Mooie propere recente auto gekregen zelfs met een update. Vriendelijk Professioneel correct. Ik breng hem ook niet vuil terug, en breng hem volgetankt terug. Het bedrag dat je extra bij aankomst moe... Toon meer
Ik hou van eenvoud en ´geen gedoe ´ Bij Cicar krijg je standaard de ´full insurance´ verzekeing (= omnium) waardoor je niet angstvallig elk blutsje en krasje moet fotograferen en aanduiden op een tek... Toon meer
Op Gran Canaria een auto gehuurd voor 10 dagen ophalen en inleveren op de luchthaven. Ging alles super snel en was goed geregeld. Goede kwaliteit auto, niet moeilijk doen, instappen en wegwezen. Op de... Toon meer
Avda. Mamerto Cabrera Medina, s/n, 35509, San Bartolomé - Lanzarote, Spanje
- +34 928822900
- info@cicar.com
- cicar.com/en
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Veel locaties, perfecte verzekering, pechgeval goed opgelost
Dit was de 7e keer dat we een auto huren bij CICAR op de Canarische eilanden. Wat ik fijn vind is dat ze veel verhuurlocaties hebben en dat de volledige verzekering altijd inclusief is (geen eigen risico). De vele verhuurlocaties maken het mogelijk om je auto terug te brengen op een andere locatie dan het pickup point, als je dat maar van te voren aangeeft. Dit jaar hadden we voor het eerst een probleem met het starten van de auto, net wanneer we 's avonds wouden vertrekken naar een restaurant. CICAR gebeld en ze vroegen of het kon wachten tot in de ochtend, prima. Om 08:30 zou een monteur komen. Na een half uur wachten en nabellen (miscommunicatie over de locatie) kwam de monteur om 09:30 en loste het probleem in een paar minuten op. Zo konden we die dag nog volop genieten van het eiland (Gran Canaria dit keer). De auto's zijn overigens vrijwel altijd minder dan 3 jaar oud. Soms krijg je een ander merk auto dan je aanvraagt maar altijd gelijkwaardig. Ze rijden altijd goed, ook in de bergen, en afgelopen jaren hadden wij altijd moderne auto's met sensoren, achteruitrijcamera, enz.
Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat door de populariteit er op het vliegveld bij het ophalen van de auto vaak een rij staat van ca 30 minuten voordat je de auto hebt, hou daar dus rekening mee. De drop-off is echter dan weer vliegensvlug, bijna altijd zonder rij en in 1 minuutje geregeld.
Fantastische maatschappij op Tenerife
Snelle afhandeling op de luchthaven, we kregen kosteloos een upgrade naar een automaat, fantastische auto, geen enkel probleem bij terugbrengen, zo makkelijk allemaal
Belachelijk lange wachtrij desondanks…
Belachelijk lange wachtrij desondanks reservatie, 2 uur
Er bestaat geen betere autoverhuurder
Bij rondreis canarische eilanden 3 keer in 2 weken auto gehuurd: in la gomera en tweemaal op tenerife. Topbedrijf, alles verliep soepel, goede prijs-kwaliteitverhouding en op email werd snel gereageerd. Op tenerife zelfs mijn hele brandstofvoorschot binnen een dag geretourneerd gekregen hoewel we er zo'n 1,5 uur mee gereden hadden. Altijd volledig verzekerd, nooit daarover gezeur gehad. Mooie ruime auto's. Kan niet beter.
Verademing
Nog nooit zo een goede ervaring gehad met auto verhuurders in Spanje. Altijd gedoe op de luchthavens van Alicante of Valencia over verzekeringen en borg enzovoorts enzovoort. Hier in Playa del Ingles ging alles prima, snel online auto geboekt. Prijs goed. Gratis upgrade geen creditcard verplicht, geen borg, mooiere auto en nieuw. Helemaal goed ,een aanrader
Lang wachten, verwarrend
Hoewel de auto zelf prima was....
De wacht rij is belachelijk lang ook al heb je van te voren gereserveerd, 1.5-2 uur wachten..
Op de bonnetje die je krijgt staat er dat je een x bedrag betaald voor de benzine die er al in zit, maar je moet hem ook weer terug brengen met net zo veel benzine... dus he betaald het benzine dubbel, toen ik dit bij terug gave aan gaf kreeg ik alleen maar met een man met gebrekkige engels die meteen boos werd. Doe gewoon zoals fatsoenlijk geregeld bedrijven het doen vol ontvangen en vol terug en niet de klant dubbel laten betalen.
