CityGoose Reviews

4,5

Ontzettende leuke speurtocht door Deventer gehad om de 'moord' op te lossen. Leuke combi van puzzelen, bewegen, mooie plekjes ontdekken en gezellig kletsen tussendoor. Start vroeg in de ochtend, wij d... Toon meer

Mooie wandeling door Valkenburg. Vooraf gecheckt of de twee plekken van de hints geopend waren, kom je ter plekke blijkt de ene niet meer mee te doen (Cup en Vino) en de tweede verhuist en verandert v... Toon meer

Het is een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekjes waar je van te voren niet perse heen hoeft. Je kijkt veel om je heen en ziet gebouwen, beelden etc. die je anders niet zo s... Toon meer

City Escape Breda was een super leuke manier om lekker te puzzelen én de stad te zien. De puzzels waren voldoende uitdagend, mooi afgestemd op de omgeving en de materialen in de box maakte het nog lev... Toon meer

1. Recreatiecentrum

De leukste manier om een stad te ontdekken. De unieke stadsspellen zijn ideaal voor gezinnen, vriend(inn)enuitjes, verenigingen of collega's. Voor jong en oud. Vanaf € 4,00 per persoon beleef je een avontuurlijke tocht door de stad. Reserveren is niet nodig.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Originele en superleuke City Escape Maastricht

Hartstikke leuk spel en een ook leuke manier om Maastricht op een andere manier te zien en te ontdekken. Wij wilden het spel (City Escape - Save Maastricht) rustig aan spelen en dus ook niet perse binnen de tijd proberen op te lossen. Sommige onderdelen waren ingewikkeld en moeilijk dus was hints "kopen" de oplossing. Wij hebben het spel in augustus gespeeld en door de drukte zijn sommige spellen wat moeilijker te spelen zoals b.v. op de brug en één puzzel zit op een terras wat moeilijk kan worden gespeeld als het druk is op het terras, dus de volgende ochtend het spel afgemaakt ;)
Wij vonden het in ieder geval een leuk spel en hebben er veel plezier aan gehad.

5 oktober 2021

Antwoord van CityGoose

Hoi Erik, Tof om te horen! En ja, je kunt ervoor kiezen om heel competitief te spelen en te rennen ofwel een terrasje tussendoor. En we merken dat vrijwel iedereen wel hints koopt! Goed gedaan dus!

Leuk stadsspel

Een stadsspel besteld. Snel geleverd gekregen. Erg leuk spel waarbij je een leuke route loopt door de gekozen stad.

4 oktober 2021

Antwoord van CityGoose

Dank je wel Ilse! Top dat je het leuk hebt gehad. Op naar het volgende spel ;-)

Leuke speurtocht

Ik heb dit spel samen met de kids gedaan. Het was erg leuk. We hebben Valkenburg nog nooit op die manier bekeken en we hebben ook nieuwe dingen ontdekt.
Het is alleen een gek idee dat je voor een speurtocht moet betalen maar t is t waard!

21 september 2021

Antwoord van CityGoose

Bedankt voor je review. Blij dat je genoten hebt en het waard vond! Het maken van het verhaal, uitzetten van de route, ontwerpen, drukken etc. is allemaal niet gratis ;-).

Zo leuk om te doen

Zo leuk om te doen. We verspreiden het wel over meerdere dagen. Want het neemt wel tijd in beslag.
Maar zeker de moeite waard. Leuke feitjes over Nijmegen.

19 september 2021

Antwoord van CityGoose

Leuk om te horen Marietta! Voor de City Code spellen moet je inderdaad wel genoeg tijd uittrekken. Verdelen over meer dagen is natuurlijk ook een heel goed idee!

Een verrassend leuke en goede manier om…

Een verrassend leuke en goede manier om een stad te verkennen en nog beter te leren kennen. Aangenaam om met een groep te doen. Wij hebben tijdens een familiedag de Zaak Sjeng in Maastricht opgelost. Ga zeker ook nog eens een andere stad met CityGoose ontdekken.

14 september 2021

Antwoord van CityGoose

Dank je wel Joeri! Leuk om te horen dat jullie een leuke familiedag gehad hebben. Nu op naar de volgend stad ;-)!

Leuk spel en interessant om te doen

Leuk spel en interessant om te doen. Je leert nog eens wat van een stad op een geheel andere manier

5 september 2021

Antwoord van CityGoose

Beste Els, wat leuk om te horen. Blij dat je ervan genoten hebt. Graag tot ziens bij een volgend spel en/of stad.

Leuke speurtocht, goed te doen met kinderen

Leuke speurtocht, wij deden De Flitsende Moord. Mijn kinderen vonden de tocht wel wat lang; we deden er 3,5 uur over. Je wordt uitgenodigd om de stad eens op een andere manier te bekijken. De speurtocht was niet moeilijk en voor kinderen goed te doen. Wil je moeilijke vraagstukken oplossen, dan is deze speurtocht minder geschikt

4 september 2021

Antwoord van CityGoose

Dank je wel Marjoleine voor je feedback. Mocht jij of je kinderen toe zijn aan moeilijkere spellen dan zijn onze City Code spellen en/of de City Escape geschikt. Graag tot bij een volgend spel!

Flikken den bosch gedaan

Flikken den bosch gedaan. Leuker dan verwacht. En je komt op plekken waar je anders niet zo snel komt. Aanradertje!!

