Charlottsdiamonds Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var glad for at have fundet Charlotts Diamonds, hvor det blev muligt for mig at købe netop sådan en ( meget smuk) Edison-perle, som jeg havde ønsket mig, til en overkommelig pris. I det hele taget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition. Smykket levede fuldt ud op til beskrivelse og billeder det er faktisk flottere i virkeligheden. Jeg er meget glad for smykket , det er mit første køb hos Charlottsdiamonds men best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Charlottsdiamonds har givet god sparring når jeg har henvendt mig. God service. Beskrivelsen og billederne af det guldarmbånd jeg endte med at købe har svaret fint til det armbånd jeg fik tilsendt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En handel lige efter bogen. God kontakt til sælger og et produkt der var præcist som forventet. Eneste minus er forkert valg firma til levering af produktet. PostNord er mega langsomme.

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradentaxateur

Geschreven door het bedrijf

charlottsdiamonds.dk er en webshop med unikke nye og secondhand smykker som for de flestes vedkommende er opkøbt i restpartier, hvilket sikre et smykke man sjældent ser andre med. Da der som regel kun er et smykke af hver, er det desværre ikke muligt at bestille i andre str. men de fleste ringe kan omforandres i str. Beskrivelse af Secondhandsmykker. Secondhand smykker til salg Hos Charlotts Diamonds finder du et stort udvalg af secondhand smykker i 10 Karat, 14 Karat og 18 Karat guld og hvidguld, både med og uden diamanter. Vi har altid fokus på, at vores secondhand smykker er i ægte materialer og god stand, så du får et smykker i allerbedste kvalitet. Vores secondhand smykker stammer bl.a. fra restpartier, udstillingsmodeller, arvestykker samt private, der sælger deres smykker. På den måde har vi muligheden for at holde prisen nede, så du kan købe et smukt og unikt smykke til gode priser. Da smykkerne netop er opkøbt fra private eller restpartier rundt om i verden, har vi desværre ikke mulighed for at bestille smykkerne i andre størrelser, variationer o.l., men du er med stor sikkerhed garanteret et unikt og personligt smykke, som ikke kan findes på enhver anden. Har du lyst til at vide mere om, hvordan vi har opkøbt netop det smykke, som du er interesseret i, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er bevidste om, at et smykkes historie kan have en stor betydning for ejeren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En super handel

3 september 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Lene Tusind tak for de flotte stjerner, det er også en super smuk ring :) Post Nord undskylder mange gange, så de får en chance, men kigger efter anden leverandør. Jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Jeg kan varmt anbefale…

Jeg kan varmt anbefale charlottediamonds har fået en rigtig god behandling har intet at klage over.

30 augustus 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på :) Jeg er sikker på at du bliver lige så glad for perlearmbåndet som for perlehalskæden. Tak for handlen :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid glad og tilfreds med dine unikke…

Altid glad og tilfreds med dine unikke smykker. God service og ekspertise 👍

19 juli 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Emina Tusind tak for de flotte stjerner :) Det betyder virkelig noget at høre at dit køb svarer til forventning, og det er simpelthen også et super smukt og unikt vedhæng :) Kh. Charlotte

God betjening & flot smykke

God betjening - flot smykke

6 juli 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Mikkel Tusind tak for de flotte stjerner :) Det er også et super smukt og specielt perlevedhæng :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ville sige tusind tak til…

Jeg ville sige tusind tak til Charlotte. Meget fin service og hurtig leveringstid. Smykkernes kvalitet er meget højt. Jeg ville 100% vende tilbage til butikken. 😍 🌸🌺🌼

14 mei 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Jamilya Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter jeg virkelig pris på :) Det er simpelthen også en utrolig smuk ring, og jeg er sikker på at hun bliver ved med at glædes over den :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik den mest reelle og ærlige…

Jeg fik den mest reelle og ærlige behandling jeg nogensinde har oplevet. Det er et sted man med sindsro kan handle.

18 maart 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Svend Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på :) Vh. Charlotte

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt og ligetil.

Enkelt og ligetil.
mulighed for fragt til pakkeboks / udleveringssted

9 maart 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Tusind tak for de flotte stjerner, det sætter jeg pris på, jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Meget smukt produkt

Meget smukt produkt. Hurtig levering. God pris.

24 februari 2023

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Jens Dejligt at høre at den nåede frem og svarer til forventning. Det er også en virkelig smuk æske :) Vh. Charlotte

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Tove Tak for den fine anmeldelse :) dejligt at høre at den nåede hurtigt frem og svarer til forventning, jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Meget tilfreds

Fin kundeservice og modtog den flotteste halskæde som fuldt ud levede op til beskrivelsen på hjemmesiden. Hurtig ekspedition og respons.

27 december 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Karina Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er simpelthen også det absolut smukkeste vedhæng :) Tak for handlen, jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Vibeke Tusind tak for din fine anmeldelse, jeg håber du er rigtig glad for øreringene, jeg synes selv de er super smukke :) Vh. Charlotte

Altid hurtig betjening

14 december 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Stig Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg håber hun er rigtig glad for øreringene. Rigtig godt nytår, jeg håber vi kan handle igen :) Vh. Charlotte

Julegave

Hurtigt svar, god service

16 december 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Henrik Tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg pris på :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Super flotte øreringe

Super flotte øreringe, hurtigt levering og en meget venlig Charlotte!
Tak!❤️ Vender tilbage til dig..😉

5 december 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Valericia Dejligt at høre at de svarer til forventning, jeg synes også selv at de er super flotte :) Tak for handlen, Vh. Charlotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var som jeg forventede den og den…

Varen var som jeg forventede den og den kom hurtig frem.

9 september 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Kell Så dejligt at høre at øreringene svarede til forventning, jeg synes også selv at de er super flotte :) Jeg håber vi kan handle igen en anden gang :) Vh. Charlotte

Nem og hurtig kommunikation

Nem og hurtig kommunikation - fornøjsele og handle med.

29 augustus 2022

Antwoord van Charlottsdiamonds

Hej Klaus Tak for de flotte stjerner :) og dejligt at høre at øreringene svarer til forventning :) Vh. Charlotte

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.