Christineleduc Fashion Reviews

4,4

Behalve sexy kleding en lingerie biedt Christine Deluc ook chique kleding, van goede kwaliteit. Met mijn cupmaat 70 F kan ik hier prima terecht voor leuke sexy bh's en bikini's, waar ik voorheen 50 uu... Toon meer

Je wordt gelokt met een 5 sterren kado, waarbij dan verschillende technische dingen zouden zitten. Echter wat ik kreeg wat ter waarde van 50 euro zou moeten zijn is een eitje met draadje, rozenblaadje... Toon meer

Wij vinden de bezorgsnelheid van Cristine Le duc erg prettig. De kwaliteit van de producten die werden geleverd was goed dus daar hoeft niks aan worden veranderd. Alleen dat zomer pakket ter waarde... Toon meer

Topje besteld. Snel en netjes geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Site is makkelijk in gebruik. Divers assortiment aan kleding. Absolute aanrader. Kortom: prima service!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Goede kwaliteit, snelle levering en juiste maat.
Stukken beter dan die altijd verkeerde maten van LightInTheBox en andere Chinese leveranciers

7 december 2015

laten bestelling

bestelling zou op vrijdag komen
niets gezien die dag op computer gekeken daar zagen we dat het ook s avonds nog zou kunnen komen
ook die avond niets helaas zaterdag weer gekeken
zagen dat het bezorgt kon worden van 9 tot 13.00 uur
helaas weer niets in deze tijd
laat in de middag eindelijk onze bestelling
het product was als verwacht daar zijn we blij mee
dit was onze beoordeling .

23 november 2015

Bestelling nog steeds niet geleverd !!!

mijn bestelling van 20-11-2015 en 22-11-2015 zijn nog niet geleverd ,dus voor 22.00 besteld en dan de volgende dag in huis werkt hier niet !!!

Gr Patrick

23 november 2015
Logo Christineleduc Fashion

Antwoord van Christineleduc Fashion

Beste Patrick,

Graag ontvangen wij jouw klantnummer en e-mailadres waarmee bij je ons geregistreerd staat op onlineserviceteam@service.christineleduc.com​, zodat wij kunnen kijken wat er mis gegaan is!

Groetjes,
Martin
Webcare Christine le Duc

Mooi en discreet

Makelijk bedrijf niet moeilijk doen over ruilen of geld retour
discrette verpakking zeer belangrijk.
Ruime kuize leuke aanbiedingen

Top serves

Ja de serves is goed ben echt te vreden ondanks ik een nieuwe lid ben en jullie zijn super snel goed hoor

Mvg whitney

Netjes en discreet

Een nette en discrete verzending van de bestelde artikelen. Alles is netjes ingepakt en voldoet aan de verwachtingen. Ook de levertijd is snel en zoals aangegeven vooraf.

Bezorgmethode is ouderwets

Product vrij rap geleverd. Compleet en netjes. Alleen lastig dat er geen indicatie wordt gegeven en dat je de status niet kan bij houden.

19 november 2015
Logo Christineleduc Fashion

Antwoord van Christineleduc Fashion

Beste Frank,

Zodra een pakket verzonden wordt ontvangt de klant normaal gezien een verzendbevestiging, zodat de status bijgehouden kan worden. Helaas was er een probleem met onze servers, waardoor deze emails met vertraging verzonden werden.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Tessa
Webcare Pabo

Super!

De bestelde dingen zijn van goede kwaliteit en we beleven er veel plezier van!

18 november 2015

Het was ok

Toen een artikel uitverkocht werd mij dit niet verteld, maar gewoon niet geleverd.

13 november 2015