Hoge kwalitatief prachtige kleding. Verzorgde verpakking en snelle levering. Meerdere website voor deze kleding bezocht maar deze kwam er bovenuit. Nette prijzen en wat een super draagcomfort. Wat ook... Toon meer
Snelle handelingen om er voor te zorgen dat het snel bij je is , dat is in mijn boekje altijd 5 sterren waard
Goede spullen voor goede prijzen. Zeer zorgvuldig verpakt aangekomen. Had nog een wat vragen voor de klantenservice en die werden tijdig beantwoord. Veel fantasy/LARP webshops opgezocht en Celtic... Toon meer
yo, had iets nodig voor een outfit. Moest snel aankomen, goed uitzien en kwalitatief uitermate tevreden mee zijn. Dat was het en ik heb een fantastisch weekend gehad dankzij hun. Heb dit al vaker geda... Toon meer
Celtic WebMerchant is a worldwide webshop in LARP, reenactment, swords, knives, Cosplay, costumes, Viking and medieval lifestyle & Outdoor gear. We have everything for Viking, fantasy & medieval festivals and Renaissance fairs! We have low shipping rates for every country, fast customer service, lowest price guarantee and an assortment of 15000+ items. Shop here for the best brands in swords, knives, LARP & costumes. Such as Cold Steel, Hanwei, Windlass Steelcrafts, Deepeeka, Ulfberth, Red Dragon, Burgschneider, Leonardo Carbone, Marshal Historical, Epic Armoury, Blackfield, Mytholon, Condor, Citadel, John Lee and more.
Marisstraat 8a, 3364 AZ, Sliedrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
je krijgt wat je ziet op de website, TOP!

Antwoord van Celticwebmerchant
Mooie producten van goed materiaal! Ik had meerdere opties besteld en kon makkelijk retouren welke ik niet wilde.

Antwoord van Celticwebmerchant
Wederom een prettige ervaring met Celtic. Gekregen wat ik wilde. Prijs en kwaliteit is goed. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over de levering. Op tijd geleverd.

Antwoord van Celticwebmerchant
was zoals belooft , vandaag besteld morgen geleverd

Antwoord van Celticwebmerchant
Sneller geleverd dan gedacht en een account maken is niet nodig.

Antwoord van Celticwebmerchant
steengoede service ! is één van de beste ! gewoon super !

Zeer correcte afhandeling
Prima product

Antwoord van Celticwebmerchant
Ik bestel al jaren bij Celtic Web. Value for money. Ofwel betaalbaar en redelijk spul. Mijn wishlist is altijd lang, dus ik kom zeker weer terug.

Antwoord van Celticwebmerchant
Mooie vicking ketting, origineel zeer mooi

Antwoord van Celticwebmerchant
Tijdige bezorging. Produkt zoals vertoond. Perfecte maat indicatie..
Mooie jurk..

Antwoord van Celticwebmerchant
Prima levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen stond er bruin, maar het tasje is bordeauxrood.

Antwoord van Celticwebmerchant
Ondertussen al meerdere zaken gekocht. Telkens in perfecte staat en goed verpakt toegekomen en zoals omschreven op de website. Elke bestelling kwam ook telkens de dag nadien al toe. Zeker aan te raden!

Update 24-10-2022:
Inmiddels contact gehad met jullie en het probleem is prima opgelost! Ik ben tevreden over de afhandeling!
Probeer al een paar dagen op allerlei manieren contact te krijgen met het bedrijf, omdat ik vragen heb rondom de betaling. Dit lukt op geen enkele wijze. Er is een telefoonnummer die je op donderdag kunt bellen tussen 18.00 en 21.00 maar je blijft alleen maar een bandje horen tijdens dit tijdstip.

Antwoord van Celticwebmerchant
Ik heb een tuniek en kettinghanger (met kettinkje) besteld. Binnen een paar dagen had ik het pakketje in huis.
Hiervoor had ik een andere tuniek besteld, maar die had zonneschade (deels vervaagd door zonlicht). Na een gesprek met de klantenservice is dat opgelost en kreeg ik mijn geld terug. Ging heel netjes en snel.

Antwoord van Celticwebmerchant
Super vlotte levering, goede service!