Al 5!! jaar aan het wachten op onze vergoeding van een geannuleerde vlucht. Het is helemaal niet duidelijk of zij al geld ontvangen hebben of niet. Je word van niks op de hoogte gebracht. Communicatie... Toon meer
Claimingo levert de beste service die wij ooit hebben gekregen. Elke vraag wordt snel beantwoord, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de samenwerking en in hun expertise. Ryanair liet... Toon meer
Het was zo slecht, keer op keer bellen. Nooit telefoon contact gehad of email, tenzij ik zelf initiatief nam. Uiteindelijk fout naar fout gemaakt, in plaats van antalya-Düsseldorf, kregen we alleen Ma... Toon meer
Bedankt voor de snelle service! Nog tijdens onze vakantie, alles kunnen regelen. Voordat we thuis waren, was het geld al gestort op de rekening. Goede communicatie, snelle reacties op mijn vragen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn Claimingo. Een jonge onderneming, gestart door Alexander Colenbrander (jurist) en Timothy Egeler (ondernemer). Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij ons eenvoudig je claim in. Voor jou geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt.
Europlaan 100, 3526KS, Utrecht, Nederland
- social@claimingo.nl
- claimingo.nl
Mensen keken ook naar
Positieve ervaring
Afhandeling duurde redelijk lang maar voor de rest een heel correcte service met een goede klantgerichtheid
Top service!
Heel tevreden
Dank zij hen maakte ik kan op een terug betaling..
Prima service
Prima service, duidelijke procedure en natuurlijk claim goed afgehandeld.
Snelle reactie en actie
Snelle reactie en actie. Prettige klantbenadering.
Claim geslaagd.
makkelijke service
prima afhandeling van mijn claim
prima afhandeling van mijn claim tegen easyjet

Antwoord van Claimingo
Korrekt ,duidelijk en zeer goede…
Korrekt ,duidelijk en zeer goede informatie, en perfecte afhandeling

Antwoord van Claimingo
Het resultaat is uitstekend.
Het resultaat is uitstekend.
Alleen tussentijdse info naar de klant kan wel wat beter.

Kon niet beter!
Prima afgehandeld. Direct goede informatie gekregen, voor mij eenvoudige procedure, ik zou het iedereen aanbevelen!

Prima afgehandeld
Prima afgehandeld. Duurde even, maar resultaat was goed.

15 weken gewacht op reactie
15 weken gewacht op reactie, op onze vraag welk bedrag we konden vetwachten kwam geen antwoord. Pas toen wijzelf na lange tijd weer contact opnamen was het opeens snel geregeld. Zou mooi zijn als er tussentijds eens een update was gestuurd.

Ik ben uitstekend geholpen
Ik ben uitstekend geholpen, vriendelijke en correcte medewerker aan de telefoon gehad. Hij legde alles duidelijk uit waardoor ik geen vragen meer had
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld en alle stappen goed gecommuniceerd