Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks absolut bedste abonnement, hvis du søger selvforkælelse, luksus og service i særklasse 👌 Fantastiske champagner for enhver smag, kompetent vejledning. Og en helt igennem fantastisk, nærv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mine søde børn gav for nogle år siden deres skønne far - min mand - et abonnement på champagnekassen i farsdagsgave. Fantastisk at modtage 2 nye spændende flasker med passende mellemrum. Vi supple... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk medlemskab med lækre og unikke champagner 🍾❤️🥂 Dette gør sig gældende ved både den månedlige kasse og diverse kasser, som “Mors dag”, “Advent”, “Juleaften”, Nytår” osv. Alle der komm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Håndplukkede champagner leveret på abonnement - hverdagsforkælelse, luksus, overraskelse og kærlighed tilført bobler!
Greve Strandvej 18, 2670, Greve, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fedt abonnement med masser af lækker champagne!🥂🤩 passionen for kunder og champagne kan helt klart mærkes😍

Antwoord van Champagnekassen
Det bedste medlemsskab vi nogen sinde har været medlem af😊 Her får vi noget for pengene og tilmed smager det godt🥂🍾 Vi glæder os til hveranden måned, til at se hvilke dejlige flasker Dinna og Michael har fundet til os🥰

Antwoord van Champagnekassen
Fantastisk abonnement. Virkelige gode champagner. Kassen kommer altid til tiden og er der problemer fixer de det

Antwoord van Champagnekassen
Champagnekassen er en sand fornøjelse! Hver levering er nøje udvalgt med kærlighed og kyndige smagsløg, og det mærkes i hver eneste boble. De to flasker champagne kommer altid med spændende infoark og lækre opskrifter, som gør oplevelsen endnu mere særlig.
Virksomheden drives af passioneret par, og deres entusiasme brænder igennem i alt, hvad de laver – fra udvælgelsen af champagner til den personlige formidling. En unik oplevelse for enhver champagneelsker!
Kan varmt anbefales! 🍾✨

Antwoord van Champagnekassen
Hvor de to nye lækre flasker skal hentes ❤️
Vi er også tilmeldt oui service, hvor der er mulighed for flere fantastiske bobler 🍾🥂
Altid god service og hurtig feedback 💪🏼😊
Et firma hvor hele sjælen er med ❤️

Antwoord van Champagnekassen
Verden bedste mdr. udgift 🥂 virkeligt professionelt setup , gode flasker , spændende flasker og fantastisk at se Dinna & Michaels passion for champagne kommer ud hver mdr. med nye og spændende forskellige flasker , en sand fornøjelse når man elsker champagne , alle burde give sig selv den gave , at få info , viden og lækkert vin på månedlig basis.
Tak for jer ❤️🥂
Salut

Antwoord van Champagnekassen
Fantastiske produkter og altid god service

Antwoord van Champagnekassen
Så fedt at modtage 2 champagner, som er nøje udvalgt hver måned med nyttig information, og opskrifter som passer til, dem laver jeg fredag og lørdag til Hustruen, hun elsker det iøvrigt også. Og som om ikke det er nok, så er der verdens bedste kundeservice, ja det opfattes næsten ikke som en kunde, men snarere venner fordi det er så tæt og nært, det hele.

Antwoord van Champagnekassen
Bedste selvforkælelse og service!
Elsker alt ved konceptet med at få tilsendt champagne, og vanvittig god service, når man lige står og godt kunne bruge en ekstra flaske eller to med næste forsendelse :)

Helt fantastisk koncept. Glæder mig hver måned 😍

Antwoord van Champagnekassen
En stor fornøjelse hver gang man modtager champagnekassen. Gode beskrivelser og fine lækre madopskrifter også. Fra tid til anden er der mulighed for spændende arrangementer, som virkelig er bobler for ganen. 🍾🥂🥂🥂

Antwoord van Champagnekassen
Bare Danmarks bedste abonnement. Ikke så meget pjat, altid fantastisk service og suveræne champagner. Fedt fællesskab hvor man altid holder god tone og hjælper hinanden. Få jer nu meldt ind🥂🙌

Antwoord van Champagnekassen
Gav min mand et abonnement i 🎁. Hvad gir man manden der har alt - champagne🍾🥂. Fan af at der følger beskrivelser med, samt fif til hvad den går godt til af mad🤗

Antwoord van Champagnekassen
Rigtig lækre og nøje udvalgte champagner som bliver leveret med oplysninger om flaskerne samt opskrifter. Glæder mig hver gang til at kassen kommer og ikke mindst til at smage.

Antwoord van Champagnekassen
Jeg elsker den service som man for fra Michael og Dinna. Og så er det helt fantastisk champagne man får fra dem

Antwoord van Champagnekassen
Fantastisk medlemskab med lækre og unikke champagner 🍾❤️🥂
Alle der kommer på besøg hos os, ved at der ALTID er lækker champagne på køl 🍾🥰🥂
Derudover har Champagnekassen den absolut bedste service og hurtige svartid ✔️😍

Antwoord van Champagnekassen
Det bedste abonnement for champagne elsker. Til hygge og fest der er altid en anledning til en god flaske champagne 😊♥️

Antwoord van Champagnekassen
Lees meer over geverifieerde reviews.