Al 5!! jaar aan het wachten op onze vergoeding van een geannuleerde vlucht. Het is helemaal niet duidelijk of zij al geld ontvangen hebben of niet. Je word van niks op de hoogte gebracht. Communicatie... Toon meer
Claimingo levert de beste service die wij ooit hebben gekregen. Elke vraag wordt snel beantwoord, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de samenwerking en in hun expertise. Ryanair liet... Toon meer
Het was zo slecht, keer op keer bellen. Nooit telefoon contact gehad of email, tenzij ik zelf initiatief nam. Uiteindelijk fout naar fout gemaakt, in plaats van antalya-Düsseldorf, kregen we alleen Ma... Toon meer
Bedankt voor de snelle service! Nog tijdens onze vakantie, alles kunnen regelen. Voordat we thuis waren, was het geld al gestort op de rekening. Goede communicatie, snelle reacties op mijn vragen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn Claimingo. Een jonge onderneming, gestart door Alexander Colenbrander (jurist) en Timothy Egeler (ondernemer). Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij ons eenvoudig je claim in. Voor jou geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt.
Europlaan 100, 3526KS, Utrecht, Nederland
- social@claimingo.nl
- claimingo.nl
Mensen keken ook naar
Dramatisch bedrijf
Anderhalf jaar moeten wachten. Slechte communicatie. Dan na anderhalfjaar een mail dat we de claim gewonnen hebben en in deze mail een bedrag wat uitgekeerd word. Na weer verschillende mails waar het geld blijft is er ruim 700 euro minder over gemaakt dan beloofd. Bij navraag een mail met waardeloos uitleg waarom dit bedrag. Waardeloos bedrijf.
Tevreden klant
Goede communicatie, volgens verwachtingen geregeld.

Antwoord van Claimingo
De afhandeling was adequaat met een…
De afhandeling was adequaat met een plezierige communicatie met de medewerkers. De terugbetaling is prima in orde gekomen.
Veel dank.

Uitstekend
Top, ze regelen alles en kregen ons geld snel op onze rekening gestort! Bedankt voor de opvolging. Je zou bijna hopen dat vliegtuigen vertraging hebben ;)

Antwoord van Claimingo
Het heeft heel lang geduurd vooraleer…
Het heeft heel lang geduurd vooraleer ik feedback kreeg, en dan was het nog maar enkel nadat in zelf achter inlichtingen gevraagd had. Bovendien is het me niet duidelijk hoeveel kosten zij voor hun bemiddeling precies aanrekenen. Ik wacht al enkele dagen op meer uitleg.

Antwoord van Claimingo
Vriendelijke service en altijd meteen een antwoord
Vriendelijke service en altijd meteen een antwoord. Wel een groot deel van de claim dat afgestaan moest worden.

Gebrek aan transparantie
Gebrek aan transparantie.
Bij de uiteindelijk uitgekeerde som is het onduidelijk wat de luchtvaartmaatschappij heeft betaald en hoeveel Claimingo daarop heeft ingehouden en wat hun kosten zijn
Vertraging vlucht Malta airlines
Goed en efficiënt geholpen, spijtig dat TUI ons niet sneller op dit juiste spoor zette. Daarom kregen we pas na 7 maanden een schadevergoeding.

Antwoord van Claimingo
Het heeft even geduurd (waarvoor door…
Het heeft even geduurd (waarvoor door jullie zèlf gewaarschuwd was) maar uiteindelijk heeft jullie tussenkomst resultaat opgeleverd tot onze grote tevredenheid. Indien wij jullie naam kunnen doorgeven aan wie jullie tussenkomst nodig heeft, zullen we dat ook niet nalaten.
Met vriendelijke groeten,
Paul

Goede afhandeling van het dossier
Goede afhandeling van het dossier
Alle info over de correcte bedragen die bekomen waren in de claim ontvangen al had dat wel spontaan gekund zonder dat ik daar expliciet moest om vragen

Afhandeling korrekt verlopen.
Afhandeling korrekt verlopen.
De storting van Transavia op uw rekening en de doorstorting
mijn rekening duurt meer dan 2maanden!!!
Dit kan veel vlotter.
Netjes en keurige afhandeling