Chefkeukens Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Nadat de opmeter van de keuken een grote fout heeft gemaakt en wij als resultaat een nieuwe raam hebben moeten laten steken (wel vergoed door Chef!Keukens moet ik wel melden) is er bij het plaats... Toon meer

Schitterende ontvangst, lekker gezellig koffietje wat kletsen en dan to the point over de keuken. Klein misverstandje, schitterend opgelost! Eigenlijk niets dan lof. Stefanie & Filip (Rene Froger)... Toon meer

Op zoek naar een nieuwe keuken verwees Luc Peeters ons naar Chefkeukens. zo kwamen we in Zaventem bij Neno de Matos terecht die ons vlot hielp bij het samen stellen van onze droomkeuken. Alles werd du... Toon meer

We hadden een zeer duidelijk beeld voor ogen van wat onze keuken moest worden en een budget waarbinnen dit moest lukken. Tot twee keer toe werd er ruim de tijd genomen om ons idee waar te maken en da... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nieuw in België: Chef! Keukens geopend in Turnhout, Schoten en Zaventem.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Must read voor kritische, kwaliteits- en prijsbewuste mensen

Ik geef toe, ik ben een wantrouwige en kritische klant. We hadden wat online rondgekeken voor onze nieuwe keuken en werden daags nadien opgebeld door Chef Keukens. 'Lap!' dacht ik 'De jacht is begonnen'. Maar wat ik ondervond tijdens onze afspraak, was dat we helemaal geen gladde representant voor ons hadden maar iemand authentiek en oprecht. We hadden een vast budget en hij kwam actief met voorstellen om onze wensen -die verder lagen dan het budget- waar mogelijk tegemoet. Architect zijnde, kwamen we met lastige vragen, die met kennis van zaken haarfijn en geduldig werden uitgelegd. Het actief meedenken trok me over de streep. We tekenden. Dit weekend was het zover: het afgesproken bedrag overgemaakt - lees: geen verborgen extra kosten- en er kon geplaatst worden. De mensen die leverden en de man die de keuken plaatste, waren allen super attent voor het interieur en lieten alles smetteloos achter. En wij zijn 'over the moon'! Degelijke keuken, persoonlijk advies, eerlijke mensen, een correcte factuur. Chef gaat voor kwaiteit en aandacht voor de klant. En dat merk je, tot in de puntjes. Een échte aanrader dus!

20 augustus 2018

Beste mevrouw Broeckaert,

Wat een heerlijke ervaring heeft u met de aankoop van uw nieuwe keuken. Dit is waar Chef Keukens voor staat, wij zijn onze klanten graag van dienst.
Wij wensen u heel veel kook plezier in uw nieuwe keuken, maar dat zit zo te lezen wel goed!

top klantvriendelijkheid

Vriendelijke verkoper die de nodige tijd heeft besteed om van weinig informatie een volledige keuken uit te tekenen, en deze binnen onze wensen EN ons budget te houden.

11 augustus 2018

Beste meeer Blommé,

Dank u wel voor uw mooie 5 sterren review. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Jody van Gennip - Chef Keukens

Aanbevolen door vrienden.

Aanbevolen door vrienden.
Van bij de eerste ontmoeting zat het goed. Er werd door de verkopers geen druk uitgeoefend. Ze namen steeds hun tijd voor ons. Ze helpen je van A tot Z met het samenstellen van je keuken en zelfs achteraf word je door iedereen goed ontvangen en begeleid als je nog vragen of verbeteringen wil doorvoeren. Een echt Top Team!
Bedankt Said en John

10 augustus 2018

Beste meneer Bulte,

Wat leuk om te lezen in deze review dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de positieve review en uw positieve woorden.

Chef! Keukens Schoten...AANRADER

Na heel wat keukenwinkels te hebben bezocht kwamen we na een tip van vrienden terecht bij Chef! Keukens te Schoten.
Daar werden we zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Jimmy De Becker en Filip Triandafyllidis. Zij hebben ervoor gezorgd dat we tot een ontwerp én bestelling zijn gekomen van een keuken die voldoet aan onze verwachtingen en budget!
Wij kijken alvast uit naar de plaatsing van onze nieuwe keuken!
Bedankt Jimmy en Filip!

