Supervin Reviews 681

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det flesta vinerna har varit ok. Lite trött på företag som säger att det ska skicka samma dag och sedan väntar transportföretaget i dagar på att få varorna. De är dock inte ensamma om detta men det gö... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supersmidigt att beställa med hemleverans. Bra viner! Fick hem 6 flaskor av ett vin som jag öppnade 2 av, båda fel, gick ersättning direkt efter att jag mailat och påtalat defekta flaskor. Alla andra... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är bekvämt att kunna sitta hemma när det är ruggigt ute och hitta viner som man är nyfiken på. Jag hittade 2 röda och köpte hem en låda av varje efter att ha läst på om vinet. Otroligt smidigt att... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supervin Gott vin mycket att välja på , egentligen har ni nog snabba leveranser men tyvärr de som levererar vinet Airmee är inget vidare ! 2 av 4 leveranser försenade och dålig information.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel

Geschreven door het bedrijf

Hos Supervin arbetar vi under mottot ”Vin i ögonhöjd” – och det är precis vad vi står för. Sedan 2012 har vi utvecklats till att bli en av Danmarks ledande vinhandlare online och driver samtidigt två av Danmarks största vinbutiker i Hjørring och Aalborg. Efter stora framgångar och fortsatt stark tillväxt i Danmark erbjuder vi nu samma service och kvalitet i Sverige. Supervin har sitt huvudkontor i Hjørring, där vi sysselsätter över 65 engagerade medarbetare inom administration, butik och vårt moderna logistikcenter. Härifrån skickar vi vin till kunder i både Danmark och Sverige. Etableringen i Sverige ser vi som nästa steg mot vår vision att bli Skandinaviens ledande vinhandlare. Du kan tryggt och säkert köpa ditt vin hos oss och få det levererat hem till dig i Sverige. Supervin redovisar moms och avgifter direkt till Skatteverket i Sverige. Vi samarbetar med ett stort internationellt nätverk av producenter och leverantörer, vilket gör att vi kan importera vin från hela världen till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vårt systerbolag Novin, som arbetar med grossistförsäljning till detaljhandelskedjor och Horeca-segmentet, har vi en stark inköpskraft som säkerställer både hög kvalitet och attraktiva priser – fördelar som vi ger direkt vidare till våra kunder. Flera gånger i veckan lanserar vi exklusiva erbjudanden på kvalitetsviner till mycket attraktiva priser, där du får betydande mängdrabatt vid köp av flera flaskor av samma vin – ofta till priser långt under marknadsnivå. Våra butiker speglar vår passion för vin. I Hjørring hittar du en butik på 650 m² fylld med vin från golv till tak, Danmarks största sortiment av alkoholfria viner, en vinkällare på 1 000 m² samt mysiga provningslokaler för både privatpersoner och företag. I Aalborg öppnade vi i februari 2025 Danmarks största vinbutik på 850 m² med 44 viner i ett självbetjäningsbaserat provningssystem, så att du kan utforska vinvärlden i din egen takt. Vi är stolta över att vara en vinhandlare som kombinerar affärsmannaskap, kvalitet och personlig service. Hos Supervin talar vi med människor i ögonhöjd – utan snobberi, men med stor kunskap, passion och ett glimt i ögat. 🍷

Hög kvalitet till Sveriges skarpaste priser

Geschreven door het bedrijf

Vin i ögonhöjd – varje gång
Hos Supervin möter du äkta köpmanstradition, personlig service och viner utvalda med passion. Vi håller vad vi lovar – och ger dig kvalitet, trygghet och bra priser i alla led.

Landets bästa priser och kundservice.

Hos Supervin strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan också om service, trygghet och personlig hjälp.

