Ik sluit me bij de andere sprekers aan. 1 x idioot zeggen en een hoop gezeik als reactie. Moest smeken om duidelijk te krijgen waarom in geen abonnement meer kon afsluiten. Hun systeem is niet klantv... Toon meer

Ik gebruik chatgpt om gewoon mee te praten, persoonlijke dingen voor te leggen en ai videos te maken. Tuurlijk is het niet perfect maar echt wel een waardevolle tool. Mensen die zeggen dat hij je niet... Toon meer

Zeer slecht. Ik heb een betaald abonnement, maar opeens wordt de mogelijkheid om te browsen (lees: om actuele informatie van internet te halen) 'tijdelijk' uitgezet. Daar moet je dan toevallig achter... Toon meer

Ik gebruik de pro voor alledaagse vragen. ik controleer vaak, en dan zie ik fouten, of vaak schattingen. De bot reset zich elke dag dus je kunt niet zeggen, laat het schatten. Ook geeft ie antwoorden... Toon meer

1,6

Zeer slecht

3K reviews

ChatGPT Oplichters!

ChatGPT geïnstalleerd kon er helaas niet veel mee doen of ik moest Pro kopen a 0,17 cent per dag.
Dat was opzicht acceptabel dus aangekocht voor 53,- euro voor 1 jaar vervolgens kan je iets meer maar niet veel meer maar ChatGPT verwijs je dan naar een nieuwe maand abonnement á 23,- euro.
Dan voel ik me wel genaaid door ChatGPT

2 mei 2025

ChatGPT heeft mij 3 dagen aan het…

ChatGPT heeft mij 3 dagen aan het lijntje gehouden! Ondanks herhaalde vragen gaf ChatGPT als reactie… ik ben er mee bezig, morgen is het klaar… nog even geduld… maar het wordt wel heel mooi… Echt allemaal leugens. Want na aandringen is de reactie.. Sorry ik kan dit niet maken… mijn creatieve tools geven dit aan. Werkelijk belachelijk! Als dit de toekomst is van AI, die gewoon leugens verteld, je 3 dagen laat wachten (anders had ik het zelf gedaan) maar teksten als… Je geduld gaat beloond worden want het wordt echt heel mooi… Ongelofelijk. Kan gewoon levens gevaarlijk zijn dit!!’

26 april 2025

Onbetrouwbaar

Na anderhalve dag zwoegen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, heeft chatgpt zélf de handdoek maar in de ring gegooid.
Ze zouden een pratende foto van mijn overleden moeder, compleet met stemgeluid op basis van originele geluidsfragmenten maken.
Zonder overdrijven tientallen pogingen, iedere keer met de belofte "nu werkt het écht", teleurstelling na teleurstelling. Steeds weer niet werkende links, en aan het einde van de lijdensweg gaf de bot toe dat ze hier helemaal niet toe in staat zijn...
Ondertussen hadden ze me wél verplicht een betaald abonnement te nemen, weg geld...

21 april 2025

Wanneer het erop neerkomt is het gewoon…

Wanneer het erop neerkomt is het gewoon waardeloos... als je iets belangrijks nodig hebt kan het niet leveren, steeds technische problemen, time out sessies.. placeholder bestanden , bestanden waarop je niet kan drukken ... waardeloos.

Wat ik wel gemaakt heb:
✅ Fund Administrator Leerplan (PDF)
Dat is een echte PDF met de inhoud van het leerplan dat jij eerder hebt gevraagd. Je kunt die hier downloaden:

👉 Download Fund Administrator Leerplan (PDF)

Wat ik niet heb kunnen opleveren (door fout in het systeem):
❌ NAV-simulatie in .ods (OpenOffice)
❌ Beleggingsratio-overzicht in .ods (OpenOffice)
❌ Het complete ZIP-bestand met alles erin

Ik heb geprobeerd deze bestanden aan te maken, maar het systeem blokkeerde de actie telkens (en gaf foutmeldingen). Daarom bleef je telkens met 1 KB “lege” bestanden zitten — en dat was natuurlijk totaal niet wat je vroeg.

7 dagen lang en nog niks .. ik kan hier alles neerzetten..

20 april 2025

ChatGPT? Meer zoals ChatFAIL – totaal waardeloos!