8 juli 2018

Beste meneer D'hollander,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Fijn om te horen dat u vriendelijk en professioneel geholpen bent door onze collega's. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Jody van Gennip - Chef Keukens

Perfecte service

Chef keukens plaatste vorige week mijn keuken. Al zeg ik het zelf, het is de mooiste keuken van de hele wereld, voor mij dan toch alleszins! Ik ga niet zeggen dat alles in het hele proces perfect verliep, want dat zou niet realistisch zijn. Wel kan ik zeggen dat alles perfect opgelost en afgehandeld is. Chef biedt niet enkel droomkeukens aan een mooie prijs, maar verdient zeker ook een pluim voor communicatie en klantvriendelijkheid!
Ik werd geholpen door Stéphanie in Schoten en ik heb op geen enkel moment vertrouwen verloren in deze firma!
Ook veel bewondering voor Robby, de monteur, die snel en proper mijn droomkeuken geplaatst heeft.
Ik raad iedereen Chef keukens aan, al is het maar omdat je hier echt behandeld wordt als een klant en er naar je geluisterd wordt om samen een oplossing te vinden voor jouw droom.

25 juni 2018

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw aanbeveling en mooie review. Geniet lekker van de mooiste keuken van de hele wereld, gaaf dat die toch maar mooi van u is!

Mijn chef Keukens!

Na een lange tijd op zoek naar een keuken , ben ik terecht gekomen bij ‘chef keukens’ Schoten. Via een vriendin en via Google ben ik op de site gaan kijken. Ik ben op een later tijdstip gecontracteerd geweest door een heel vriendelijke medewerker om een afspraak vast te leggen.

Met behulp van een zeer vriendelijke medewerker ‘Jimmy De Becker’ heb ik mijn droom keuken kunnen laten optekenen en ook nog in mijn budget ..
Ik raad zeker ‘chef keukens’ aan iedereen aan! ..
Een dikke merci aan Jimmy voor de super service en het professioneel gesprek!
Enice Kaputu

24 juni 2018

Beste mevrouw Brown,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw droom keuken! Wat een mooi compliment voor onze collega Jimmy. Dit zullen wij aan hem doorgeven. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

jody van Gennip - Chef Keukens

Chef! Keukens Zaventem

Toen Ik via Google op zoek ging naar een industriële keuken, kwam ik terecht bij Chef! Keukens in Zaventem en besloot die dag nog eens binnen te stappen. Ik was eigenlijk alleen maar uit op het vinden van ideeën, maar ik werd er warm ontvangen en al gauw zat ik te brainstormen met John Ackerman, die me mijn droomkeuken liet uittekenen. Na een flinke 2 uur had ik alle kasten en toestellen en zelfs de keukenbladen uitgekozen, en kwam het moment aan om de prijs te berekenen. Na wat gegoochel, een herziening en een goedkeuring van de baas heb ik mijn handtekening onder de offerte gezet en liep ik, lichtjes verbaasd over het feit dat ik "zomaar even" een keuken had gekocht, op wolkjes naar buiten ! John is een echte meedenker, heeft absoluut verstand verstand van zaken en neemt die extra moeite om uit te zoeken wat wel en niet kan. Hij weet met een halve omschrijving wat je bedoelt en komt met verschillende mogelijkheden om je zelf nog beter een keuze te laten maken.
Ik kijk erg uit naar de plaatsing van de keuken in de week van 3 september 2018 !

24 juni 2018

Beste meneer / mevrouw,

Wat een mooie uitgebreide review. Dank u wel dat u uw ervaringen met ons wilt delen.
Leuk om te lezen dat Chef Keukens u zo goed bevallen is. Ik ga u mooie woorden overbrengen aan mijn collega's en wens u alvast veel kookplezier toe.

Nicole Hofman - Chef Keukens

Eerste tevreden, maar nu geen contact meer

Eerst goede ontvangst en meegedacht in mijn idee van keuken.
Dan wanneer de plaatsing van de keuken begon zijn er enkele fouten geweest waardoor ze zijn moeten terugkomen (wat wel meer gebeurd bij keukens blijkbaar).

Maar reeds van de eerste dag van de installatie was duidelijk dat de filter die samen met de afzuiging voorzien was niet past en er een fout is gemaakt in het uittekenen hiervan.

