Behalve sexy kleding en lingerie biedt Christine Deluc ook chique kleding, van goede kwaliteit. Met mijn cupmaat 70 F kan ik hier prima terecht voor leuke sexy bh's en bikini's, waar ik voorheen 50 uu... Toon meer
Je wordt gelokt met een 5 sterren kado, waarbij dan verschillende technische dingen zouden zitten. Echter wat ik kreeg wat ter waarde van 50 euro zou moeten zijn is een eitje met draadje, rozenblaadje... Toon meer
Wij vinden de bezorgsnelheid van Cristine Le duc erg prettig. De kwaliteit van de producten die werden geleverd was goed dus daar hoeft niks aan worden veranderd. Alleen dat zomer pakket ter waarde... Toon meer
Topje besteld. Snel en netjes geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Site is makkelijk in gebruik. Divers assortiment aan kleding. Absolute aanrader. Kortom: prima service!
Snelle en discrete levering
Levering was volgende dag in huis ondanks dat DHL track and tracé eerst foutieve melding gaf .
Verpakking was discreet .
Producten van goede kwaliteit en snel bezorgd
Fijne site, en nog altijd tevreden over de kwaliteit. Ook fijne service en leuke aanbiedingen!
Boven verwachting snel en goed
De spullen die ik besteld had, had ik snel in huis.
Lekker neutraal verpakt. :)
Ben heel tevreden.
Ga ze binnenkort gebruiken.
Supersterke service en aanbiedingen, maar lingerie valt in het echt vaak tegen
Ik ben heel tevreden over de snelheid van leveren, acties, service en de ervaringen met jullie winkel en webshops. Alle artikelen zijn van goede kwaliteit en de meeste bevallen goed. Helaas valt de lingerie mij vaak tegen. Dit kan uiteraard ook aan mijn pasvorm liggen, want objectief gezien is de lingerie van goede kwaliteit.
Super
Hele leuke en spannende maar ook practiche producten,van alles wat en voor ieder wat wils.een woord.....super.
Snele levering
Ben blij met me bestelling ,Christineleduc is zeker een aanrader .
top service ik ben erg te vreden
ik had savonds iets besteld en een dag of 2 later al binnen.
netjes optijd goed verpakt.
en verder nergens wat op aan te merken top service!
Netjes geld terug
Ze hadden de verkeerde maat opgestuurd, maar ik heb netjes mijn geld terug gekregen.
Goed
Snelle levering.
Leuke acties.
BH's en slips die bij elkaar horen mogen op de site wel als aanbevolen staan als je 1 van de 2 bekijkt.
Prima verpakt en verzonden
snelle en goede verzending, had alles snel hier
zeer tevreden
snelle levering goede kwaliteit en betaalbaar voor de normale man.
Een erg tevreden klant!
Zoals de titel al aangeeft, ben ik een erg tevreden klant bij Christine Le Duc. Ik bestelde hier laatst voor het eerst via de site, ga zelf altijd liever persoonlijk naar de winkel. Maar omdat ik daar geen tijd voor had bestelde ik maar een x via de site. Zo wie zo ben ik erg tevreden over de winkel, erg klantvriendelijk, ze helpen je zo goed mogelijk en ze hebben altijd een ruim assortiment waardoor er voor elke klant met elk budget wel iets te vinden is. Ook de webshop vind ik erg fijn dus sinds ik die eens uit ging proberen. Ik had verwacht dat het pakje wel een week kon duren voor die aan zou komen, omdat er geen leveringstijd bij stond. Daar en tegen was die 2 dagen later al binnen, wat erg snel is als je snachts hebt besteld. Alles was prima, netjes verpakt en erg goede kwaliteit. Ik kreeg echt waar voor mn geld en ben er dus ook erg blij mee. De site zelf was ook goed overzichtelijk, alles duidelijk aangegeven & het ziet er allemaal erg professioneel uit. Ook in de winkel zelf zijn ze erg professioneel en is alles erg overzichtelijk. Alles is vooral dus heel makkelijk te vinden, wat erg handig is als je haast hebt. Daarom ben ik dus erg tevreden. En raad ik het zeker aan om eens langs te gaan !
Bh's
Heb een aantal bh's besteld. Super mooie kwaliteit en net zoals op de foto.
Ook de maten klopten exact, heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst 😄
Goede actie met goede kortingen
Een ruime keuze aan lingerie ook in grotere maten en snelle levering top
discreet goed verpakt en een uitgebreid geschenkpakket
Prima kleding en goed verpakt
GOED EN SNEL GELEVERD
JE BESTELD MITS IN VOORAAD HEEL SNEL GELEVERD EN DAAR HOUD IK VAN WANT WAT JE BESTELD WIL JE SNEL HEBBEN EN NIET WEKEN OP WACHTEN GA ZO DOOR
Snelle service
De bestelling was er snel. Ook een goeie service en netjes elke keer mail ontvangen.