025

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor de fijne review! Wat fijn om te horen dat je al meerdere jaren met plezier bij ons winkelt!

Maliën ringen

snel weer nieuwe ringen ontvangen om verder te knutselen aan een maliënkolder. Wel wat 'knipfouten' tussen de ringen die ik niet kan gebruiken :-/

2 december 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! We zijn blij om te horen dat je nieuwe ringen snel zijn aangekomen. Wel vervelend dat er een aantal ringen tussen zitten die niet bruikbaar zijn. Als je hier over nog geen contact op had genomen met onze klantenservice, zou je dat dan alsnog kunnen doen? Dan kunnen we kijken of we iets kunnen doen voor je.

Goede shop

Goede service, prijs en snelle bezorging!

18 december 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen, levering en service.

Beste service van allemaal!

Celtic Webmerchant heeft in mijn ervaring altijd een super snelle en effectieve service. Er is geen andere dergelijke webwinkel met deze kwaliteit. Als zwaard liefhebber erg blij met ze!!!

20 december 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Bedankt voor je fijne review, Joost! Het doet ons deugd dat je zo tevreden bent met onze service en producten :-)

Prima bedrijf

Prima bestelling, goede kwaliteit producten, snelle levering.

Het enige negatieve is dat ik moeite heb gedaan in lid worden en de nieuwsbrief krijgen, om uit te vinden dat de gratis bezorging gezien wordt als korting, waardoor de bescheiden black Friday korting wegviel.. dat is een beetje zuur.

6 december 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en de levering.
Helaas kan ons systeem inderdaad niet twee verschillende kortingen op één bestelling toepassen. We zijn bezig om hier een oplossing voor te vinden, dus hopelijk blijft de gratis verzending in de toekomst wel beschikbaar voor bestellingen met andere kortingen.

Heel benaderbaar en correct

Heel benaderbaar en correct. Mooie kwaliteit.

16 december 2024

Antwoord van Celticwebmerchant

Dank je wel voor de goede review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons en dat je blij bent met de kwaliteit van je aankoop.