Behalve sexy kleding en lingerie biedt Christine Deluc ook chique kleding, van goede kwaliteit. Met mijn cupmaat 70 F kan ik hier prima terecht voor leuke sexy bh's en bikini's, waar ik voorheen 50 uu... Toon meer
Wij vinden de bezorgsnelheid van Cristine Le duc erg prettig. De kwaliteit van de producten die werden geleverd was goed dus daar hoeft niks aan worden veranderd. Alleen dat zomer pakket ter waarde... Toon meer
Topje besteld. Snel en netjes geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Site is makkelijk in gebruik. Divers assortiment aan kleding. Absolute aanrader. Kortom: prima service!
Super
Erg blij. Nu 2 keer wat besteld en allebei de keren meteen de volgende dag binnen gekregen. Het was het zeker waard en het zijn fijne spullen, ik vond de kwaliteit ook zeker m'n geld waard! Krijg je er ook nog eens een gratis artikel bij, een een doos met 10 gratis kado's, klein maar zeker heel fijn en erg leuk. Christine le Duc heeft daarnaast ook altijd leuke acties, waardoor je eigenlijk haast niet kunt stoppen met de site checken. Ik vind het kortom een fijne service
Mooie kwaliteit en gunstige prijs
Mooi jurkje en snelle levering.
Snelle levering, mooi anoniem verpakt
Ik ben erg tevreden en zal zeker opnieuw bestellen.
klantvriendelijkheid
Daar ik online heb besteld, vind ik het heel netjes, dat als men nog een vraag hierover heeft, ten alle tijden kan bellen voor hulp en dit ook krijgt
Ben heel erg tevreden
Ben super tevreden spullen zijn mooi en worden netjes op tijd geleverd petje af
Truitje
Super shirt .zit perfect .mooie stof .blijft mooi na wassen .aanrader .
Defect product
Jammer dat het scheerapparaat wat ik besteld heb een aantal tandjes mist. Daardoor vanzelfsprekend niet tevreden.

Antwoord van Christineleduc Fashion
Setje is mooi, maar voor de verrassing hoef je het niet te doen
Je wordt gelokt met een 5 sterren kado, waarbij dan verschillende technische dingen zouden zitten. Echter wat ik kreeg wat ter waarde van 50 euro zou moeten zijn is een eitje met draadje, rozenblaadjes een kaarsje en een string. En dan nog 2 kadobonnen van 12,50 bij besteding van 40 euro, dit noem ik geen verrassing en geen 5sterren kado!

Jammer, gemiste kans!
Heb een Sexy Satijn dekbedovertrek en hoeslaken besteld, helaas was de geleverde kleur niet zoals op de foto, en ziet het er ook in werkelijkheid niet zo glanzend uit als op de foto's!

Bliksemsnel
Bestelling geplaatst op vrijdagavond, pakketje op zaterdagmiddag geleverd. Discreet verpakt, bestelling compleet en producten van hoge kwaliteit. Tweede bestelling reeds geplaatst. Dank voor de goede service!
UITSTEKEND
Alles was uitstekend.De service en het snelle leveren.
Goede levering
Goede levering en op tijd maar dat er kosten aan verbonden zijn is niet meer van deze tijd
Prima bedrijf en vlotte service
Op de site een vlotte bestelling gedaan en de volgende dag werd het pakje al bezorgd, prima vlotte service dus en alles naar verwachting.
Bestelling geplaatst, afgerekend en keurig op mijn vrije dag geleverd
Donderdag een vrije dag, dus dinsdagavond laat besteld. De bestelling zou dan woensdag klaargemaakt worden, zodat deze op mijn vrije dag geleverd zou worden. Keurig netjes een mail dat de bestelling op woensdag verzonden was en ook op donderdag een mail hoe laat deze bezorgd zou worden. Alles keurig op tijd en prima in orde.
uitstekend
snelle levering mooie spullen en ruime keus ook met goede kortingen.
Maten kloppen precies!
Ik had nooit verwacht dat ik in een S/M zou passen.
Fijn dat er op de website een maatschema beschikbaar is.
Zo heb ik mezelf even kunnen meten.
Het sluit goed aan op mijn maat.
Ook een snelle levering!
Zeer tevreden!
CHristine Le Duc: dromen worden waar: ruime keuze voor een mooie prijs
Voor al mijn fantasiën apatisers te over. Gunstig geprijsd en snel bezorgd.