Overskuelig hjemmeside og mulighed for at se tidligere ordre, så man slipper for hver gang at skulle finde det rigtige filter til sit anlæg. Hurtig ordrebehandling, der var pakket samme dag, så jeg m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at bestille nye filtre. Nemt at betale med mobile pay. Hurtig ordrebekræftelse. Hurtig levering af den ene type filter, den anden type leveres senere fra fjernlager. Har heldigvis ikke akut brug... Toon meer
Tæt på Danmarks hurtigste levering. Vi har købt filtre gennem mange år, og der er altid god og hurtig service. Gode produkter og ofte skarpe priser og ind i mellem fri levering. Kan klart anbefale Fil... Toon meer
Har nu ventet 10 dage uden varerne er afsendt. Service på anlægget blev udført i dag men filtrene nåede ikke frem. Ærgerligt når leveringstiden på hjemmesiden er kortere. Min fejl - der var gået 7... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Filterhuset er du i trygge hænder. Vi er en dansk webshop, der selv producerer størstedelen af vores ventilationsfiltre her i Danmark. Udover ventilationsfiltre finder du også støvsugerposer, emhættefiltre, indeklimamålere og meget mere. Når du handler hos os, får du ikke bare et kvalitetsprodukt – du får en sikker og pålidelig købsoplevelse, hvor både bestilling og genbestilling er nemt og overskueligt. Vi ved, det skal være enkelt at vedligeholde et sundt indeklima. Derfor har vi lavet brugervenlige guides, der hjælper dig trin for trin med at skifte dine filtre selv. Og har du spørgsmål, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig godt videre.
Contactgegevens
Farum Gydevej 75, 3520, Farum, Denemarken
- +45 69 13 22 66
- info@filterhuset.dk
- filterhuset.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Servicen er i top
Servicen er i top! Jeg er fuldt ud tilfreds.
11 Stjerner herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hurtig og præcis levering
Leveringstiden er under al kritik
Leveringstiden er under al kritik. Har i dag fået en mail om at mit filter til min emhætte er på vej. Fik dog en mail 3/12-25 at de havde travlt pga. Black week.
Men her 11 uger efter burde det endelig komme. Pengene blev dog trukket fra min konto ved bestilling, og ej ved afsendelse som loven foreskriver! :(

Antwoord van Filterhuset
Købte sæbe til min roborock
Købte sæbe til min roborock. Nemt at bestille og varen kom hurtigt og vi kan tydeligt se på gulvet, at det er en god sæbe.
Det er super nemt at genbestille…
Det er super nemt at genbestille filtre.
Hurtig levering og fornuftig pris
Stabil service over 10 år
Deres side er god hjælp til at finde rette filter. Har købt derfra i 10 år med ca et årligt køb og aldrig oplevet nogle problemer.
Kundeservice helt i top
Rigtig gode produkter og virkelig flot kundeservice
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering og godt produkt
Alt i orden
Købte rigtig godt vaskemiddel til robotstøvsuger, og alt gik godt.
Produktet som beskrevet og super hurtig…
Produktet som beskrevet og super hurtig levering
Viser forkerte billeder af produktet.
Viser forkerte billeder af produktet.
Så skal selv betale fragt tur/retur-

Dem bruger jeg fremover!
Hurtig levering, de korrekt varer, nemt at handle på deres website. Kan stærkt anbefales.
Plads til forbedringer, men ikke noget der gør mig nervøs
Lidt langsom levering, også er filtermåtterene tyndere en dem jeg plejer at få

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.