HOLD JER VÆK! Ville give 0 stjerner hvis det var muligt! Udlejer møder alkoholpåvirket op til flyttesyn, og han kom endda kørende, meget ubehagelig og truende da udlejer konfronteres med at lejlighe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Imødekommende og positive mennesker at leje hos. Skal noget repareres, skiftes ud eller forbedres, sker det hurtigt og uden problemer. Fraflytning, syn af bolig og tilbageførsel af indskud gik helt g... Toon meer
Vi har boet til leje hos Cityejendomme i 3,5 år, og har været yderst tilfredse med at bo til udlejning hos dem. Man møder imødekommende udlejere, som gør meget for at man finder den rette lejlighed.... Toon meer
City Ejendomme Skive er et privatejet boligudlejningsselskab der udlejer lejligheder og boliger i Skive og omegn. Vi står altid klar til en fremvisning. Kontakt udlejning på 23 28 11 22 eller 52 92 38 28.
Grønnegade 22, 7800, Skive, Denemarken
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hey derude ..lige et opråb ..Lej ikke ved City Ejendomme ..ved Hans stærk...hans lejligheder er fyldt med skimmel og fugt ,,han snyder ved skade i huset og er utroligt ubehagelig...hvis i har et ungt menneske der flytter ind ..har han et ry for at låse sig ind om natten og kigge på dem mens de sover ..samt låse sig ind i folks lejligheder når de ikke er hjemme .. han har smidt 2 nøgler væk jeg har givet ham og jeg har en ung kæreste ... Hold jer væk fra det firma ..der er mange andre gode alternetiver i skive ..God dag derude
HOLD JER VÆK! Ville give 0 stjerner hvis det var muligt!
Udlejer møder alkoholpåvirket op til flyttesyn, og han kom endda kørende, meget ubehagelig og truende da udlejer konfronteres med at lejligheden har været enormt fugtig og fuld af skimmel (den ene nabo oplevede det regnede ned fra loftet om natten) og udlejer kræver forskellige beløb til renovering udenom fagpersonale. HOLD JER VÆK!!!!

Antwoord van City Ejendomme Skive
På på loret kan være fyldt med rotter og man får ikke depositum tilbagebetalet

Antwoord van City Ejendomme Skive
Jeg har boet til leje ved city ejendomme skive siden januar 2025 og har været rigtig glad for det de er rigtig søde og snakke med og de hjælper virkelig med og få styr på tingene hvis man har brug for det virkelig rare mennesker kan kun anbefale dem som udlejer

Antwoord van City Ejendomme Skive
Jeg har været meget glad for at leje lejlighed af city ejendomme!
Altid rare, retfærdige og meget hjælpsomme ansatte.

Antwoord van City Ejendomme Skive
Er altid blevet behandlet godt hos city ejendomme Skive , de har også fået en mega dygtig kontor dame som også viser lejemålene så tak for dig Kamilla 👍👍👍
Udlejede en lejlighed af City Ejendomme imens jeg var i ståendestyrke. Fed lejlighed og udlejere som var til at komme i kontakt med efter behov.👍
Har boet ved dem flere gange og har været glad for det hver gang. Kan godt anbefales at bo ved dem.
Har altid boet til leje ved Cityejendomme og været ovenud tilfreds. Nem kommunikation med hele teamet, opstår der problemer, bliver de fikset. De gør tingene efter bogen og er altid behagelige og rare. Kan kun anbefale at bo til leje her :-)

Antwoord van City Ejendomme Skive
Kæresten og jeg har boet til leje hos dem i et sted mellem 5/6 år.
Vi har været rigtig glade for lejligheden, der ligger dejlig centralt.
Det har været en tryg og problemfri oplevelse hele vejen igennem, og skulle vi flytte tilbage til Skive ville vi nok leje gennem dem igen.
Den tid jeg har boet til leje hos Cityejendomme, har jeg kun fået en positiv og god behandling hele vejen igennem. Det samme har været gældende for fraflytning. Fuld tilfredshed herfra og kun de allerbedste anbefalinger.
Har boet ved Skive City Ejendomme i cirka 9 år og har været ovenud tilfreds, men var pludseligt nødt til at flytte på grund af en træls oplevelse med en overbo.
Jeg var i dialog med Camilla hele fraflytnings-perioden, og hun tog sindsygt godt hånd om mig og min situation, og var behjælpelig med at finde noget andet.
Samletset et kæmpe plus til City Ejendomme Skive og ikke mindst Camilla som har været fantastisk.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med at bo ved City Ejendomme.
Administrationen er meget venlige og hjælpsomme og nemme at få fat på.
Jeg kan kun anbefale City Ejendomme.

Antwoord van City Ejendomme Skive
Super god service, da min dreng skulle fraflytte sin lejlighed. Jeg havde kontakten til Camilla ved udlejer, og hun er virkelig en fantastisk person. Alt gik på skinner. Jeg kan varmt anbefale dem til andre boligsøgende. Vh Viggo

Antwoord van City Ejendomme Skive
God indflytning og ingen problemer undervejs. Fraflytningen gik som smurt og var meget gennemskuelig i forhold til hvad jeg har oplevet ved andre udlejere

Antwoord van City Ejendomme Skive
Siden jeg er flyttet ind har jeg kun fået god service og de har opfyldt alle de spørgsmål jeg har stillet!
Kan kun anbefales

Antwoord van City Ejendomme Skive
Jeg har boet sammenlagt ca 15 år hos city ejendomme. Det kan varmt anbefales. Har aldrig haft det mindste problem hvis der er opstået noget, når jeg har ringet er tingene stort set blevet lavet med det samme, og udlejer er en man altid kan snakke med.

Antwoord van City Ejendomme Skive
God og imødekommende udlejer, altid til at snakke med

Antwoord van City Ejendomme Skive
Lees meer over geverifieerde reviews.