2 september 2021

Antwoord van CityGoose

Wat leuk Remco. We overtreffen graag verwachtingen ;-). Graag tot bij een volgend spel.

Wij kozen voor Maastricht op…

Wij kozen voor Maastricht op zondagochtend.
Misschien handig om te vermelden ivm horeca die aanwijzingen geven rond 12 00 uur open gaan.
Is goed gegaan bij ons omdat er toevallig iemand aanwezig was en ons buiten bezig zag puzzelen. 😄
Verder top.

26 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

Bedankt Sylvia voor je feedback! Aangezien de horecatijden nog wel eens kunnen wisselen zetten we sowieso de informatie die je ophaalt ook in de app. Dan weet je dat voor een volgende keer ;-)

dossier Flikken Den Haag

Heb dossier Flikken Den Haag gekocht via de website, volgende dag al in huis. Raakte de code zoek, na enig mail verkeer, keurig de code toegestuurd gekregen. Super bedankt.

19 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

Bedankt Antoinette voor je reactie. Leuk om te horen!

Superleuke speurtocht door Maastricht!

Fijne, vriendelijke communicatie. Superleuke speurtocht, met afwisselende opdrachten.

16 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

Leuk Marchien! Welke tocht heb je gedaan in Maastricht? We hebben er inmiddels 4 ;-).

Jammer, niet zo’n goede puzzel als anders bij Citygoose

Altijd toppuzzels ontvangen van Citygoose. Deze keer een teleurstelling. Drie van de negen puzzels niet bereikbaar door verbouwing of andere obstakels als terras en steigers. Met hints toch opgelost, maar minder spelplezier dan ik van Citygoose gewend ben.

7 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

He Arnold, wat jammer om te horen! Mail ons even als je wilt over welke puzzels niet gespeeld konden worden. Dan kunnen we daar iets aan doen. We doen onze uiterste best om de spellen up to date te houden, en anders op zijn minst in de begeleidende app daar opmerkingen over te maken. Vervelend dat we je deze keer teleurgesteld hebben.

city game in Breda

Wij deden de city game in Breda. Het is erg leuk opgezet, alleen de puzzels waren echt heel lastig. Daarnaast kon je niet overal bij, want er waren soms op de plekken waar je moest zijn terrassen opgesteld. We hebben ook 1 puzzel moeten doen die niet in het echt meer te lezen was en daardoor moesten we wel een hint kopen.

7 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

He Monique, ja de escape games zijn wel pittig. We raden mensen echt aan om wel hints te kopen. We gaan die tekst ook in de app opnemen, zodat je daar geen hint voor hoeft te kopen! Bedankt voor de feedback.

Den Bosch bleek leuk maar niet…

Den Bosch bleek leuk maar niet uitdagend genoeg voor 4 slimme volwassenen. Leiden was in dat opzicht beter. Minpunt op de website is dat je de moeilijkheidsgraad niet kunt vinden. Pas bij aanschaf van het spel weet je dit. Service en snelheid is prima en alles wat er om heen georganiseerd is ook. Zeer zeker aan te raden.

1 augustus 2021

Antwoord van CityGoose

Dank je wel Gina voor de feedback. Goede suggestie van die moeilijkheidsgraad! Over uitdagend gesproken; heb je onze city escape of city code spellen al eens geprobeerd? Die zijn 3/4 en 4/4 eitjes moeilijk...;-)

Wij hebben 2 City Goose stadsspellen…

Wij hebben 2 City Goose stadsspellen gedaan. De city codes van Nijmegen en Den Haag. We vonden beide spellen erg leuk, gevarieerd en niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Beide keren hebben we een deel van de puzzels op zaterdagmiddag opgelost en de rest op zondag; we waren er dus wel een aantal uren mee bezig. In de citycode van Den Haag zaten nog wel wat dingetjes die voor verbetering vatbaar waren -de puntjes op de i-, maar al met al geven we ook die een dikke 4 sterren. We gaan zeker nog een derde doen!

29 juli 2021

Antwoord van CityGoose

Dank je wel voor de review! Net als de 2e kamer is ons spel in Den Haag ook aan een renovatie toe. Dat gaan we snel oppakken! Bedankt! Komen jullie hierna naar Maastricht dan?

Leuk spel, fijne wandeling, met nieuwe ogen naar de stad kijken

Leuk spel, niet al te ingewikkeld. Laat je op een nieuwe manier naar de stad kijken. Geen superlange wandeling. Prettig dat je het pakketje koopt en dan zelf bepaalt wanneer je gaat. Dus zonder zorgen uitstellen als er iets tussen komt of het weer niet meezit.

19 juli 2021

Antwoord van CityGoose

he Jolanda, leuk dat je Flikken Den Bosch gespeeld hebt. Wil je iets meer uitdaging dan zijn de City Escape games of de City Code spellen ook heel leuk. Dank voor de review.

Hele leuke middag gehad in Rotterdam

Hele leuke middag gehad in Rotterdam, veel bewuster door de stad gelopen en dingen gezien waar je normaal aan voorbij loop.

12 juli 2021

Antwoord van CityGoose

he Lisette, dank je wel voor je review. Heb je de spellen in Maastricht ook al gespeeld? Dat moet wel gezien je naam ;-)