Hoge kwalitatief prachtige kleding. Verzorgde verpakking en snelle levering. Meerdere website voor deze kleding bezocht maar deze kwam er bovenuit. Nette prijzen en wat een super draagcomfort. Wat ook... Toon meer
Snelle handelingen om er voor te zorgen dat het snel bij je is , dat is in mijn boekje altijd 5 sterren waard
Goede spullen voor goede prijzen. Zeer zorgvuldig verpakt aangekomen. Had nog een wat vragen voor de klantenservice en die werden tijdig beantwoord. Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic... Toon meer
Celtic WebMerchant is a worldwide webshop in LARP, reenactment, swords, knives, Cosplay, costumes, Viking and medieval lifestyle & Outdoor gear. We have everything for Viking, fantasy & medieval festivals and Renaissance fairs! We have low shipping rates for every country, fast customer service, lowest price guarantee and an assortment of 15000+ items. Shop here for the best brands in swords, knives, LARP & costumes. Such as Cold Steel, Hanwei, Windlass Steelcrafts, Deepeeka, Ulfberth, Red Dragon, Burgschneider, Leonardo Carbone, Marshal Historical, Epic Armoury, Blackfield, Mytholon, Condor, Citadel, John Lee and more.
Marisstraat 8a, 3364 AZ, Sliedrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nadat ik in de showroom een aankoop heb gedaan heb ik deze toch na twee dagen weer retour gestuurd. Keurig volgens de regels die toen op de website stonden vermeld: op eigen kosten en via PostNL.
Volgens track & trace keurig aan gekomen, maar vervolgens hoor ik niets meer van Celtic WebMerchant. Na een tijdje via de mail (want dat is de enige vorm van communicatie met deze winkel) gevraagd wat de status van mijn retourzending is. Weken later krijg ik antwoord dat mijn retour "niet is aangekomen en dus niet in het systeem staat". Ik moet onderzoek laten doen door PostNL, want ik heb het niet verzenden "via hun systeem". Bij navraag bij PostNL blijkt dat mijn 12 kg zware pakket gewoon keurig is bezorgd.
Hier heb ik weer, tot twee keer, een mail over verzonden, maar de webshop hult zich in stilzwijgen.
Slechte communicatie naar de klant toe en blijkbaar hebben ze ook hun eigen magazijn totaal niet op orde. Ik voel mij behoorlijk opgelicht door Celtic WebMerchant en vol mij genoodzaakt binnenkort maar eens ouderwets bij hun showroom langs te gaan om deze kwestie, die al maanden duurt, op te lossen.

Antwoord van Celticwebmerchant
reageren snel. ik had snel iets nodig en had niet goed naar de bezorgtijd gekeken op 1 van de kledingstukken. en kon deze zonder problemen annuleren

Antwoord van Celticwebmerchant
Snelle levering en zeer kwalitatief goede producten. Ik ga zeker nog een keer wat bestellen.

Antwoord van Celticwebmerchant
Altijd weer die goede service...
ik shop al extensief bij Celtic webmerchant sinds 2016
en er is nog niet één moment geweest dat ze me hebben teleurgesteld!
Ze houden zich aan hun woord, en zijn ALTIJD vriendelijk en behulpzaam.
Een winkelervaring zoals bij Celtic Webmerchant heb je nergens!
Daarom, voor mijj: Celticwebmerchant.com

Antwoord van Celticwebmerchant
De broek die ik besteld heb zou op voorraad zijn en kwam ruim een week later pas binnen. De maat klopt niet, ik heb een L besteld maar is een paar maten te groot. Terug sturen en omruilen durfde ik niet aan omdat het voor maat M te lang zou duren voor het festival waar ik de broek voor nodig had.

Antwoord van Celticwebmerchant
In eerste instantie een verkeerd artikel gekregen, maar alles netje opgelost en gratis kunnen retourneren en opnieuw bestellen. Goed geholpen!

Antwoord van Celticwebmerchant
yo, had iets nodig voor een outfit. Moest snel aankomen, goed uitzien en kwalitatief uitermate tevreden mee zijn. Dat was het en ik heb een fantastisch weekend gehad dankzij hun. Heb dit al vaker gedaan en helft van mijn latex wapens(correctie allemaal) zijn bestaald via celtin webmerchant

Antwoord van Celticwebmerchant
Moest een week of twee wachten maar dat stond op de site, prachtige hangerok gehad in heel mooi diep blauw. Maat valt groot maar ik heb hem zelf iets ingenomen.

Antwoord van Celticwebmerchant
Vragen goed en snel beantwoord, prima service en genoeg aandacht in showroom, snelle terugbetaling van ongewenste goederen. In een woord: perfect !

Antwoord van Celticwebmerchant
Het pakket is een week na bestelling nog niet verzonden dat is best wel vervelend de vorige keer kwam het om dezelfde reden de dag na het larpweekend aan

Antwoord van Celticwebmerchant
Snelle service en mooie spullen. Goede kwaliteit, kloppende maatvoering.

Antwoord van Celticwebmerchant
Snel verstuurd. De maat klopt van het product en dus ook de maattabel die erbij staat.

Antwoord van Celticwebmerchant
Extreem snelle levering van niche, quality product
Levertijd van soortgelijke sites in de rest van Europa kan >8 weken zijn, Celtic levert binnen dagen.

Antwoord van Celticwebmerchant
Prima levering. De rol bestond uit twee vellen papyrus aan elkaar, de een was wel een stukje dunner dan de andere, verder naar wens.