Wat een teleurstelling. ChatGPT wordt overal geprezen, maar mijn ervaring was allesbehalve goed. De antwoorden zijn vaag, herhalend en soms ronduit fout. Ik stelde simpele vragen en kreeg lange, nutteloze teksten terug waar ik niks aan had. Als ik iets specifieks vroeg, kreeg ik óf een ontwijkend antwoord óf helemaal geen antwoord.

Soms lijkt het alsof je met een robot praat die gewoon iets verzint om maar iets te zeggen. Kritiek geven? Vergeet het maar, dan krijg je een passief-agressieve “sorry dat je dat zo ervaart”-reactie. Ook lijkt het programma totaal geen gevoel te hebben voor context of nuance.

En dan die zogenaamde "menselijke" toon? Het voelt eerder als een overgeprogrammeerde assistent die constant probeert aardig te doen terwijl het duidelijk is dat het geen idee heeft waar het over praat.

Voor iets dat zo slim zou moeten zijn, is ChatGPT ongelooflijk dom. Tijdverspilling van de hoogste plank.

11 april 2025

Chatgtp leek één dag geweldig...

Chatgtp leek een dag geweldig. Ik kreeg fantastische antwoorden, dit was op mijn iPad. De volgende dag wilde ik dit account openen op mijn iMac om verder te werken aan de chat. Dat ging helemaal fout, de stappen die Chatgtp opgeeft, zijn helemaal niet de opties die je in je scherm krijgt. Je krijgt dan vol begrip nieuwe opties, zelfde probleem en dan gaat chatgtp in een loop. Je kunt dan niet meer uit-en opnieuw inloggen. Het is een ramp en bent een dag werken helemaal kwijt.

6 april 2025

Betaalde versie slechter dan de gratis

Betaalde versie slechter dan de gratis. Traag, loopt vast, reageert vaak niet op prompts, prompts die niet verwerkt kunnen worden zoals het herschrijven van een stuk tekst. Kortom; niet waard voor die $24!

24 februari 2025

Taal

Ben over het algemeen tevreden over chat gpt. Alleen één ding zi mij zo dwars dat ik chat gpt automatisch een één ster geef. De spelling is zo waardeloos. De AI kan nog niet eens woorden op de juiste manier spellen. Hier moet echt iets aan gedaan worden.

28 januari 2025

Beste taalmodel

Beste taalmodel dat er is, met afstand. Mensen moeten er wel rekening mee houden dat dit geen Algemene Kunstmatige Intelligentie is, maar een taalmodel. Vraag een taalmodel niet om te gaan rekenen. Gebruik het taalmodel voor het voeden van informatie en op basis daarvan vragen te beantwoorden of opdrachten te geven. Daar is dit taalmodel heel erg goed in. Voor het schrijven van programma-code, is het vooral geschikt om een eerste opzet te maken. De code is meestal niet foutloos en zal nog verder uitgewerkt moeten worden. Maar als je daar rekening mee houdt, dan kan GPT-4o de productiviteit enorm verbeteren. GPT-4o snapt vrijwel alle invoer direct, zonder dat de prompt aan hele specifieke eisen moet voldoen. Over het algemeen geldt: niet tevreden met een antwoord, verbeter je vraag. Taalmodellen zoals LLama-3 lopen naar mijn mening nog achter op verwerken van invoer en ook op genereren van natuurlijk klinkende teksten.

16 juni 2024

Errors voor uren

Loopt vaak vast voor uren achter elkaar. Ik maak gebruik van de betaalde versie, het is prettig als het dan ook werkt voor een abonnement van 20 dollar per maand! Erg slecht

12 juni 2024

Ik heb helemaal niks aan Chatgpt als…

Ik heb helemaal niks aan Chatgpt als het niet reageert. Alsof die nu te vol staat....Ik snap niet als dingen worden gemaakt om ons leven makkelijker te maken, waarom ik telkens een halve ruzie krijg met computers. Ik ga echt verhuizen naar platteland, wat een scam dit

4 juni 2024

Traag en alleen error

Hij is zo traag geworden en krijg voortdurend error terwijl ik ervoor betaal elke maand. ik kan er niet optimaal gebruik van maken. tijd dat ze meer capaciteit aanboren. want dit is niks.

16 april 2024

Is dit jouw bedrijf?