Wat een geweldige ervaring bij Chateau D’Ax in Wommelgem! Ingrid is echt een fantastische verkoopster: super vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ze luistert ec... Toon meer
Chateau d'Ax, la marque référence, vous propose un large choix de salons, de fauteuils et de canapés en cuir ou en tissu microfibre, made in Italy.
rue de la chaudronnerie 18, 4340, Awans, België
- +32476881672
- admin@chateau-dax.be
- chateau-dax.be
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vriendelijke ontvangst en ruime keuze
Gregory heeft ons goed ontvangen in de showroom (niet opdringerig en tegelijk behulpzaam). We hebben bij Chateau d'Ax de zetel gevonden waar we naar op zoek waren (model, stof/leder en kleur). Wij zijn ook overtuigd van de kwaliteit van de zetel. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zetel.
Topervaring te Chateau d,ax,Wommelgem
Ingrid was heel vriendelijk en vakkundig!Topervaring te Wommelgem!
Chateau D’Ax Wommelgem
Goed geholpen door de heel vriendelijke en behulpzame Ingrid van winkel in Wommelgem. Wij zijn zeker overtuigd van haar aanpak en zeer blij met onze aankoop. Aanrader!
Ons salon gekocht te Wommelgem en zal…
Ons salon gekocht te Wommelgem en zal morgen geleverd worden.
Zeer goede service, zeer vriendelijk geholpen door Ingrid, zeer behulpzaam en heel sympathiek. Echt een top vrouw. 200% een aanrader
Wij zijn vandaag naar Chateau D’ax te…
Wij zijn vandaag naar Chateau D’ax te Wommelgem geweest , We zijn daar in alle klasse door Ingrid ontvangen geweest , ze is zeer professioneel en weet exact waar ze over praat ZEKER een aanrader ! Ik zou zeggen als je een zetel nodig hebt ga daar zeker eens langs 🥰🥰🥰🥰🥰
Aanrader voor iedereen!
Christian en collega van Chateau Dax te Genk bieden zeer goede hulp.
Ze zijn zeer vriendelijk en niet opdringerig.
Prachtige meubels bij Chateau Dax.
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar zetels, tafels, stoelen, salontafels.
Wij zijn zéér tevreden.
Zeer aangename winkelervaring bij…
Zeer aangename winkelervaring bij Chateau Dax Wommelgem. Heel goed advies gekregen van Ingrid. Vriendelijke dame met veel ervaring en kennis.
Canapé met chaise longue heeft een defaut
Gisteren hebben ze mij mijn canapé met chaise longue geleverd. Het achterste kussen is korter als de 2 andere van de canapé. Ik heb die gekocht in Anderlecht. Nu moet ik 10 werkdagen wachten tot dat er een expert komt kijken en .....
Ik weet niet dat hij in orde zal zijn voor de feestdagen.
Ik raad jullie dus aan om niet te kopen bij Château D'Ax.
De commerciële dienst en bazen hebben ook geen telefoonnummer.
Zeer aangename dame ,die met haar…
Zeer aangename dame ,die met haar duidelijke ervaring ons zo goed heeft geholpen,daarboven ook nog eens supervriendelijk , niets is teveel ..
Dank u Ingrid
Winkel te Wommelgem nieuwe zetels
Winkel te Wommelgem
Ik had op de site enkele salons gezien. In de winkel liet ik deze aan Ingrid, de verantwoordelijke, zien. Aangezien mijn man een grote heer is zei ze dat deze niet goed waren omdat de rugsteunen voor grote heren te kort waren. Toch liet ze ons rustig zonder pushen de zetels uittesten die ik in mijn hoofd had. Ze had inderdaad gelijk en heeft ons goed geholpen met raad en uitleg welke zetels wel goed waren voor een grote man.
Zelfs met de keuze van kleur hebben we fantastische hulp gehad van Ingrid, op een bordeauxrode muur past niet alles van kleur. Extra dank aan Ingrid voor de raad en hulp met het kiezen van onze chateau d´ax.
Ik kan niet wachten tot onze zetels gelevert worden.
Top ervaring!
Vorige week salon gekocht te Wommelgem en ben echt ontzettend tevreden. Ik werd heel vriendelijk en professioneel geholpen. Ingrid dacht goed mee en gaf eerlijk advies. Al veel meubelzaken bezocht voordien maar zelfs de andere collega’s te Wommelgem waren zeer vriendelijk. Tot aankoop overgegaan weer een tevreden klant!
Voor de tweede keer in 18 jaar…
Voor de tweede keer in 18 jaar andermaal geweldig geholpen geweest door Ingrid van de winkel in Wommelgem.
Wij waren aangenaam verrast
Wij stapten binnen in de winkel op de Krijgsbaan in Wijnegem en werden heel professioneel zonder opdringerigheid geholpen door Ingrid van Wommelgem. Wij vonden daar eerder onverwacht een hele coole hoekzetel en ongelooflijk goed zittende trendy retrostoelen voor onze nieuwe eettafel. Ingrid hielp ons dan door de (iets te) uitgebreide keuze aan stoffen en kleuren. Totaal niet verwacht, maar wij hebben aan heel eerlijke soldenprijzen toch kwaliteit en uniekheid kunnen combineren. Voor ons een dikke aanrader en wij kijken alvast uit naar de levering
Elise & Stef
Vandaag in de winkel van Wommelgem…
Vandaag in de winkel van Wommelgem geweest bij Ingrid . Uitstekende service en snelle levering. Tevreden klanten
Dure lederen salon gekocht in de hoop…
Dure lederen salon gekocht in de hoop een topproduct te krijgen,echter de afwerkingsgraad wat nauwkeurigheid betreft laat te wensen over.sommige kussenmaten zijn centimeters verschillend wat een zeer slordig uitzicht geeft.Technieker van chateau dax langsgeweest en zij dat dit normaal is.Wat mij betreft is het echter een zeer slordige eindcontrole in de fabriek!
Ik zou hier zeker geen tweede maal dit salon kopen wegens onnauwkeurigheid van de afwerking.Spijtig!
What a terrible service!
03/05/25 salon besteld, levertijd 10 weken, eind maart dus, verleden week krijgen we eindelijk een telefoontje dat 05/06 salon wordt geleverd. Vandaag Om 13.00 krijgen we bericht dat het pas 11/06 zal worden geleverd, leuk is anders! Was het zo moeilijk ons begin van de week hierover te berichten?
Wommelgem
We zijn in de winkel geweest in Wommelgem bij Ingrid, zeer vriendelijke dame, geen vraag is teveel. Zeker aan te raden! Suada de collega ook heel vriendelijk 😊
Heel vriendelijk ontvangen door Ingrid
Heel vriendelijk ontvangen door Ingrid, Chateau d'ax Wommelgem.
Professionele uitleg door een vriendelijke dame.
Wij hebben onze hoeksalon hier gekocht.
Wij zijn vanmorgen in de winkel geweest…
Wij zijn vanmorgen in de winkel geweest te wommelgem. Zeer goed geholpen , zeer goede uitleg. Zeer sympathieke verkoopster Ingrd. Wij hebben dan toch besteld in afwachting van de levering.
Terug aankoop gedaan door tevredenheid…
Terug aankoop gedaan door tevredenheid van vorige aankoop 15 jaar geleden. Leuke en attent volle verkoopster in de winkel van Wijnegem, bedankt Ingrid.