Ontzettende leuke speurtocht door Deventer gehad om de 'moord' op te lossen. Leuke combi van puzzelen, bewegen, mooie plekjes ontdekken en gezellig kletsen tussendoor. Start vroeg in de ochtend, wij d... Toon meer
Mooie wandeling door Valkenburg. Vooraf gecheckt of de twee plekken van de hints geopend waren, kom je ter plekke blijkt de ene niet meer mee te doen (Cup en Vino) en de tweede verhuist en verandert v... Toon meer
Het is een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekjes waar je van te voren niet perse heen hoeft. Je kijkt veel om je heen en ziet gebouwen, beelden etc. die je anders niet zo s... Toon meer
City Escape Breda was een super leuke manier om lekker te puzzelen én de stad te zien. De puzzels waren voldoende uitdagend, mooi afgestemd op de omgeving en de materialen in de box maakte het nog lev... Toon meer
De leukste manier om een stad te ontdekken. De unieke stadsspellen zijn ideaal voor gezinnen, vriend(inn)enuitjes, verenigingen of collega's. Voor jong en oud. Vanaf € 4,00 per persoon beleef je een avontuurlijke tocht door de stad. Reserveren is niet nodig.
Statensingel 2, 6217 KD, Maastricht, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van CityGoose
Leuk spel om met een groep te doen! Hiermee zie je de stad op een heel andere manier!

Antwoord van CityGoose
Was een leuke zaak om op te lossen!
Ik kreeg ook snel een reactie op mijn vragen.

Antwoord van CityGoose
Gisteren het spel gespeeld in den Bosch. We waren met 6 personen en hebben er van genoten. Mooie wandeling en leuke (makkelijke) opdrachten. Maar ben je eenmaal.op plaats delict dan is het nog wel even een pittige puzzel om alle stukjes in elkaar te passen. Het is ons wel gelukt.
We hebben een topdag gehad. Dank jullie wel!

Antwoord van CityGoose
De leukste manier om een stad op een hele andere manier te beleven en te ontdekken! En ook nog eens coronaproof.

Antwoord van CityGoose
Wij hebbeb Flikken Maastricht gespeeld en op deze manier Maastricht op een heel andere manier gezien. Ontzettend leuk om te doen.

Antwoord van CityGoose
Heel erg leuk om als gezin met kinderen in verschillende leeftijden te doen. We kwamen op plekken waar we anders niet gekomen zouden zijn, zagen dingen die we anders niet hadden gezien. En het spel was erg leuk om te doen! We gaan dit zeker vaker doen op andere plekken!

Antwoord van CityGoose
Het was een leuke route door Antwerpen, anders dan de standaard winkelstraten.

Antwoord van CityGoose
CityCode Amsterdam was super leuk! Leuke puzzels die uiteindelijk best te doen zijn. In de beschrijving staat dat er 1 spel niet te doen is, maar dat zijn er twee. Dat was wel jammer.

Antwoord van CityGoose
Superleuke ochtend gehad, andere manier van stadswandeling, wat speurwerk erbij. Knap in elkaar gezet ook!
TOP

Antwoord van CityGoose
Leuk spel, wij waren in twee uur wel klaar. Moeilijkheidsgraad kan iets omhoog om het wat uitdagender te maken.

Antwoord van CityGoose
Wat een leuke en intensieve tocht door Nijmegen! We kijken voortaan heel anders naar deze stad. Je moet echt goed puzzelen - en vooral de opdrachten heel nauwkeurig lezen, dat helpt enorm.
Zoek een zonnige dag uit :) - toen wij er waren regende het een beetje, en dan is het snel lastig om bijvoorbeeld de figuren op een gevel goed te bestuderen.
We gaan snel een tocht maken in een andere stad! Superleuk!

Antwoord van CityGoose
Geweldiggg, zo leuk om te doen. Super dat je een game-ID hebt en dat je altijd kunt kijken of je het antwoord goed hebt of dat je een hint kunt krijgen.
Mijn complimenten hoor. Jullie zijn nog niet van mij af haha

Antwoord van CityGoose
Super leuk spel om de stad te verkennen, ook zonder tips hebben we het gehaald

Antwoord van CityGoose
Je leert de stad op een andere manier. Je komt op super leuke plekjes en ontdekt nieuwe dingen van de stad. Moordspel is duidelijk en erg leuk!!

Antwoord van CityGoose
Erg leuk om de stad Maastricht te ontdekken. Een aanrader !
Fijne snelle reacties op vragen en mooie oplossingen voor meerdere groepen die tegelijk op pad gingen.