Verden bedste mdr. udgift 🥂 virkeligt professionelt setup , gode flasker , spændende flasker og fantastisk at se Dinna & Michaels passion for champagne kommer ud hver mdr. med nye og spændende fors... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks absolut bedste abonnement, hvis du søger selvforkælelse, luksus og service i særklasse 👌 Fantastiske champagner for enhver smag, kompetent vejledning. Og en helt igennem fantastisk, nærv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mine søde børn gav for nogle år siden deres skønne far - min mand - et abonnement på champagnekassen i farsdagsgave. Fantastisk at modtage 2 nye spændende flasker med passende mellemrum. Vi supple... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk medlemskab med lækre og unikke champagner 🍾❤️🥂 Dette gør sig gældende ved både den månedlige kasse og diverse kasser, som “Mors dag”, “Advent”, “Juleaften”, Nytår” osv. Alle der komm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Håndplukkede champagner leveret på abonnement - hverdagsforkælelse, luksus, overraskelse og kærlighed tilført bobler!
Greve Strandvej 18, 2670, Greve, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
5 ✨ hvorfor? Fordi I fortjener det.
I tager jer altid tid, I elsker når vi stiller spørgsmål?
Jeres champagne kasse abonnement … vi elsker den boblende 🍾🥂 eventyrs rejse i måned efter måned tager os med på. TAK FOR JER♥️

Antwoord van Champagnekassen
Fantastisk abonnement. Altid nærværende og virkelig god service når der en sjælden gang er spørgsmål. Champagnerne forsætter med at overraske og imponere.

Antwoord van Champagnekassen
Har været medlem i snart 3 år, og har ikke planer om at melde mig ud lige foreløbig.
Kan kun anbefale det hvis du gerne vil lære om og smage noget champagne som man ikke bare lige køber i supermarkedet.

Antwoord van Champagnekassen
Endnu en gang bliver jeg “blæst bagover” af den fantastiske service, som de skønne mennesker bag Champagnekasse leverer - det er simpelthen kundeservice i verdensklasse 💪🏼💪🏼💪🏼
Derudover giver Champagnekassen også en unik mulighed for at smage fantastiske champagner 🍾🥂 - læg dertil den læring, der ligger i infoarkene og de skønne opskrifter ☺️ - what’s not to like? 🥂🍾❤️

Antwoord van Champagnekassen
Fantastisk koncept leveret med smil og imødekommenhed.
Kan kun anbefales 🤩

Fantastisk abonnement.
Altid fantastiske vinoplevelser som kommer med en virkelig god beskrivelse af vinene og en opskrift der passer til vinen.
Jeg er kæmpe fan.

What not to like
Bedste abb man kan ønske sig
1. klasse service
Alt kan lade sig gøre 🥰

Antwoord van Champagnekassen
Bra och spännande champagner.
Proffsigt packade o med recept samt information. Funkat jättebra så långt. Trevlig kundservice

Antwoord van Champagnekassen
Vi valde att beställa månadskassen och köpa några egna utvalda flaskor. I första leveransen har vi testat ett par av de vi valde och kan bara säga WOW. Riktigt bra kvalitet med goda smaker. Ser fram emot de som kommer framåt. Så tack för en första kanonleverans!

Antwoord van Champagnekassen
Champagnekassen er uden sammenligning det bedste abbonoment jeg nogensinde har tegnet! Champagnerne er varrierede, spændende og altid fremragende. Du får virkelig valuta for pengene!
Teamet er simpelthen uovertruffen! Man bliver mødt med en utrolig varme og oprigtighed og ikke mindst med en dyb passion for deres projekt generelt og champagne i særdeleshed.
Så hvis du er eventyrlysten og godt kunne tænke dig at træde en på en spændende rejse med ypperlige champagner, fantastiske oplevelser og et hyggeligt fælledskab med de gyldne bobler i fokus bør du kraftig overveje champagnekassen 🍾🥳
De varmeste anbefalinger herfra ❤️

Antwoord van Champagnekassen
Super champagne og ikke mindst service 👍🍾

Antwoord van Champagnekassen
Super sød betjening, god service, dejlig champagne.

Antwoord van Champagnekassen
Det er de lækreste champagner der bare kommer ind af døren 1 gang om måneden.
Genialt koncept.

Antwoord van Champagnekassen
Verdens bedste abonnement … læring, lækre flasker og fantastiske oplevelser, måned efter måned 🍾🥂
Dinna og Michael går “the extra mile”, og Emil leverer kundeservice i verdensklasse … jeg kommer aldrig til at vige pladsen for dem på venteliste 😉

Antwoord van Champagnekassen
Fantastisk koncept, og fantastisk service

Antwoord van Champagnekassen
Jeg får altid en fantastisk god behandling og servicen er helt i top. Og så er champagnen jo også i top, hvilket jo er nok så vigtigt😊

Antwoord van Champagnekassen
Har købt adventskassen flere år i træk; der er spændende hvad der er fundet og TÅRNhøjt niveau
Det bliver vi aldrig trætte af🫶🥂🍾

Antwoord van Champagnekassen
Lees meer over geverifieerde reviews.