Al 5!! jaar aan het wachten op onze vergoeding van een geannuleerde vlucht. Het is helemaal niet duidelijk of zij al geld ontvangen hebben of niet. Je word van niks op de hoogte gebracht. Communicatie... Toon meer
Claimingo levert de beste service die wij ooit hebben gekregen. Elke vraag wordt snel beantwoord, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de samenwerking en in hun expertise. Ryanair liet... Toon meer
Bedankt voor de snelle service! Nog tijdens onze vakantie, alles kunnen regelen. Voordat we thuis waren, was het geld al gestort op de rekening. Goede communicatie, snelle reacties op mijn vragen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn Claimingo. Een jonge onderneming, gestart door Alexander Colenbrander (jurist) en Timothy Egeler (ondernemer). Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij ons eenvoudig je claim in. Voor jou geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt.
Europlaan 100, 3526KS, Utrecht, Nederland
- social@claimingo.nl
- claimingo.nl
Mensen keken ook naar
Proces duurde wel lang
Proces duurde wel lang, zonder dat je tussentijds iets hoort. Maar met veel geduld wel een top reactie. Ik kreeg veel geld terug na aanleiding van een probleem wat ik had voorgelegd. Top! Mooi afgehandeld door jullie.
Veel te lange procedure
Top service
Top service, binnen 5 maanden en houden goed contact
Jullie hebben de schadeclaim prima…
Jullie hebben de schadeclaim prima behandeld
Duurde wel lang maar daar is het…
Duurde wel lang maar daar is het resultaat ook naar ...dank jullie wel voor de goede service.
Ik ben uitstekend uit de hoogte…
Ik ben uitstekend uit de hoogte gehouden en alles is netjes afgewikkeld.
Wij hadden zeer recentelijk vluchtvertraging
Wij hadden zeer recentelijk vluchtvertraging en hebben de claim voor compensatie in handen gegeven van Claimingo.
Aanmelden van de claim via hun site ging gemakkelijk.
Bevestiging aanvraag claim volgde spoedig.
Daarna werd de claim beoordeeld, goedgekeurd en volgde de administratieve afhandeling.
De uitbetaling vond plaats binnen 3 weken na het indienen van de claim.
Voor mij is Claimingo een echte aanrader.
Wachten nog steeds op betaling
Wachten nog steeds op betaling, nu 3,5 maand. We weten dat de vliegmaatschappij reeds 4 weken geleden heeft uitgekeerd aan Claimingo.Je moet overal achteraan lopen, mails worden niet beantwoord. Andere claim rechtstreeks ingediend bij de vliegmaatschappij en binnen 3 weken alles betaald gekregen .Gewoon indienen bij desbetreffende maatschappij in plaats van bij dit soort foute bedrijfjes.
Ik zou Claimingo nooit meer inschakelen.
Het ging om een vertraging van zes uur op een vlucht naar Monterrey, Mexico via Houston. Het grootste deel van de vertraging was er al bij vertrek op Schiphol. Er werden daar technische problemen aan het vliegtuig gemeld door de luchtvaartmaatschappij. Claim ingediend via Claimingo. Ongeveer twee weken daarna kreeg ik van hen het volgende bericht:
' We hebben de claim onderzocht en moeten helaas de conclusie trekken dat je niet voor compensatie in aanmerking komt. We kunnen deze dan ook niet verder in behandeling nemen.
De reden hiervoor is dat er sprake was van bijzondere weersomstandigheden. In Houston heeft het kort voor de aankomsttijd hevig geonweerd waardoor de luchthaven tijdelijk gesloten is geweest. Helaas ligt dit buiten de invloedssfeer van de luchtvaartmaatschappij waardoor het recht op compensatie komt te vervallen.
Het kan overigens zijn dat onze gegevens niet geheel volledig of nauwkeurig zijn, en je misschien toch voor compensatie in aanmerking komt. Neem in dat geval graag contact met ons op.'
Nou dat laatste heb ik gedaan. Het bleek niet de luchtvaartmaatschappij te zijn die dit bezwaar had gemeld, maar hun eigen juridische afdeling! Ze mailden het volgende:
'Claimingo staat allereerst volledig in haar recht een ingediende claim af te wijzen, op welke grond dan ook. Wij beoordelen iedere nieuwe claim op (juridische) haalbaarheid. Onze mogelijkheden zijn helaas ook niet eindeloos.
Uw vlucht/claim heeft een dermate lage kans van slagen, dat wij hiertoe beslist hebben. Dit is niets persoonlijks, ook geen gebrek aan wil- of daadkracht, zoals u aangaf. Dit besluit is op basis van onze eigen ervaring(en) in dit soort zaken én een specifiek vonnis dat eerder in ons nadeel is uitgesproken in een vergelijkbare (recht)zaak als de uwe.
het door United gestuurde smsje toont een 'delay, waarbij er een onderhoudsinspectie is gepland'. Dit is mijns inziens niet per se een definitie van een vertraging als gevolg van een technisch defect. Het is zeer goed mogelijk dat United op de hoogte van het weer in Houston was (en de ATC restricities aldaar) en de vertraging heeft gebruikt om deze onderhoudsinspectie uit te voeren. Wanneer vluchten vertraagd zijn als gevolg van een technisch defect wordt dit doorgaans op een andere manier naar de reizigers gecommuniceerd.
zelfs indien de vertraging daadwerkelijk het gevolg is van een technisch defect, dan nog zal de luchtvaartmaatschappij zich kunnen (en gaan) beroepen op het weer in Houston - waar een overmachtssituatie inzichtelijk is door de grote hoeveelheid andere uitgevallen en vertraagde vluchten. Dit is de hoofdreden dat wij deze claim hebben afgewezen. '
Ik heb vervolgens de claim via een andere organisatie ingediend en heb nu, binnen drie weken nadat ik de laatste documenten aan hen heb opgestuurd zonder enig probleem de vergoeding ontvangen.
Het was zo slecht
Het was zo slecht, keer op keer bellen. Nooit telefoon contact gehad of email, tenzij ik zelf initiatief nam. Uiteindelijk fout naar fout gemaakt, in plaats van antalya-Düsseldorf, kregen we alleen Mallorca-Düsseldorf betaald, na herhaaldelijk bellen, 6 maanden later. Ruim minder dan we recht op hadden. Dit was de eerste en laatste keer!!!!
Zeer tevreden
Top service, en snelle reactie tijd op mails en vragen.
Perfect en correct.
Heel duidelijke communicatie, vanaf dag 1 van de claims. Ik zou voor 100% Claimingo aanbevelen bij iedereen die er naar vraagt.
2 lopende claims - 1ste werd door hen overgenomen en dadelijk uitbetaald - 2de duurde langer maar dat hadden ze ook van in begin doorgegeven. Beide claims met succes.
heel erg slecht bedrijf
heel erg slecht bedrijf. maken veel fouten en nemen daar de verantwoordelijkheid niet voor maar schuiven het af op de klanten.
verre van integer. Eigenlijk niet te vertrouwen!!
Heeeel ver van blijven. U bent gewaarschuwd!!!
Goed en snel geholpen
Helaas heb ik een erg slechte ervaring…
Helaas heb ik een erg slechte ervaring met Claimingo.
In feb. 2018 heb ik een claim ingediend, pas in december kreeg ik het bedrag uitbetaald.
Men had het bedrag voor de zomer van de vliegmaatschappij ontvangen, maar was vergeten dit uit te betalen. Het heeft mij meerdere belletjes gekost om te krijgen waar ik recht op heb,
Zeker 5 sterren
Zeker 5 sterren
Ik werd uitgelachen toen ik tegen mijn landgenoten zei ik ga een claim indienen tegen de vertraging van tunis air
Dat gaat jou en claimingo niet lukken
In 2017 diende ik een claim in en gewonnen
In 2018 ook en gewonnen
Toppers dankuwel
Altijd bereikbaar en gaven keurig een update
Leila Ben Salem

Tijd van Uitbetaling
Wel mooi dat jullie de claim hebben gewonnen. Alleen wel jammer dat jullie mij een belofte doen, dat het geld voor de kerst gestort gaat worden. Daarna wordt er gezegd begin januari deze week en nu krijg ik een mail over 2 werkdagen? Dat vind ik wel jammer. Desondanks ben ik wel dankbaar dat jullie mij wel geld teruggeven.

Blij
Heb uiteindelijk de claim terug gekregen! Duurde even maar ben blij dat het gelukt is! Dankjewel