Auto wordt bij terug komst ook helemaal niet na gekeken.
Niet doen!
Belachelijk lange rij bij aankomst op Gran Canaria AirPort. Ruim een uur wachten voor je aan de beurt bent.
Geen fijne start van je vakantie.
Ik zou een loketje verder kijken.
Bij vertraging kan je het wel vergeten
Online voor op Gran Canaria een auto gereserveerd. Op de ophaaldag had ons vliegtuig vertraging waardoor we niet op tijd bij het loket van Cicar konden zijn. Deze sluit stipt om 23:00 uur. Daarna is niemand te bereiken, niet telefonisch en niet via e-mail. Op de website en bij het loket wordt niets vermeld over waar je terecht kan bij vertraging. Andere verhuurders bieden bijvoorbeeld een sleutelbox aan. Waarom dien je een vluchtnummer door te geven als er toch niet op aankomsttijd wordt gelet?
Op mijn e-mails die ik die avond stuurde kreeg ik na 5 (!) dagen een korte reactie: “We are sorry for not having responded to your email sooner, but due to the high volume of work we have not been able to”. Dat was alles.
Gelukkig was het kantoor van Goldcar nog wel open en hebben zij mij zeer goed geholpen.
Uitstekende service
Eindelijk: een no-nonsense, kwaliteitsvol en niet al te duur autoverhuurbedrijf zonder verdoken kosten en gezever achteraf.
Auto gehuurd bij Cicar op vliegveld Tenerife
Auto gehuurd bij Cicar op vliegveld Tenerife, auto ophalen ging zeer vlot.
Door vandalisme waren beide spiegels afgebroken van de auto. doorgestuurd naar klein kantoor in Adeje. Kreeg direct een andere auto zonder kosten. Prima service!!
Ad
Top!
Afgelopen week een auto gehuurd via youdospain. Het boeken ging heel makkelijk. Ook het ophalen op Lanzarote ging redelijk soepel: er stond een behoorlijke rij bij Cicar maar werden heel vriendelijk geholpen. Wij waren voor een klein autootje gegaan omdat dit voldoende voor ons is maar we werden aangenaam verrast toen wij gratis een upgrade kregen met veel luxe in de auto.
Het terugbrengen van de sleutels ging heel makkelijk. Dat hebben we wel anders ervaren. Was gewoon de sleutel inleveren en door.
Al vaak bij jullie een auto gehuurd
Al vaak bij jullie een auto gehuurd, altijd fijne auto, goed en snel geholpen en nooit gezeur. Doorgaan zo.
Prima service zowel bij ophalen alsook…
Prima service zowel bij ophalen alsook bij terugbrengen.
Top service
Top service! Snelle afwikkeling, zowel afhalen als terugbrengen van de auto. En altijd schone, bijna nieuwe auto's gereden.
Duidelijke prijzen en geen eigen risico.
Duidelijke prijzen.
Benzine tank vol dan ook vol terug.
Alle verzekeringen zijn inclusief en geen eigen risico's.
Snelle afhandeling bij terugkomst.
De wachtrij is nog langer dan De…
De wachtrij is nog langer dan De vliegreis. Met kleine kinderen wordt het geduld écht op de proef gesteld. Vooraf een paar dagen van te voren nog een vraag per email gesteld. Nooit reactie op gekregen.
Ik huur hier al vele jaren een auto
Ik huur hier al vele jaren een auto. Je krijgt altijd jonge auto’s mee. Dikwijls een andere auto dan je besteld hebt maar altijd uit dezelfde klasse of een upgrade naar een hogere klasse. De auto’s zijn netjes maar zitten heel begrijpelijk wel onder de beschadigingen. Op Gran Canaria heel normaal. Ze doen ook niet moeilijk bij een extra beschadiging je hebt immers een volledig casco verzekering bij je gehuurde auto.
Ontvangst bij de vestiging in Playa del Ingles is altijd hartelijk en ze herkennen je als vaste klant.
Goede prijs en service
Prima service
Prima service, en een mooie auto ! Peugeot 208 met CarPlay ! Totaal geen probleem met de weg te vinden via Waze !!
Bedankt cicar !