Hos Supervin strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens bästa priser. Det gör vi bland annat genom uppköp av restpartier, nära och långvariga leverantörsavtal samt effektiva inköp. Vi följer löpande prisnivån på marknaden och gör vårt yttersta för att vara konkurrenskraftiga. Hittar du samma vin billigare någon annanstans är vi nästan alltid beredda att titta på en prisgaranti – när det är rimligt för både dig och oss. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan också om service, trygghet och personlig hjälp. Hos Supervin är kundservice en naturlig och oumbärlig del av vinupplevelsen. För oss handlar det inte bara om vin av hög kvalitet, utan även om trygghet, tillgänglighet och personlig hjälp när du behöver det. Därför gör vi alltid det lilla extra för att leverera en kundservice utöver det vanliga. Vårt dedikerade kundserviceteam består av erfarna och engagerade medarbetare som finns redo att hjälpa dig alla veckans dagar – med undantag för söndagar. Oavsett om du har frågor om din beställning, leverans, reklamation, val av vin eller något helt annat kan du förvänta dig snabb, kompetent och vänlig hjälp. Vi menar att god service handlar om att ta ansvar. Skulle det mot förmodan uppstå ett problem lovar vi alltid att göra vårt yttersta för att hitta en lösning som du är nöjd med – oavsett situation. Hos Supervin bygger vi relationer på förtroende, ärlighet och hög servicenivå. Din upplevelse är vår högsta prioritet. 🍷

Contactgegevens

Promotion box for Supervin

Se våra mest sålda viner

Favoriterna samlade på ett ställe - Supervins mest sålda viner just nu

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Bra leverans

Bra leverans, prisvärda produkter.

9 april 2026

Hej Martin

Hej Robert

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lite synd att ni inte levererar dit jag…

Lite synd att ni inte levererar dit jag bor, men det löste sig med annan leveransadress. Allt funkade fint och otroligt goda viner har ni!

1 april 2026

Hej Kaarina
Jeg håber vi i fremtiden kommer til at sende en masse god vin til dig.
Desværre leverer Airmee ikke til alle adresser i Sverige men åbner op til flere og flere med tiden.

Fina produkter

Fina produkter, leverans tog dock lite väl lång tid…

31 maart 2026

Hej Thomas
Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.
Vi er glade for at du syntes om vores udvalg, Beklager hvis der er gået lidt ekstra tid med leveringen.

Supervin
2 av 4 leveranser försenade och dålig information.

31 maart 2026

Hej Eva

Mange tak for din anmeldelse.
Bekalger hvis du har haft dårlig oplevelse med Airmee, det er desværre pt. eneste leveringsløsning vi kan benytte i Sverige da vi kun leverer i producentens originale kasse.
Jeg håber du trods udfordringerne vil nyde de vine du har købt.
God dag.
Lars Ziegler Pedersen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leverans var väldigt arrogant och inte…

Leverans var väldigt arrogant och inte tillmötesgåendez

13 april 2026

Hej Daniel
Tak for din anmeldelse.
Bekalger hvis du oplever at leveringen fra Airmee er arrogant og utiltalende, det er ikke ok, jeg ved jo ikke helt hvad situationen har været der ligger til grunde for din oplevelse.
Har du skrevet til Airmee via deres Trustpilot?
Du er meget velkommen til at skrive en beskrivelse af din oplevelse, så vil vi meget gerne tage den videre til Airmee, de kan så påtale over for den chauffører der her været ude på ruten.
God dag.
Kundeservice

Det hade blivit 5 plus om inte min…förseningar

Det hade blivit 5 plus om inte min leverans blivit försenad 2 ggr pga flaskor blivit skadade i transporten

30 maart 2026

Hej Ing-Marie
Tak for din anmeldelse.
Beklager hvis du har oplevet forsinkelse pga. skade i transporten, desværre sker det og inden vi får afsendt nyt går der desværre gerne et par dage.
Vi prøver at leverer alt vi kan uden skader men desværre sker det.
Jeg håber du trods udfordringer vil nyde de vine der er leveret.
Rigtig god dag.
Mvh. Lars Ziegler Pedersen.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.