Hoge kwalitatief prachtige kleding. Verzorgde verpakking en snelle levering. Meerdere website voor deze kleding bezocht maar deze kwam er bovenuit. Nette prijzen en wat een super draagcomfort. Wat ook... Toon meer
Snelle handelingen om er voor te zorgen dat het snel bij je is , dat is in mijn boekje altijd 5 sterren waard
Goede spullen voor goede prijzen. Zeer zorgvuldig verpakt aangekomen. Had nog een wat vragen voor de klantenservice en die werden tijdig beantwoord. Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic... Toon meer
yo, had iets nodig voor een outfit. Moest snel aankomen, goed uitzien en kwalitatief uitermate tevreden mee zijn. Dat was het en ik heb een fantastisch weekend gehad dankzij hun. Heb dit al vaker geda... Toon meer
Celtic WebMerchant is a worldwide webshop in LARP, reenactment, swords, knives, Cosplay, costumes, Viking and medieval lifestyle & Outdoor gear. We have everything for Viking, fantasy & medieval festivals and Renaissance fairs! We have low shipping rates for every country, fast customer service, lowest price guarantee and an assortment of 15000+ items. Shop here for the best brands in swords, knives, LARP & costumes. Such as Cold Steel, Hanwei, Windlass Steelcrafts, Deepeeka, Ulfberth, Red Dragon, Burgschneider, Leonardo Carbone, Marshal Historical, Epic Armoury, Blackfield, Mytholon, Condor, Citadel, John Lee and more.
Marisstraat 8a, 3364 AZ, Sliedrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb nu twee keer besteld bij Celticwebmerchant. Het is altijd keurig op tijd en zodra het binnen is komt het keurig verpakt en onbeschadigd. De kwaliteit van de zwaarden die ik heb gekocht zijn super goed voor de prijs. Na een nare ervaring met een andere webshop is dit mijn vaste verkoper geworden. Ik ben zover super tevreden over de producten en service en heb geen twijfel dat dit in mijn toekomstige bestellingen ook zo zal blijven.

Antwoord van Celticwebmerchant
Op zoek naar goede reenachment schoeisel. Eerst gemaild voor vrijblijvend advies, daarop een heel snelle reactie ontvangen. Waardoor ik 2 paar schoenen heb besteld om te passen. Retourneren van 1 paar was het enige wat verder nodig was. Heel blij met de schoenen en ze zitten als gegoten. Toppers!!

Antwoord van Celticwebmerchant
Snelle levering de producten kwamen overeen met de fotos en zijn van goede kwaliteit

Antwoord van Celticwebmerchant
Enorm goede kwaliteit en prachtige producten. Klantenservice is oa telefonisch bereikbaar. Dit is mijn derde bestelling en ik ga er vaker bestellen

Antwoord van Celticwebmerchant
Werd goed op het contactformulier gereageerd.

Antwoord van Celticwebmerchant
Een cold steel speer besteld. Is netjes binnengekomen en van goede kwaliteit

Antwoord van Celticwebmerchant
De tuniek die ik had besteld vertoonde een productiefout, dus werd het artikel geretourneerd. Na contact met het bedrijf - mijn tuniek in de gewenste kleur en maat was helaas uitverkocht - bestelde ik 's avonds dezelfde tuniek in een andere kleur - en ontving deze al de volgende dag! Sneller kan gewoon niet, wàt een superservice!

Antwoord van Celticwebmerchant
De levertijd was wel veranderd, maar ik werd direct geïnformeerd, het bestellen en een account aanmaken was zeer gemakkelijk, en ik ben nu de trotse eigenaar van een ulfberht

Antwoord van Celticwebmerchant
Geen problemen ervaren, retour van een kapot product deden zo ook niet lastig over. Zal zeker weer bestellen.

Antwoord van Celticwebmerchant
De greep van een zwaard dat ik besteld had was volledig beschimmeld en het zwaard had roestschade. Ik moest het dus retour sturen. Ik heb contact gehad met de klantenservice van Celticwebmerchant en zij stuurden mij een link om een retourlabel te regelen. Op de pagina waarnaar deze link ging stond dat UPS gratis het pakket bij mij zou komen ophalen (helaas kan ik het screenshot hiervan niet bij de review uploaden). Na deze optie te hebben gekozen en het pakket bij UPS te hebben aangemeld moest ik ineens geld betalen om het pakket te komen ophalen. Op dit moment kon ik geen andere optie voor ophalen meer selecteren.

Antwoord van Celticwebmerchant
Kleding en assecoires van degelijke kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Uniek voor een webshop is de mogelijkheid om bij het magazijn af te halen met de mogelijkheid om de kleding te passen. Aanrader!

Antwoord van Celticwebmerchant
Producten waren in goede staat, de drink hoorn had andere dimensies dan verwacht (is kort en breed waar ik lang en dun had verwacht) maar dat krijg je met natuur producten, die leveren wat ze leveren. Verder was de hele bestelling zelfs eerder bezorgd dan verwacht.

Snelle levering goede kwaliteit

Antwoord van Celticwebmerchant
Goeie service en mooi materiaal

Antwoord van Celticwebmerchant
Hele snelle levering en accuraat met de beschrijving!

Antwoord van Celticwebmerchant
Super snelle levering en prachtige goede kwaliteit producten

Antwoord van Celticwebmerchant
Snelle levering, goede kwaliteit en super klantenservice 🥳👍zeker een aanrader!

Antwoord van Celticwebmerchant
Super service, Kayleigh was erg behulpzaam bij de bestelling. Een aanrader!