Charlottsdiamonds Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition. Smykket levede fuldt ud op til beskrivelse og billeder det er faktisk flottere i virkeligheden. Jeg er meget glad for smykket , det er mit første køb hos Charlottsdiamonds men best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Charlottsdiamonds har givet god sparring når jeg har henvendt mig. God service. Beskrivelsen og billederne af det guldarmbånd jeg endte med at købe har svaret fint til det armbånd jeg fik tilsendt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En handel lige efter bogen. God kontakt til sælger og et produkt der var præcist som forventet. Eneste minus er forkert valg firma til levering af produktet. PostNord er mega langsomme.

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradentaxateur

Geschreven door het bedrijf

charlottsdiamonds.dk er en webshop med unikke nye og secondhand smykker som for de flestes vedkommende er opkøbt i restpartier, hvilket sikre et smykke man sjældent ser andre med. Da der som regel kun er et smykke af hver, er det desværre ikke muligt at bestille i andre str. men de fleste ringe kan omforandres i str. Beskrivelse af Secondhandsmykker. Secondhand smykker til salg Hos Charlotts Diamonds finder du et stort udvalg af secondhand smykker i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat guld og hvidguld, både med og uden diamanter. Vi har altid fokus på, at vores secondhand smykker er i ægte materialer og god stand, så du får et smykker i allerbedste kvalitet. Vores secondhand smykker stammer bl.a. fra restpartier, udstillingsmodeller, arvestykker samt private, der sælger deres smykker. På den måde har vi muligheden for at holde prisen nede, så du kan købe et smukt og unikt smykke til gode priser. Da smykkerne netop er opkøbt fra private eller restpartier rundt om i verden, har vi desværre ikke mulighed for at bestille smykkerne i andre størrelser, variationer o.l., men du er med stor sikkerhed garanteret et unikt og personligt smykke, som ikke kan findes på enhver anden. Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi har opkøbt netop det smykke, som du er interesseret i, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bevidste om, at et smykkes historie kan have en stor betydning for ejeren.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Alt var godt fra starten, og jeg blev mødt af meget venligt og imødekommende personale. Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse

16 maart 2026

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Samar Tusind tak for den flotte anmeldelse ) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var glad for at have fundet…

Jeg var glad for at have fundet Charlotts Diamonds, hvor det blev muligt for mig at købe netop sådan en ( meget smuk) Edison-perle, som jeg havde ønsket mig, til en overkommelig pris. I det hele taget er der mange spændende smykker i webshoppen, og Charlotte selv er imødekommende og sød. Derfor anbefaler jeg denne shop 100%.

5 januari 2026

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Elisa Tusind tak for at du har taget dig til til den flotte anmeldelse :) Det er også et super smukt perlevedhæng :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Hurtig ekspedition af smukt smykke

Hurtig ekspedition af smukt smykke

20 juni 2025

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Bente Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse, og for de flotte stjerner :) Jeg synes selv at det er et virkelig smukt vedhæng.
Tak for handlen, jeg håber vi kan handle igen en anden gang :)
Vh. Charlotte

En god oplevelse

En god oplevelse, kan absolut anbefales.

4 mei 2025

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Ingelise Tusind tak for stjernene :) Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse, og jeg håber vi kan handle en anden gang :) Vh. Charlotte

Fine smykker - overkommelig pris

Jeg blev bestemt ikke presset til køb. Jeg viste ikke helt om jeg ville købe. Har handlet med Charlotte før og kvaliteten er i top til rimelige priser / hver gang!

7 april 2025

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Elsebeth Tusind tak for de flotte stjerner :) Så dejligt at høre at ringen nåede godt frem og svarer til forventning :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte 4 secondhand Pandora charms

Jeg købte 4 secondhand Pandora charms - troede jeg. Bestilte og betalte via deres hjemmeside. Fik en mail med ordrebekræftelse og en faktura. Normalt betyder en faktura at bestillingen er accepteret. Ved de 3 ud af de 4 stod reserveret, men jeg regnede med at de var reserveret til mig, men nej de var reserveret til en anden. Hvis de er reserveret til en anden, så burde de være blokeret på hjemmesiden, så andre ikke kan lægge dem i kurven og betale for dem (der var kun en af hver) - kort sagt blev den samme vare solgt to gange og måske endnu flere gange, hvis der på det tidspunkt havde været flere, der ønskede at købe dem.
Jeg valgte at annullere hele handlen, hvilket var ok. da jeg blev bekymret for at hele beløbet ville blive hævet for den sidste.
En for mig uforstående og utryg måde at handle på - derfor kun en stjerne.

10 februari 2025

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Silla Jeg beklager din dårlige oplevelse. Jeg havde lovet at reservere de vedhæng nogle dage til en kunde, og jeg havde skrevet med store bogstaver at de var reserveret, så jeg havde håbet at hvis andre var interesseret, at de så ville forhøre sig, før de købte dem. Vedhængene blev solgt på anden platform, og smykkerne taget af så snart jeg kom til pc, og samtidig skrev jeg en mail til dig om at jeg beklagede at de desværre var solgt. Pengene ville aldrig blive hævet da jeg ikke sælger smykkerne flere gange, men sælges de andet sted så skal jeg lige have tid til at få dem pillet af hjemmesiden. Mvh. Charlotte

God betjening

God betjening - hurtig levering - personlig rådgivning på telefon

17 december 2024

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Solveig Tusind tak for alle stjernerne :) Og så dejligt at du er glad for smykkeskrinene, jeg synes selv de er helt uundværlige :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varen svarede til…

Hurtig levering og varen svarede til forventningerne. Et rigtigt flot produkt.

13 december 2024

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Susanne Tusind tak for de flotte stjerner, så dejligt at høre at det svarer til forventning :) Vh. Charlotte

Alt til Ug

Fuldt ud tilfreds. Hurtig levering

11 december 2024

Antwoord van Charlottsdiamonds

Tusind tak for de flotte stjerner :) Så dejligt at det levede op til forventningerne. Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smykket er smukt og i overensstemmelse…

Smykket er smukt og i overensstemmelse med billedet. Kvaliteten er i orden.

9 december 2024

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Helle Tusind tak for din flotte anmeldelse, jeg er glad for at det flotte kors nåede frem og svarer til forventning :) Vh. charlotte

Smukkeste unikke smykker,fantastisk service

Charlotte er fantastisk,sikke en service man får,og hendes smykker er bare så smukke,tusind tak

4 oktober 2024

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Karina Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på :) Og så dejligt at høre at du er glad for dine ringe :) Jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte