Bedrijfsgegevens

1. Dagspa

Geschreven door het bedrijf

Cleanfilter tilbyder stilrene brusehoveder med intelligente filtre, der fjerner kalk, pesticider, tungmetaller, PFAS og andre skadelige kemikalier, hvilket gør dit hår og hud sundt og smukt igen. Cleanfilter har en 100% kundetilfredshed på deres filtrerende brusehoveder, samt en fremragende kundeservice. Shop sikkert hos Cleanfilter med 30 dages tilfredshedsgaranti.

2,7

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rystende ringe levering !!!!

Rystende ringe levering !!!!
Har nu ventet 15 dage på en levering af filtre til mit genvex.

Og har intet hørt endnu om hvornår et kommer.....

PIVDÅRLIGT !!!!!

26 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ulovlig praksis

Virksomheden sender spam. Jeg købte aldrig noget, men skrev min e-mail adresse ind. Den har de høstet og sender nu mange ulovlige reklamemails. Siden er desuden heller ikke dansk.

19 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt filtre til mit Genvex…

Jeg har købt filtre til mit Genvex flere gange.Produktet er godt og prisen er uden sammenligning det billigste på markedet.
Man skal være forberedt på lidt længere leveringstid "ca. 5 dage" men hvis ikke du har travlt så er det 4 store stjerner her fra...

2 april 2025

Bedre hud

Vandet er så dejligt blødt; jeg kan virkelig mærke en forskel fra mit gamle brusehoved til Cleanfilters. Jeg troede, det var lidt fis, at det rensede vandet mere med et specielt filter, men min hud er blevet meget bedre, siden jeg udskiftede brusehovedet, så det må passe. Stor anbefaling.

20 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart mærke en forskel

Efter jeg har udskiftet min brusehoved med lux fra cleanfiler har jeg kunne mærke en klar forskel. Lux har fjernet rødmen fra ansigtet og gjordt min hud renere.

6 januari 2024

Sød og hurtig kundeservice

Købte mit Lux filter og brusehoved tilbage i September og har indtil videre kun positive ting at sige, havde et par spørgsmål til installering og deres kundeservice svarede PROMPTE, seriøst efter 1 minut!! og var endda super høflige at sende en video guide 🤭

2 september 2023

Hej Celine,

Vi er glade for at høre, at vores kundeservice var sød og hurtig i håndteringen af dine spørgsmål. Det er fantastisk at vide, at du fik prompte svar, endda med en video guide. Vi sætter pris på din støtte og håber, at du fortsat nyder fordelene ved dit Lux filter og brusehoved.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har gjordt mit hår lækkert og blødt

Siden jeg startede for 2 uger siden har jeg kunne se og mærke kæmpe forskel på mit hår. Brusehovedet er desuden super lækkert og det bløde vand, der kommer ud er super rart på kroppen, kæmpe anbefaling

22 december 2023

Hej Amalie,

Tak for din positive tilbagemelding! Det er fantastisk at høre, at vores brusehoved har gjort en markant forskel for dit hår på bare 2 uger. Vi er glade for, at brusehovedet og det bløde vand giver dig en behagelig oplevelse. Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber, du fortsætter med at nyde de positive effekter af vores produkt.

Fantastisk produkt

Endelig fri for Danmarks uhygiejniske vand! Min hud og hår føles helt rent og lækkert, takket være dette fantastiske filtrerende brusehovede

25 december 2023

Hej Alexandra,

Tak for din rosende feedback! Vi er glade for at høre, at vores filtrerende brusehoved har hjulpet dig med at tackle vandudfordringerne. Det er fantastisk, at du oplever ren og lækker hud samt hår. Vi sætter pris på din støtte og håber, du fortsætter med at nyde fordelene ved vores produkt.

Victor fra Cleanfilter.

Lees meer over geverifieerde reviews.