Nu zijn we reeds maanden verder en heeft me mij gezegd dat ze een andere filter zouden bezorgen die wel boven de afzuiging zou passen, na enkele emails is de communicatie gewoon gestopt. Voor een stevige prijs betaald te hebben, is het zeer bedroevend om met een onafgewerkte keuken te blijven zitten.

19 juni 2018

Beste meneer Haepers,

Dat is een situatie die ook wij niet wensen. Heel vervelend dat dit momenteel nog wel bij u speelt. Graag zou ik uw ordernummer ontvangen zodat ik voor u verder actie kan ondernemen.

Twan Driessen - Chef Keuken
___________________________________________________________________________________________________________________________________

19-07-2018

Beste meneer Haepers,

Ik heb begrepen dat er inmiddels contact met u is geweest en dat er voor 30 juli een afspraak gepland is om het filter bij u te plaatsen. Goed om te vernemen dat het binnenkort opgelost wordt.

Aanrader

Zeer persoonlijke ontvangst bij Chef Keukens Zaventem. Said heeft mij zeer goed geholpen met het samenstellen van mijn keuken en voelde perfect aan wat mijn wensen waren en hoe we samen tot een betaalbare keuken konden komen die aan mijn wensen voldoet.

17 juni 2018

Beste mevrouw Verwijs,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn te lezen dat mijn collega Said u zo goed heeft geholpen met het samenstellen van uw keuken. Ik ga uw mooie woorden aan hem overbrengen en wens u alvast veel kookplezier toe.

Zeker niet tevreden

Na bijna een jaar is onze keuken nog steeds niet in orde.
Plaatsing: niet zoals op het plan...
Elke week van 'het kastje naar de muur' gestuurd...
Afspraken niet naleven ( elke keer verlof moeten nemen en niet weten wanneer ze komen)
Keukentablet nog steeds niet in orde...
Nu : tablet is te groot om mee te nemen in hun voertuig...Laten we het nog enige tijd in de living staan....
Ze hebben het zelf geplaatst!!!!!
ZEKER NIET TEVREDEN!!!

12 juni 2018

Beste meneer Leten,

Wat ontzettend vervelend om te vernemen dat het service traject niet verloopt zoals u en wij graag gezien hadden. Uw ordernummer hebben we inmiddels ontvangen, waarvoor onze dank. Ik heb uw klacht opgepakt en ga er voor zorgen dat er hierover zo snel mogelijk contact met u opgenomen wordt.

13-06-2018

Beste meneer Leten,

Vanuit onze klantenservice heb ik vernomen dat er gisteren een aantal maal contact met u is opgenomen over het keukenblad. Hierbij is onder andere het onderhoud van het blad besproken. Wij hebben ter plaatse het werkblad uit coulance voor u opgeschuurd echter is er 1 deel dat helaas machinaal geschuurd moet worden. Dit bladdeel wordt vanmiddag alsnog bij u opgehaald. Het is vervelend dat dit blad tijdelijk in uw woonkamer staat, maar gelukkig zal dit vandaag opgelost worden.

Inge Hermans - Chef Keukens

‘Chef keukens’ schoten een aanrader

Na een lange tijd op zoek naar een keuken volgens onze wensen zijn we terecht gekomen bij ‘chef keukens’ Schoten
Met behulp van een vriendelijke medewerker ‘Jimmy De Becker’ hebben we ons keuken kunnen realiseren en ook nog in ons budget ..
We raden zeker ‘chef keukens’ aan iedereen aan ..
We bedanken Jimmy De Becker voor zijn moeite en behulpzaamheid ...

11 juni 2018

Beste meneer Yaramis,

Bedankt voor uw aanbeveling, dat vinden we super leuk om te horen natuurlijk. Vriendelijk bedankt voor de mooie 5 sterren review. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

aanrader met goed gevoel

We hebben tijdens de aankoop van ons huis lang nagedacht of we een nieuwe keuken gingen kopen of de oude behouden, maar omdat we dan toch benieuwd waren wat de keuken winkels ons te bieden hadden zijn we op stap geweest . Wij kunnen zeggen dat we er heel wat gedaan hebben, tot we in Schoten bij Chef Keukens aankwamen. Daar sprak Pilip ons aan en we hadden er meteen een tof, leuk, gezellig gevoel bij :). Het was echt wat je zoekt: hij luistert, zegt wat hij er eerlijk van denkt om dan samen tot een top keuken te komen. Wat betreft de prijs, dit was op het laatste een eerlijke goede prijs waardoor je meteen tekent met een heel goed gevoel.

