Bedrijf heeft geantwoord
Beställningen var bra och leveransen bra, förutom att det fattades 1 fl. men det ordnade ni bra och jag fick pengar tillbaka. Jag tittar på era erbjudanden som ser fina ut. återkommer säkert med fle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en udfordring med Mobilepay da jeg skulle handle en kanon tilbud på min yndlingsvin. Kørte til Philipson Wine lørdag morgen talte med de gode mennesker og voila! sagen blev løst som havde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Køber ofte vingaver hos Philipson Wine på vegne af det firma jeg arbejder for, og får altid god vejledning og foreslag der falder i god smag. Så super god og hurtig service.
Bedrijf heeft geantwoord
Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der siden 2002 har solgt vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag, er Danmarks største online vinhandel og førende importør og distributør af kvalitetsvine fra de største vinbrands i verden. Philipson Wine blev ud af passion stiftet i 1987, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle. Virksomheden er i dag bosiddende i Kokkedal og beskæftiger over 50 personer.
Kokkedal Industripark 10, 2980, Kokkedal, Denemarken
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har købt rigtig mange kasser vin hos Phillipsen, - og har været tilfreds…..men den sidste sending gik det helt galt via Burd ( sikkert den billigeste levarandør ) bestilte 2x6 fl. Rose.
Den ene kasse blev leveret som aftalt, men den anden kasse var forsvundet…øhhh der gik en HeL uge inden Phillipsen vine trådte i karakter og fik den manglede kasse efterlyst… blev spist af med “ det beklager vi “
Så dårlig stil…..

Antwoord van Philipson Wine
Glimrende og kæmpe udvalg af vin, spiritus, champagne mm. fra alle lande og regioner i verden. Det sammen med hurtig og billig/gratis levering gør at Philipson er min primære vin-leverandør både til fest og til daglig.
Endelig er deres service "outstanding".

Antwoord van Philipson Wine
Der er altid gode tilbud på spændende vine. 1st valg af vin Pusher.

Antwoord van Philipson Wine
Utmärkt sätt at köpa kvalitets vin, för bra priser.

Antwoord van Philipson Wine
Bra utbud till bra priser och framförallt är det snabb leverans

Antwoord van Philipson Wine
Finder altid et godt køb til rimelig pris. Hurtig levering.

Bestilling og produkt,
topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Levering ⭐️

Antwoord van Philipson Wine
Jag fick det jag beställde, en gin som är svår att få tag i. Snabb leverans, leveransen kom fram i utsatt tid.

Antwoord van Philipson Wine
Hurtig og effektiv behandling af min ordre

Antwoord van Philipson Wine
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Bortset at jeg er blevet afhængig af champagne 🥂

Antwoord van Philipson Wine
Kørte til Philipson Wine lørdag morgen talte med de gode mennesker og voila! sagen blev løst som havde der aldrig været en udfordring :)
1000 tak! :)

Antwoord van Philipson Wine
Altid dejligt at købe god vin på hjemmesiden

Antwoord van Philipson Wine
Som altid - en fornøjelse at handle hos Philipson Wine. Gode vine leveret til tiden! Og har du spørgsmål, får du hurtigt svar. 👌

Antwoord van Philipson Wine
Lees meer over geverifieerde reviews.