Circulair Dreams een duurzaam initiatief om net als je kleding 2e hands beddengoed te kopen. Ben je uitgekeken op je print of maak je overstap naar een andere maat, gun het een nieuwe eigenaar. Netje... Toon meer
Ik heb twee dekbedovertrekken bestelt bij Circular Dreams via de website. Website is overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk. Snelle levering in een mooie doos en gelukkig weinig verpakking mater... Toon meer
Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering. Koop re-used beddengoed bij CircularDreams®. Je helpt de aarde en je portemonnee. We reinigen, repareren en verkopen dekbedovertrekken op CircularDreams®. We willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen. CircularDreams®, closing the loop door recycling met partners of hergebruik.
Vennestraat 8, 2161 LE, Lisse, Nederland
- contact@circulardreams.nl
- circulardreams.nl
Het principe van dit bedrijf is prima
Het principe van dit bedrijf is prima, echter de lakens die wij besteld hadden zijn van een heel andere maat dan beschreven was. De kwaliteit daarvan was wel volgens verwachting, alleen moesten we ze retourneren omdat ze te groot waren.
Fijn om zo kwalitatief goed beddengoed…
Fijn om zo kwalitatief goed beddengoed een tweede kans te geven. Heerlijk slapen!
Mooi duurzaam concept
Mooi duurzaam concept. Nette bezorging en je kan de doos gebruiken om je eigen beddengoed op te sturen als je die niet meer wilt.
Super fijn en mooi dekbedovertrek
Ondanks dat december een drukke maand is kreeg ik het dekbedovertrek en 2 aparte slopen keurig optijd. Het zag er verzorgd uit door de mooie strik om de slopen en overtrek. De kwaliteit is erg goed en de prijs helemaal prima.
Misschien dat ik zelf nog iets aan de weeffout ga doen maar is eigenlijk niet nodig.
Goed product, blij mee!
Overzichtelijke site. Mooi dekbedovertrek gekocht voor goede prijs. Heel goed dat op deze manier producten hergebruikt kunnen worden.
Snel bezorgd
Snel bezorgd, netjes verpakt en een fijn idee dat op deze manier spullen verkocht worden.
Als een droom.....
Erg blij met het dekbed. Het was precies zoals ik het mij voorgesteld had. De levering was ook snel en uitstekend.
Goed initiatief en keurige bezorging
Goed initiatief, netjes verpakt en keurig bezorgd. Jammer dat je geen gebruikt beddengoed terug kan sturen. Om in te leveren moet ik een eind rijden naar een stad.
Prachtige producten tegen een lagere prijs
Afgelopen week een prachtige dekbedovertrek van Pip Studio besteld bij Circulair Dreams. Werd snel en correct bezorgd en inmiddels heb ik mijn eerste nacht eronder gelegen. Dit is echt het fijnste dekbedovertrek dat ik ooit heb gehad! Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen!
Aanrader
Al vaker bestelling geplaatst. Goede service. Kwaliteit van de producten is hoog. Een aanrader!
Nauwelijks iets op aan te merken
Nauwelijks iets op aan te merken. Vlotte bezorging en de kleine weeffout in het dekbedomtrek, waardoor er een fikse korting was, zal niet opvallen als je er geen weet van hebt. De kleur kwam ook goed overeen met die op de foto, wat veelal anders is. Enig minpuntje was dat antwoord via de chat functie bij mij uitbleef, maar langs een andere weg kreeg ik dat alsnog.
Circulair Dreams een duurzaam initiatief…
Netjes aangeleverd in een doos waarin je je eigen hoeslaken gratis kan retourneren. Beter kan het niet!
Mooi duurzaam produkt
Mooi produkt, met te verwaarlozen foutje. En duurzaam, niet weggegooid, maar een tweede kans gegeven.
Bestelling is netjes afgehandeld
Bestelling is netjes afgehandeld. Super tevreden met mijn bestelling.
Dekbedovertrek prima
Ik heb bij jullie een dekbedovertrek gevonden dat ik nergens anders nog vond. Bovendien aan een zeer interessante prijs. Alles kwam snel en prima toe. Zeer tevreden dus.
Mooi en duurzaam idee
Dit is echt een topwebwinkel! Een fijn idee om een product te kopen wat elders weggegooid zou worden. De kwaliteit van de producten zijn dik in orde! Zien er mooi uit en kwaliteit is eigenlijk gewoon als nieuw. Ze verzenden ook erg snel, dus wat dat betreft ook betrouwbaar. Wij hebben hier al drie dekbedovertrekken gekocht en erg tevreden. De website is overzichtelijk en er staat duidelijk aangegeven als er gebreken zijn (missende kussenslopen bijv.).