Bij de levering en plaatsing was echt alles tot in de puntjes oké: alles proper afgewerkt en tiptop in orde als de werkmannen vertrokken. We kunnen niet anders zeggen: echt alles dik in orde!

Mijn raad: koop uw keuken waar je wil, als je er zelf maar een goed gevoel bij hebt, maar ga tijdens je zoektocht zeker langst bij het leuke, toffe team van Chef Keukens Schoten :) .

10 juni 2018

Beste meneer,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega Philip, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Inge Hermans - Webcare Chef Keukens

Wantrouwig in het begin maar zo tevreden achteraf. De beste keuze ooit.

We besloten om te verbouwen en chef keukens in Schoten, ons totaal onbekend, was de eerste keukenwinkel waar we binnen stapte. We waren wantrouwig naar de kwaliteit, de service de afwerking. Dit omdat Chef keukens ons totaal onbekend was. We hadden reeds horrorverhalen van andere keukenbouwers gehoord via vrienden en familie. Dit zorgde voor de nodige argwaan tijdens ons bezoek.

We zijn de toonzaal van Schoten binnengestapt en werden uiteindelijk geholpen door Filip de Nederlandse Griek :-). Filip heeft ons meer dan geholpen en uiteindelijk ons vertrouwen kunnen winnen.

Hij tekende uit de losse hand onze droomkeuken en na lang onderhandelen besloten we in zee te gaan met chef keukens. Daags nadien hadden we reeds ons leidingschema al. Met een bang hartje keken we vervolgens uit naar de plaatsing want we waren nog steeds wantrouwig. Wantrouwig voor voornoemde zaken maar ook omdat de prijs ook nog eens zeer goed meeviel. We zochten naar het addertje onder het gras.

Ik moet eerlijk zeggen dat er geen addertje was en dat ik nog nooit een firma zo gestructureerd te werk heb zien gaan. Eerst een beleefde mail met een overzicht van de bestelde artikelen en met de vraag of alles correct was. Vervolgens een mail met de planning van plaatsing en levering. De firma stond op de afgesproken data aan onze deur voor levering. De dag nadien kwam de keukenplaaster langs. We werden geholpen door Patrick. Opvallend was dat hij alleen was. Ik had hier eerst even vragen bij maar wederom viel mijn mond open hoe deze man te werk is gegaan en hoe professioneel en nauwkeurig deze man ALLEEN onze keuken afwerkte. Ik heb Patrick alleen even geholpen met het plaatsen van het composieten werkblad maar dat was het dan ook. Niet dat ik niet meer wilde helpen maar hij deed gewoon alles mooi en netjes op zijn eentje. Zowel het plaatsen van de zwaardere toestellen als het plaatsen van het schrijnwerk (inbouw dampkap en afwerking keukenpanelen bovenaan).

Onze keuken stond na twee dagen perfect in elkaar. Er was een klein mankement aan een paneel maar dit werd meteen opgevolgd door de klantendienst en na een week werd al reeds een andere afspraak gemaakt met het oog op het vervangen van het betrokken paneel. Ook dit werd keurig en netjes afgehandeld.

Ik moet zeggen, desondanks mijn wantrouwen, en de verhalen die ik al had gehoord van andere bekende keukenbouwers, zoals DSM en DOVY (waar onze vrienden met in zee waren gegaan), dat ze hier nog aardig wat van kunnen leren. Chef keukens moet zijn naam nog waarmaken in België. Dit hebben ze bij ons meer dan ooit gedaan.

Wij kunnen enkel vol lof terugblikken op het gehele proces. Onze dank gaat vooral uit naar Filip en Patrick. Een welgemeende dikke merci !!

1 juni 2018

Beste mevrouw,

Dat is nog eens een prachtige review zeg. Heel erg mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over onze advisering, over de montage en over de serviceverlening! Dat horen we heel erg graag natuurlijk. Ook prettig om te vernemen dat we uw wantrouwen om hebben kunnen zetten in tevredenheid mede dankzij onze collega's Filip en Patrick.
wij feliciteren u van harte met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken en wensen u heel veel kookplezier toe!

