Al 5!! jaar aan het wachten op onze vergoeding van een geannuleerde vlucht. Het is helemaal niet duidelijk of zij al geld ontvangen hebben of niet. Je word van niks op de hoogte gebracht. Communicatie... Toon meer

Claimingo levert de beste service die wij ooit hebben gekregen. Elke vraag wordt snel beantwoord, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de samenwerking en in hun expertise. Ryanair liet... Toon meer

Het was zo slecht, keer op keer bellen. Nooit telefoon contact gehad of email, tenzij ik zelf initiatief nam. Uiteindelijk fout naar fout gemaakt, in plaats van antalya-Düsseldorf, kregen we alleen Ma... Toon meer

Bedankt voor de snelle service! Nog tijdens onze vakantie, alles kunnen regelen. Voordat we thuis waren, was het geld al gestort op de rekening. Goede communicatie, snelle reacties op mijn vragen... Toon meer

1. Juridische diensten en overheid

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn Claimingo. Een jonge onderneming, gestart door Alexander Colenbrander (jurist) en Timothy Egeler (ondernemer). Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij ons eenvoudig je claim in. Voor jou geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt.

2,6

Slecht

Dramatisch bedrijf

Anderhalf jaar moeten wachten. Slechte communicatie. Dan na anderhalfjaar een mail dat we de claim gewonnen hebben en in deze mail een bedrag wat uitgekeerd word. Na weer verschillende mails waar het geld blijft is er ruim 700 euro minder over gemaakt dan beloofd. Bij navraag een mail met waardeloos uitleg waarom dit bedrag. Waardeloos bedrijf.

8 januari 2019

Tevreden klant

Goede communicatie, volgens verwachtingen geregeld.

6 januari 2019

Beste tevreden klant,

Fijn om te horen dat alles naar wens is behandeld.
Mocht het in de toekomst weer nodig zijn, staan we graag voor jullie klaar.

De afhandeling was adequaat met een…

De afhandeling was adequaat met een plezierige communicatie met de medewerkers. De terugbetaling is prima in orde gekomen.
Veel dank.

5 januari 2019

Beste reiziger,

Vriendelijk bedankt voor deze review.

Mocht je in de toekomst opnieuw hinder ondervinden in de luchtvaart, dan hopen we dat je wederom een beroep op Claimingo doet.

Uitstekend

Top, ze regelen alles en kregen ons geld snel op onze rekening gestort! Bedankt voor de opvolging. Je zou bijna hopen dat vliegtuigen vertraging hebben ;)

4 januari 2019

Antwoord van Claimingo

Vriendelijk bedankt voor de lovende woorden Lien.
We zijn blij dat we jullie aan de compensatie hebben kunnen helpen waar je recht op hebt.

Het heeft heel lang geduurd vooraleer…

Het heeft heel lang geduurd vooraleer ik feedback kreeg, en dan was het nog maar enkel nadat in zelf achter inlichtingen gevraagd had. Bovendien is het me niet duidelijk hoeveel kosten zij voor hun bemiddeling precies aanrekenen. Ik wacht al enkele dagen op meer uitleg.

4 januari 2019

Beste reiziger,

Vriendelijk bedankt voor de feedback.

Ik zie dat één claim reeds is uitgekeerd en de ander helaas via juridische procedure beslist moet worden.
Dit zal enige tijd in beslag nemen waarbij wij zelf ook geen concrete looptijd kunnen terugkoppelen.
Wel hebben we alle vertrouwen in een goede afloop van deze zaak.

Het bedrag waar u (o.b.v. vluchtafstand) recht op heeft en de commissie die wij berekenen, staat vermeld op onze site.

Goede afwikkeling van claim

Graag gedaan.
We zijn blij dat we jullie allemaal hebben kunnen bijstaan in deze claim.

Goede afhandeling

Goede en vlotte afhandeling.

Beste Johan,

Graag gedaan.
Mocht het in de toekomst opnieuw nodig zijn. staan we uiteraard weer voor jullie klaar.

heel goed gedaan

Beste heer Boeren,

Vriendelijk bedankt voor de review.

We zijn blij dat we deze claim in korte tijd voor jullie beiden hebben kunnen afronden.

Vriendelijke service en altijd meteen een antwoord

Vriendelijke service en altijd meteen een antwoord. Wel een groot deel van de claim dat afgestaan moest worden.

Beste reiziger,

Vriendelijk bedankt voor de lovende woorden.
Mocht het in de toekomst wederom nodig zijn, staan we graag weer voor jullie klaar.

Gebrek aan transparantie

Gebrek aan transparantie.

Bij de uiteindelijk uitgekeerde som is het onduidelijk wat de luchtvaartmaatschappij heeft betaald en hoeveel Claimingo daarop heeft ingehouden en wat hun kosten zijn

Vertraging vlucht Malta airlines

Goed en efficiënt geholpen, spijtig dat TUI ons niet sneller op dit juiste spoor zette. Daarom kregen we pas na 7 maanden een schadevergoeding.

Beste Hilde,

Vriendelijk bedankt voor de review.
We zien helaas vaker dat airlines inconsequent of incorrect handelen tegenover passagiers.
Gelukkig hebben wij, na het indienen van de claim bij Claimingo, binnen afzienbare tijd de compensatie kunnen uitkeren waar jullie recht op hebben.

Ben tevreden

Ben tevreden. Alles was vlot afgehandeld.

Beste reiziger,

Ook wij zijn verheugd dat we deze claim vlot hebben kunnen uitbetalen aan jullie!

Goed!

Duidelijk en onderbouwde afhandeling.

Beste reiziger,

Vriendelijk bedankt voor de lovende woorden.

Het heeft even geduurd (waarvoor door…

Het heeft even geduurd (waarvoor door jullie zèlf gewaarschuwd was) maar uiteindelijk heeft jullie tussenkomst resultaat opgeleverd tot onze grote tevredenheid. Indien wij jullie naam kunnen doorgeven aan wie jullie tussenkomst nodig heeft, zullen we dat ook niet nalaten.

Met vriendelijke groeten,

Paul

Beste Paul,

Vriendelijk bedankt voor deze review.
Mocht je in de toekomst opnieuw hinder ondervinden in de luchtvaart, dan staan we uiteraard weer voor je klaar.

Goede afhandeling van het dossier

Goede afhandeling van het dossier
Alle info over de correcte bedragen die bekomen waren in de claim ontvangen al had dat wel spontaan gekund zonder dat ik daar expliciet moest om vragen

Bedankt voor de review.
Onze commissie staat vermeld op onze website, evenals de vastgestelde compensatiebedragen.
Vandaar dat we dit niet direct (nogmaals) communiceren bij nieuwe claims.
Wanneer hier naar gevraagd wordt, geven we uiteraard openheid van zaken :)

Heel lang wachten

Beste reiziger,

Jouw dossier heeft inderdaad vrij lang geduurd, gezien de maatschappij in kwestie doorgaans vlotter handelt.
We zijn blij dat we alles naar behoren hebben kunnen oplossen en hopen dat de herinneringen van een mooie reis/verblijf op de lange termijn beter blijft hangen dan de hinder op je terugreis.

Top!

Top! Geld terug gekregen, duurde even, maar het werkt!