Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställningen var bra och leveransen bra, förutom att det fattades 1 fl. men det ordnade ni bra och jag fick pengar tillbaka. Jag tittar på era erbjudanden som ser fina ut. återkommer säkert med fle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en udfordring med Mobilepay da jeg skulle handle en kanon tilbud på min yndlingsvin. Kørte til Philipson Wine lørdag morgen talte med de gode mennesker og voila! sagen blev løst som havde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køber ofte vingaver hos Philipson Wine på vegne af det firma jeg arbejder for, og får altid god vejledning og foreslag der falder i god smag. Så super god og hurtig service.

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel

Geschreven door het bedrijf

Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der siden 2002 har solgt vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag, er Danmarks største online vinhandel og førende importør og distributør af kvalitetsvine fra de største vinbrands i verden. Philipson Wine blev ud af passion stiftet i 1987, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle. Virksomheden er i dag bosiddende i Kokkedal og beskæftiger over 50 personer.

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt rigtig mange kasser vin hos …

Har købt rigtig mange kasser vin hos Phillipsen, - og har været tilfreds…..men den sidste sending gik det helt galt via Burd ( sikkert den billigeste levarandør ) bestilte 2x6 fl. Rose.
Den ene kasse blev leveret som aftalt, men den anden kasse var forsvundet…øhhh der gik en HeL uge inden Phillipsen vine trådte i karakter og fik den manglede kasse efterlyst… blev spist af med “ det beklager vi “
Så dårlig stil…..

16 april 2026

Hej,

Tak for din feedback – og ikke mindst for din store tillid gennem dine mange køb hos os. Det er bestemt ikke godt nok, at leveringen gik galt, og at opfølgningen tog for lang tid. Det beklager vi virkelig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på mail uh@philipsonwine.com , så vi kan følge op på forløbet og sikre, at du får en bedre oplevelse fremadrettet.

Mvh. Ulrik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glimrende og kæmpe udvalg af vin

Glimrende og kæmpe udvalg af vin, spiritus, champagne mm. fra alle lande og regioner i verden. Det sammen med hurtig og billig/gratis levering gør at Philipson er min primære vin-leverandør både til fest og til daglig.
Endelig er deres service "outstanding".

9 april 2026

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du sætter pris på vores brede udvalg, gode priser og hurtige levering – og ikke mindst vores service. Det betyder meget for os at være din foretrukne vinleverandør både til hverdag og fest.

God og hurtig service

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du igen og igen får god vejledning og service, når du køber vingaver hos os. Dejligt at forslagene falder i god smag. Vi sætter stor pris på din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er altid gode tilbud på spændende…

Der er altid gode tilbud på spændende vine. 1st valg af vin Pusher.

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder gode tilbud på spændende vine hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at være dit førstevalg. Vi håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Hurtig levering.

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

lige efter bogen

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at alt forløb lige efter bogen. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utmärkt sätt at köpa kvalitets vin

Utmärkt sätt at köpa kvalitets vin, för bra priser.

Antwoord van Philipson Wine

Stort tack för den fina recensionen! Det gläder oss mycket att höra att du tycker det är ett utmärkt sätt att köpa kvalitetsvin till bra priser. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får stort nöje av vinerna.

Levering som aftalt

Levering som aftalt. Ringede på. Var venlig

7 april 2026

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at leveringen forløb som aftalt, og at du blev mødt af en venlig chauffør. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Bra och funktionellt

Bra och funktionellt

Antwoord van Philipson Wine

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att allt fungerade bra och smidigt. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får stort nöje av vinerna.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fragt er blevet dyrt

Antwoord van Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse. Samtidig forstår vi godt din pointe omkring fragten – det er noget, vi løbende ser på for at finde den bedste løsning. Tak for din feedback.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra utbud till bra priser och…

Bra utbud till bra priser och framförallt är det snabb leverans

Antwoord van Philipson Wine

Stort tack för den fina recensionen! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med både vårt utbud, priser och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får stort nöje av vinerna.

Køber tit her

Finder altid et godt køb til rimelig pris. Hurtig levering.

9 april 2026

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du ofte finder gode køb til rimelige priser hos os, og at leveringen er hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bestilling og produkt

Bestilling og produkt,
topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Levering ⭐️

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at både bestilling og produkt er i topklasse. Samtidig tager vi din feedback omkring leveringen med, da vi altid arbejder på at blive endnu bedre.

Perfekt

Jag fick det jag beställde, en gin som är svår att få tag i. Snabb leverans, leveransen kom fram i utsatt tid.

Antwoord van Philipson Wine

Stort tack för den fina recensionen! Det gläder oss mycket att höra att du fick tag i ginen och att leveransen var snabb och som utlovat. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får stort nöje av flaskan.

Champagne til tiden

Gode priser og acceptabel levering

10 april 2026

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at champagnen nåede frem til tiden, og at du er tilfreds med både priser og levering. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af flaskerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv behandling af min…

Hurtig og effektiv behandling af min ordre

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv behandling af din ordre. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Champagne

Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Bortset at jeg er blevet afhængig af champagne 🥂

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at det altid er en fornøjelse at handle hos os – og vi tager gerne lidt af skylden for champagne-afhængigheden 🥂 Vi håber, du får stor fornøjelse af flaskerne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

når nøden var størst var hjælpen nærmest

Kørte til Philipson Wine lørdag morgen talte med de gode mennesker og voila! sagen blev løst som havde der aldrig været en udfordring :)
1000 tak! :)

11 april 2026

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre og få løst udfordringen. Dejligt at høre, at det hele endte godt – og at du fik fingrene i din yndlingsvin 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid dejligt at købe god vin på…

Altid dejligt at købe god vin på hjemmesiden

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du altid har en god oplevelse med at købe vin på vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Som altid

Som altid - en fornøjelse at handle hos Philipson Wine. Gode vine leveret til tiden! Og har du spørgsmål, får du hurtigt svar. 👌

Antwoord van Philipson Wine

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at det som altid er en fornøjelse at handle hos os, og at både levering og service lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor fornøjelse af vinene.

Mvh. Ulrik 🍷

Lees meer over geverifieerde reviews.