Onze Chef!keuken

Vandaag werd onze Chef! Keuken geïnstalleerd en we zijn in de wolken ! Vanaf het moment dat we de toonzaal in Zaventem binnenstapten, hadden we een goed gevoel, dankzij Pieter hebben we nu onze droomkeuken ! Alles is zonder problemen verlopen, van het ontwerp tot de montage! Heel klàntvriendelijk, goeie service, perfecte opvolging! Een echte aanrader, zonder twijfel !

17 mei 2018

Beste mevrouw D'Hondt,

Wat een mooie review zeg, tevredenheid vanaf het gesprek in de winkel tot aan de montage. Daar doen we het allemaal voor.
Bedankt voor uw mooie woorden en we wensen u heel veel kookplezier toe in uw mooie nieuwe droomkeuken.

Twan Driessen - Chef Keuken

Voor het algemeen tevreden van de…

Voor het algemeen tevreden van de keuken maar de verkoper van toonzaal Zaventem heeft een tekenfout gemaakt en wij hebben dit pas bij de verhuis gemerkt (10 maanden na plaatsing) nu worden van het kastje naar de muur gestuurd (al 7 maanden)

24 april 2018

Beste meneer De Smedt-Jans,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u deze ervaring heeft met Chef Keukens. Graag wil ik met u in contact komen en het probleem bespreken. Zou u mij uw ordernummer willen sturen? U kunt mailen naar info@chefkeukens.be. Alvast bedankt.

Chefkeukens Turnhout

We hebben onze keuken gekocht bij Chefkeukens Turnhout. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en het deskundig advies van de heer Sven Raaijmaker. Fam. Nijst

20 april 2018

Beste meneer/mevrouw Nijst,

Bedankt voor uw mooie woorden over onze collega Sven, daar zal hij heel blij mee zijn! Deskundige begeleiding en advies met als gevolg een tevreden klant daar doen we het voor.
Wij wensen u heel veel kookplezier toe in uw mooie nieuwe keuken.

Super team!!!!Super keukenbedrijf!!!!!!

Een super vriendelijke begeleiding van begin tot einde.Mensen met een enorme inzet en groot hart. Ze hebben een prachtkeuken ontworpen met hun hart en ziel.Altijd behulpzaam ongeacht welk moment!!!!!!!!En een heeeeeeeeeel mooie prijs voor je opstellen.Super team !!!!!Vooral de begeleiding van Filip Triandafyllidis :)

18 april 2018

Beste mevrouw Francken,

Wat een super mooie 5 sterren review, daar zijn we heel erg blij mee. Heel leuk om uw tevredenheid hierin terug te lezen over onze collega's en hun inzet, deze complimenten zullen ze zeker op prijs stellen! Gefeliciteerd met deze mooie aankoop.

Twan Driessen - Chef Keukens

op 28 maart waren we toevallig in…

op 28 maart waren we toevallig in Turnhout. Wij hadden al positieve zaken over chef keukens gelezen. Dus zouden we eens een kijkje gaan nemen en wat informatie verzamelen want de planning is om in 2019 of begin 2020 een nieuwe keuken te plaatsen. We werden zodanig goed ontvangen door Luc met een kopje koffie en zeer uitgebreide uitleg dat we 4 uur later vertrokken met de aankoop van een nieuwe keuken. Bedankt Luc, wij hebben hier een zeer goed gevoel bij. Marina en Staf

16 april 2018

Beste meneer/mevrouw Nien,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u geslaagd bent bij Chef keukens.
Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Inge Hermans - Webcare Chef Keukens

Zeer tevreden over de vlotte…

Zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Luc, plaatsing is goed verlopen op een paar kleine puntjes na.

9 april 2018

Beste meneer Meynendonckx,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring. Vriendelijk bedankt voor uw positieve review, leuk om te horen!

Aangenaam verrast,...

Aangenaam verrast,...
Jhon heeft ons kunnen overtuigen en heeft ons een goed gevoel gegeven bij de keuze van onze nieuwe keuken en dit op een zeer menselijke en spontane sfeer zonder de indruk te hebben dat ze ons puchen ...
Hopelijk verloopt de plaatsing ook zo...

26 maart 2018

Beste meneer Maillard,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.